- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
-
- Konu Sahibi pink_princes
peki dün geceden sonra tekrar aradı mı eşin ne konustunuz yani sana tavrı sert ve tepkili mi suan
Size gorgusuz dengesiz diye hakaret eden adamla mi buyuk bir askla seviyorsunuz
en deneyimli sizsiniz.. nedir gelecekteki durum biraz da olsa düzeliyor mu?? sizde benim gibi sorunlar yaşadınız mı?
5 senelik Evliyim ve evliliğimin başından beri eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyorum. Demem o ki Evliliğin BAŞINDA böyle sonradan düzelir diye düşünmeyin. Düzelmiyor, DÜZELMİYOR
eşiniz göz göre göre bu kadar ezilmenize nasıl müsade ediyor ?
kanına girmişler adamın belli sende sessiz kal hatasını umarım anlarakşam 9:30 gibi eve geldi. ben konuşmadım. sadece kapıyı açarken slmlaştık o kadar. akşamdan bu zamana kadar konuşmadık. zaten konu eşimin ani değişimleri. buda sadece aile devreye girdiğinde oluyor. tavırlı değil. hatta akşam sinirimin bozukluğundan bir sürü temizlik vs bunlarla uğraştım. eşimde sürekli beni bir kontrol etme modundaydı. sesi çıkmıyor bişi mi oldu diye.
Sorun kaynanada değil ki EŞİNİZDE
Ben aile ile ilgili sorun yaşamadım ama sebebi eşimin anne ve babasının anlayışlı insanlar olmasıydı gerçekten sadece sadece eşime kalsaydı sizdeli gibi becerebileceğini sanmıyorum bu konuda denge kurabilen erkek gerçekten nadir müzelik.:)) hele evlendikten sonra daha bi kıymetli oluyor erkeğin gözünde ailesi nedense.. ben yaşamadım ama çok yakınımda 4 yıllık evli bir arkadaşım var hala bebek düşünmüyor çünkü bu konuda asla eşine güvenemiyor.. basit sorunlar gibi geliyor ama o bebek bir de dünyaya gelince kimi erkek ailesi bebek üzerinde bile oğlumuzun diyerek çok baskı kuruyorlar ..umarım siz en azından o konuda kendi halinize ve kararlarınıza bırakılırsınız... yani kısacası eşiniz büyümezse işiniz zor
kaynanada da var. kadın hiç pes etmiyor moral bozmak için her anı kolluyor. bu olaylardan önce benden çekeceği varmış bunu söylemişti sesli sesli. allah diyorum yaa. allah herşeyi görüyor. burada evet eşimde de hata var. empati yapacak olursak onu büyüten yetiştiren ailesi ve ben. kimin sözü daha güvenilir gelir?
cnm en başlarda eşime de çok kızdım ama buda çözüm olmadı. aile bebek gibi davranıyor. insanlar belli bir yaştan sonra değişmiyor. ne yapsam bilemedimAy yazık eşine dolduruyolarmış zavallı, 5 yaşında falan herhalde. Yaptıklarının sorumluluğunu anasına yüklediğinize göre..
Şu adamları tepenizden indirmedikçe gün yüzü göremeyeceksiniz..
İnşallah yuvanız bozulmasın sonuna kadar direnin anlatmaya çalışın güzellikle ama eğer olmuyorsa bebeğinizin en huzurlu ortamda büyümesi en önemli olan
Canım sen evliliği çile çekmek için yapmadın, mutlu rahat huzurlu bir evlilik yerine, onların pislikleriyle uğraşıyorsun. Eşini bu yıl bebeğin için sabretsen 2 yıl sonra gene boşanacağım diyeceksin. Git annenin evine, eşini de ara bir çözüm buluyorsan bul yoksa ben gelmeyeceğim o eve daha de. Kendine acımıyorsun o karnındaki bebeğe acı bare. Hamileyken yaşadığın her şey o bebeğe de etki yapıyor. Allah korusun bebeğine bir zarar verse o mendebur kaynanan daha iyi mi olacak. Eşin çok görüşmek istiyorsa defolsun kendi gitsin görüşsün gelsin.
Eşinle bu durumlar düzelene kadar hiçbir cinsel beraberlik yaşama, kendine saygı duy hatasını fark etsin. Artık eşinin yuvasıda aileside sen ve bebeğinsin.
Ortada yuva yok ki
Eşinin yanında olmayan bencil bir adam ve yalnız bir kadın var
Siz buna nasıl yuva diyebiliyorsunuz???
Sonuçta aynı çatı altında birleşilmiş mi birleşilmiş adam da kadın da bir ev bir yuva kurmak için emek ve mesai harcamışlar bu tabiki bir yuva.. bazı erkekler eşini ailesinin gerisine atar ezdirir hizmetçi muamelesi yapar bu hayatın gerçeği ve sadece bu sebeple boşanma olsaydı emin olun şuan evli insanların yarısı artık evli değildi ki bu istenen bir durum değil. hanımefendi hamile üstelik.. tabiki mücadele edicez yıllarımızı verdiysek yuvamıza sahip çıkıcaz ama olmadığı yerde de vazgeçmeyi bilmek en güzeli.. yani sizin mantığınızla eşinden dayak yiyeninde yuvası yok aldatılanın da .. sonuçta bunlarda kabul edilemez duruyor değil mi? ama malesef hayatın gerçeği öyle değil.
Bizi de ailemiz yetiştirdi ama eşimizle aramızı bozmaya kalktıklarında cevabımızı veriyoruz. Eşimizi ezdirmiyoruz. Neden???
Çünkü eğitimimizi sadece ailemizden almadık. Okulda gördük, etraftan gördük, kitaplarda okuduk, TV'de seyrettik. Aklımızı kullandık, kendi hayat tecrübemizi oluşturduk.
Eşiniz sizin yanınızda olsa diğerlerinin sesi çıkamazdı.
Eşiniz hem sizin yanınızda değil, hem size nispet yapar gibi sizden habersiz annesine gidiyor, bir de halt etmiş gibi telefonu ona veriyor!!!
Ne çocukça bir davranış!!!