Bıktım bu kadından allahım sabır ver

diillaayy

missss kokulummm geliyooo
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
1.612
0
116
Bursa
merhaba arkadaşlar kayınvalidemle karşılıklı dairelerde oturuyoruz 2 senedir herşeyi içime ata ata şiştim artık taşıyamıyorum kaldıramıyorum deliricem tanışma süreci ayrı nişanlılık ayrı evlilik ayrı çocuk oldu ayrı binbir türlü dert eşim vardiyalı çalışıyo pazardan pazara evde adam akıllı pazar günleri görüşebiliyoruz her pazar bişey buluyo bu pazarda beni düğüne götür muhabbeti çıktı şu anda eşimle onun tartışmasını yapıyorlar eşimle baş başa kalmıyalım diye elinden geleni yapıyo deliricem çıldırıcam artık bana ne hakaretler etti ağıza alınmıcak ne laflar herşeye rağmen affettim onu 4 aylık evliydim ilk bayramımızdı evimden kovdu beni git diye afedersiniz ne o...... demediği kaldı ne f..... bunlara rağman affettim elini öpmeye geçtim yinede beni itledi git elimi öpemezsin diye bunun gibi bi çok şey düğün kılasiklerinden biride düğün borcumuda kendim ve benim ailem ödedi gelinliğimi bile kandim ödedim neyse çocuk oldu her dakka bizde bazen kapıyı açmıyorum zilden elini çekmeden basıyo eşime şikayet ediyo beni allahtan eşim benden yana o destek olmasa onunla paylaşamasam deliririm herhalde okadar çok laf söylüyorumki bende annesi için başka kötü bi adam olsa beni bi dakka dinlemez ağzınmı kapatır allahtan annesinin ne olduğunu biliyo daha eşim işten geldiği gibi kayınpederim hasta gel babanı gör diye eve girmeden karşıya çağırıyor allahımdan sabır diliyorum içimi dökmek istedim ama sabrım son sınırlarında korkuyorum feci patlıcam diye ben eşimle gezmeye gitmek istiyorum bugün oda kendini düğüne götürtmek istiyo bide diyoki o kişiler size altın taktı git oğlum altın yap yada bebeğe takılanlardan ver utanmadan istiyo benimmi görevim onunmu bu benim ailem de bana takanlara altın takmak gerektiğinde hadi kızım altın yapta götürelim demiyorlar ayyy bilmiyorum kızlar çok büyük desteğe ihtiyacım var

keşke keşke taşınabilsem bütün komşularımla bile gelmez oldu evime akıl hocalığını yapıyosunuz gelineme gelmeyin oda size gelmicek sizin yüzünüzden evimiv kapısını açmıyor bana gelmiyor diye aksine benim bu olaylardan dolayı içimden gelmediği için gitmiyordum komşularımda kocanın annesi yapma etme diyorlardı akıl falan verdikleride bu yane kadın hasta yaa var kafasında kiraya çıkarsam bu evi kiraya verip çıksam bu evin kirasını bana vermezleki verseler çıkıcam zaten bi dakka durmam zaten ama olmuyo işte

canım ALLAH Sabır versin bende altlı üstlü oturuyoruz artıkkk eşimle boşanma seviyesine geldim bende daha 1.5 yıllık evliyim hep onlar haklılar bana da ........................zzzz de dedi daha başka şeylerde dedi dün akşam hepsi geldiler tartısmaya görümcem kaynanam kayınpederim üstüme geldiler bende eşime dedim ben kaldıramaıyorum böyle giderse boşanıcam dedimm. ama eşimde ailesi veya benim araamda seçim yapmak zorunda kalacak ...bakalım ne olacak

