- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi Guller ve laleler
-
Yok kilom iyikilo sorununuz varmi ?
Rutin işlerimi yapıyorum kitapta okuyorum bilemiyorum inş. DüzelirInsan neye alisirsa onu sürdürür. Kendine yeni alışkanlıklar olustur bence.
Sabah evi toplarla.
Öğlen kitap ooku film izle
Akşam yemek hazırla.
Yalnız değilmişimBu aralar bana da oluyor ya. Oturduğum yerde kalıyorum. Bi de saat takıntım var 15 geçe buçuk 45kala tam saatte kalkıcam diyorum.
Atalet miskinlik bosvermislik diye tanimlayabiliriz.Kitabin ismide kisisel ataleti yenmek yani kisisel miskinligi atmak.Sürekli aynı ilaç içmiyorum tabi bazen ferplex bazen demir hapı ara dönemlerde vitamin falan ... kitap için teşkkür ederim bulursam alacağım ne ile ilgiliymiş kitap
Rutin işlerimi yapıyorum kitapta okuyorum bilemiyorum inş. Düzelir
Miskinlik miskinligi dogurur hep. Arada benimde olur. Ben isimi gucumu yapamayinca uyku bile uyuyamiyorum. Mesela yarin cam silicem diyorum ani bisi cikiyor ve camlar kaliyor kafayi yiyiyorum o gun yapamadim diye.Araştırdım ama konuyu gerçekten açacak yer olarak burayı uygun gördüm. Benim gibi olanlar ne olur yardım edin birşey söyleyin. Aşırı miskin, uyuşuk ve sürekli yorgunum. Vitamin ilaçları alıyorum sağlıkla ilgili bir sıkıntım da yok ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum. Artık ben bile kendimden bıktım. İşlerimi yapamıyorum, yapmadan önce yapsam mı yapmasam mı diye düşünmek bile baya zamanımı alıyor. Sürekli bir baş ağrısı hissi var ama doktor bir şey olmadığını söyledi. Böyle bir duum yaşayan var mı? Nasıl atlatırım? Ne olur birileri birşeyler desin. Neden böyle oldum bilmiyorum ne yapmam lazım. Uyuşukluktan ne çocuklara bakabiliyorum ne kendime ne de evime.
Bende eskiden böyleydim bir günün içine o kadar iş sığdırırdım ki insanlar bana imrenirdi.Miskinlik miskinligi dogurur hep. Arada benimde olur. Ben isimi gucumu yapamayinca uyku bile uyuyamiyorum. Mesela yarin cam silicem diyorum ani bisi cikiyor ve camlar kaliyor kafayi yiyiyorum o gun yapamadim diye.
Başlamak için doğru zamanı beklersen asla başlayamazsın.Bu aralar bana da oluyor ya. Oturduğum yerde kalıyorum. Bi de saat takıntım var 15 geçe buçuk 45kala tam saatte kalkıcam diyorum.
Kitap işe yarar mı kiYuzde doksan bununla alakali ama ilacla yukselmesi lazim devamli icilen birsey degil donemsel iciliyor ilaclar.Doktoruna danis +2 demir hapi yazsin.
Kitap onerecegim birde okumadim ama almayi dusunuyorum ismi dogrumu bilmiyorum ama Mumin Sekman Kisiel ataleti yenmek.
Bu konuda cok kitap var bence ise yarar yazanlari anlayip uygulayinca is beyinde cunku.Kitap işe yarar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?