merhaba arkadaşlar kayınvalidemle karşılıklı dairelerde oturuyoruz 2 senedir herşeyi içime ata ata şiştim artık taşıyamıyorum kaldıramıyorum deliricem tanışma süreci ayrı nişanlılık ayrı evlilik ayrı çocuk oldu ayrı binbir türlü dert eşim vardiyalı çalışıyo pazardan pazara evde adam akıllı pazar günleri görüşebiliyoruz her pazar bişey buluyo bu pazarda beni düğüne götür muhabbeti çıktı şu anda eşimle onun tartışmasını yapıyorlar eşimle baş başa kalmıyalım diye elinden geleni yapıyo deliricem çıldırıcam artık bana ne hakaretler etti ağıza alınmıcak ne laflar herşeye rağmen affettim onu 4 aylık evliydim ilk bayramımızdı evimden kovdu beni git diye afedersiniz ne o...... demediği kaldı ne f..... bunlara rağman affettim elini öpmeye geçtim yinede beni itledi git elimi öpemezsin diye bunun gibi bi çok şey düğün kılasiklerinden biride düğün borcumuda kendim ve benim ailem ödedi gelinliğimi bile kandim ödedim neyse çocuk oldu her dakka bizde bazen kapıyı açmıyorum zilden elini çekmeden basıyo eşime şikayet ediyo beni allahtan eşim benden yana o destek olmasa onunla paylaşamasam deliririm herhalde okadar çok laf söylüyorumki bende annesi için başka kötü bi adam olsa beni bi dakka dinlemez ağzınmı kapatır allahtan annesinin ne olduğunu biliyo daha eşim işten geldiği gibi kayınpederim hasta gel babanı gör diye eve girmeden karşıya çağırıyor allahımdan sabır diliyorum içimi dökmek istedim ama sabrım son sınırlarında korkuyorum feci patlıcam diye ben eşimle gezmeye gitmek istiyorum bugün oda kendini düğüne götürtmek istiyo bide diyoki o kişiler size altın taktı git oğlum altın yap yada bebeğe takılanlardan ver utanmadan istiyo benimmi görevim onunmu bu benim ailem de bana takanlara altın takmak gerektiğinde hadi kızım altın yapta götürelim demiyorlar ayyy bilmiyorum kızlar çok büyük desteğe ihtiyacım var