CANIM yuz vermıceksın gelsede hıc yokmus gıbı davranıcaksın ıster ıstemez anlıcak ve gelmez aynısındna bı tanede bende var eskıden senın gıbı kırılmasın aman buyukdur dedım artık akılandım hıc yuz vermıyorum gelıyor oturyor gıdıor gıderken kalkmıyorum bıle arkasındna bakmaya ne kadr pıs pısler ısen o kadra tepene bıseyler yapıorlar canım allah kolaylık versın sanada

ya böyle tipler çok fazla vallaha iyi sabır etmişsin bana kızsa evden kovsa hayatta gitmem hele o kelimelir söylese sensin derdim bravo vallahi allah bu sabrına mükafat veriri inş canım görücü usulümü yoksa nalaştınınz mı eşinizle acaba sizi istemedide şimdi ondan mı bunları yapyor acaba annenize söylediniz mi o konuşsa daha ii olur sanki allah kolaylık versin

komşularınızın gelip gitmesine bile karışıyor
tamamen hayatını yönlendiriyor
eşinle konuşursan belki o halleder
biraz ciddi olsan bu konuda eşini ikna etsen ?
annesinin ne olduğunu biliyor diyorsun
bu bi avantaj senin için
biraz üstelesen bi çözüm bulabilirsiniz belki

bende uzagim diye seviniyordum izinde telde bile yetiyorlar...

her yerden yetiyorlar nederde olurlarsa olsunlar bende boşanma evresine gelicez diye korkar oldum allahımdan tek dileğim bir an önce burda defolup gitmek

benim annemle babam hasta söylesem insanlar kahrından ölür kızlar çıkma zorundayım bebeğim ağlıyor emicek sonra yine gelirim

benim annemle babam hasta söylesem insanlar kahrından ölür kızlar çıkma zorundayım bebeğim ağlıyor emicek sonra yine gelirim
arkadaşım seninde işin zor benimde babam tansiyon hastası ve felç annem zaten onun dedinden perişan ben nasıl söylerim diye düşünüyorum anlıyacağınız destekçim yok benımde

evlenirken bilincinde olamıyor insanlar aıle nın onemının.aslında en onemlısı esın falan derler ya,ya esın ıyıde olsa cok guzel bezdırıyorlar hayattan.bır gun ıyıysen ıkıncı gun kotu oluyorsun ıste.o hale getırıyorlar.nefret ettırıyorlar resmen herseyden .insanın esınede soguyor.ben oyleyım.kolay kolay olanları sındırebılecek bırı degılım ne yazıkkı.kafama takarım uzulurum.ama onlar ne olursa olsun onemlı olan oglum modundalar.ben olmusum olmamısım kımsenın umrunda degıl.onemlı olan ogulları olsun gerısı onemlı degıl.esıme bı ılgı bı ılgı.yanında kım var gelınımı oglunun karısımı hiiiiççç..esımde cocuktan beter.ılgı gorunce gevseyıverıyor..dahada cocuklasıyor.aılesının yanında olunca baska bırı oluyor.hıc boyle benım artık aılem var.sahıp oldugum karım,cocugum sorumlu olduklarım var dıye dusunmuyor.aynı seylerı de aılemede yapıyor.bır yeremı gıdılecek sen gıt annenlerle ben gelmem dıyor.sankı ben dulum da annemle babamla gıdıcem.gıdılmesı gerek ve tek basıma gıdıyorum.kocan nerde dıyenlere hep bırseyler uyduruyorum.cunku aıle ne demek bılmıyor.cunku ogretmemısler.cunku hala aılesı ogullarının bır aıleye sahıp oldugunun farkında degıl.olsada umurlarında degıl.hergun yasıyorum aynı seylerı.yoruluyorum.ve bunların hepsı tek bır kapıya cıkıyor.tek sorun var aslında...o da altlı ustlu oturmamız.ben burdan gıtmedıkce hayatım boyle surup gıdecek.bılıyorum ama elımden hıcbırsey gelmıyor ne yazıkkı...

haklısın canım benim içinde aynı şey geçerli burdan taşınmadığım sürece bunların kahrını çekicem hanım efendi gitti düğününe ama eşim götürmedi kendisi gitti yemek yapmamış kayınpederimeyemek götürcekmişiz siparişide verdi köfte varsa adamcağıza köfte kızartçakmışız bide bana ne dese beğenirsiniz eşimle küçük yaştayken tanışmıştım o günlerden konu açıldı bugün neymiş efendim o da oğluna başka kızlar bakıyomuş o aralar benden şüpheliymiş benim lafıma inanılmazmış o zmanalar yaşım 19 olduğu için cahil sayılırmışım ondan o benim ciidiyetime inanmadığı için kız bakıyomuş eşime bana cahil dedi yaaa inanabiliyomusunuz yok yaa ben hiç iyi değilim kızlar çökmüş durumdayım iyice çok üzülüyorum bende yapım itibariyla hiç boş veremiyorum işte kafama çok takıyorum ama takılmıycak gibide değilki burdan gitmek istiyorum bazen eşimi bile terk etmeyi düşünüyorum katlanamıyorum o getirdi karşılarına beni bende hade kendi evimiz olur diye tamam dedim ilk başlarda hiç istememiştim olmaz dedim ama sıkıntı yaşamıyalım diye kabul ettim ama çok pişmanım keşke hiç bu eve gelmeyi kabul etmeseydim seninde dediğin gibi arkadaşım bazı gün iyiyim diyorum kadın kabus gibi buluyo bişey günümün içine edicek bazı zaman eşimden bile vazgeçiyorum ondan soğuduğum anlar olmaya başladı benimde bu kadar çok şeyi içime attım gün gelip çok kötü patlıycam diye korkuyorum benimde huyum içime atarım atarım birden patlarım ama patlarsam çok kötü olucak bidaha kesinlikle yüz yüze gelmememiz lazım zaten imkanım olsun taşınıyım gidip gelmeyi artık hiç ama hiç düşünmüyorum

Halimize ahhh mı desem vahh mı desem..aslında hepsi bos..benmde o kadar derdim var kı..sizinle aynı..ıkı kez bosamaktan döndük 2 sene ıcınde..kavga edip barısıyoruz..ama bence hiç sağlıklı degıl bu durumlar..üçğncü son olur gibime gelıyo..ustelık bnmkı 69 yasında ve hasta..yoruldum artık..bende sızın gıbıyım takarım hep..KONUSTUKÇA SANKI KENDI YARAMI KENDIM DEŞİYORUMM

başta ben de sessizdim.doğum yapınca bizden çıkmaz oldu.ne çocuğu uyutturur ne beni dinlendirir evde eşimle baş başa zaten hiç kalamamıştık.
en sonunda dayanamadım tırsa tırsa nefes almak istediğimi söyledim. burası oğlumun evi haddini bil!!! dedi bana hiç unutmam.
sonraki zamanlarda ben yavaş yavaş değiştim şimdi farkına varıyorum.dişlerimi tırnaklarımı çıkardım en küçük hoşuma gitmeyen bir harekette, sözde anında konuşuyorum, tepkimi gösteriyorum
geri adım atmasını sağladım ama onda da inat var:)
benim baştan sona değişmemi sağladı sağolsun.cadaloz gelin olunca daha bir kıymete biniliyor sanırım.cadalozluk tabii lafın gelişi çok şükür o tarz bir kavgam falan olmadı aman olmasın da.
ezdirmeyin kendinizi sakın tepenize çıkmasına izin vermeyin.

Ben olsam çoktan patlamıştım saygıda bir yere kadar sana saygısı olmayan birine saygı gösterme bence

sana o hakaretleri yapmasına nasıl göz yumdun anlamadım.Kusura bakma ama kayınvaliden senden hiçbir şekilde çekinmeden o pis lafları edebiliyorsa kendini hep ezdirmişsin.Baştan beri herşeyde sorun yaşadık diyorsun.Madem huyunu biliyordun niye aynı yerde oturmanıza göz yumdun?Bir de neden kiraya çıkamıyorsun?Eşin karşılayabilecek durumdaysa neden onun eziyetlerini çekiyorsun?Biz de kirada oturuyoruz ve bize kimse para vermiyor.Öyle bir kaynana benden uzak olsun yeter.Yoksa depresyona girmemek içten bile değil.Kayınvalideni değiştiremezsin.O zaman sen değişmelisin.Yaptıklarına göz yumma.suçsuzken özür dileyip de onu daha da yüreklendirme.İnsanlar yüz vermeye gelmiyor malesef.Saygısızlık yap demiyorum ama saygınlığını da yitirtme.Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…