Bıktım bu kadından allahım sabır ver

saolun kızlar bundan sonra ona çok güzel haddini bildiricem kavga gürültüyle değil o benim sinirimi bozucak bişey söylediğinde bende onu en can alıcı noktalarından vurucam kısasa kısas

... diyoki o kişiler size altın taktı git oğlum altın yap yada bebeğe takılanlardan ver utanmadan istiyo benimmi görevim onunmu bu benim ailem de bana takanlara altın takmak gerektiğinde hadi kızım altın yapta götürelim demiyorlar ...

Acıkcası bu mantıgı bende anlamıyorum.
Benım kayınvalıdem de hangı dugune gıdecekse bana aynen sunu soyler,
'bakalım F.... altın ı verırse gıdecegım,
F... su kadaar para versın, takı takacagım.
F.... takıyı vermezse nasıl gıderım?'

Tamam, ıyı hos o kısıler esıme takı taktılar da, gercekten bızım aılelerımız nıcın aynı davranısı sergılemıyor?

Hem benımde abım var, abımın hıc boyle bır kaygısı yok.
Bırıne takı takılacaksa, aılem yapıyor, abımın ruhu bıle duymuyor.

Acıkcası bu mantıgı bende anlamıyorum.
Benım kayınvalıdem de hangı dugune gıdecekse bana aynen sunu soyler,
'bakalım F.... altın ı verırse gıdecegım,
F... su kadaar para versın, takı takacagım.
F.... takıyı vermezse nasıl gıderım?'

Tamam, ıyı hos o kısıler esıme takı taktılar da, gercekten bızım aılelerımız nıcın aynı davranısı sergılemıyor?

Hem benımde abım var, abımın hıc boyle bır kaygısı yok.
Bırıne takı takılacaksa, aılem yapıyor, abımın ruhu bıle duymuyor.

arkadaşım allah sana sabır versin bu kayınvalidelerede allah korkusu versin daha ne diyim..ya oğllarıyla sanki onların ihityaçlarını karşılamak için evelndik...bizde bi aileyiz sayın kayınvalidler bizimde kendimize göre bir bütcemiz var bilmiyorum ne kadar farkındasınızn

canım allah sana sabırlar versin, en azından eşin yanındaymış sana hak veriyormuş bu çok iyi,
eşini ikna et uzak biyere taşının, başka yolu yok bunun

saolun kızlar bundan sonra ona çok güzel haddini bildiricem kavga gürültüyle değil o benim sinirimi bozucak bişey söylediğinde bende onu en can alıcı noktalarından vurucam kısasa kısas

Susup oturdukça daha da tepene çıkıyolar cnm... Tecrübeyle sabittir.
Nasıl olsa hiç bi durumda yaranamıyosun bu gibilere, bırak gereçekten kötü ol da en azından hakkını ver kötülüğün!! :37:
Bak eşin de senin tarafındaymış nasıl olsa.. Sakınma hiçbi lafını.. İçine atarsan, sen hastalanırsın..

tupukçum iyi hoşta işte bunlar onu düşünemiyorlar madem sen oğlunun hiç bir şeyine karışmıycaktın hiçbir masrafına karışmadılar madem evletlarına sahip çıkamıycaktın hiç bişeyiyle ilgilenmiycektin neden dünyaya getirdin şahsen benim kayınvalidem doğurayımda bana baksınlar geçimimi sağlasınlar diye dünyaya getirmiş 2 erkek kardeş eşim kaynımada asılıyolar para diye bizede nasıl insanlar bilmiyorum benimde abim var annemler evlendirdiler bi tane borca karışmadı abim ruhu bile duymadı nasıl ödediklerini hala daha benim ailem abime yardımcı oluyor ne kadar sağım sağlıklıyım evlatlarıma bakmakla yükümlüyüm diyen benim ailem eşimin ailesi ise ne kadar evlatlarım çok çalışır bende onlardan okadar faydalanırım diye düşünüyorlar aileler arasındaki fark bu işta bide her ay başı geldimi 2 çocuğuna birden sorarlar bu ay nekadar maaş aldınız nekadar prim verdiler faturalarınız ne kadar yiyecek içecek masrafınız nekadar elinize ne kadar kalıyor diye ahiret soruları soruluyor eğer elimize para kalıyorsa onlara vercekmişiz yardım etçekmişiz

Tamam yaşadıkların zor. Seni çok iyi anlamıyorum. Bıktım bu kadından gibi başlıklar bana çok itici geliyor. Kayınavlidemle ne yaşarsam yaşayım buraya gelip böyle bir başlıkla yazı açmam

sakın sakın içinize atmayın 2 senelik evliyim ve şu 6 aydır depresyondayım hep kaygana yüzünden lütfen kendinizi ezdirmeyin sonuçta sizide bir ana doğurdu sizde el bebek gül bebek yetiştiniz ve aileniz sizi oraya eziyet çekesiniz diye vermedi.kendiniz savumayı ve korumayı bilin

canım allah sana sabırlar versin, en azından eşin yanındaymış sana hak veriyormuş bu çok iyi,
eşini ikna et uzak biyere taşının, başka yolu yok bunun
eşim zaten bu konuda tamam taşınalım ama bu oturduğumuz evi kiraya verip gidersek bu evin kirasını bize vermezlerse geçinmemiz çok zor biraz daha sabret diyo ama katlanılcak gibi değil işte napiyim yeni bebeğimde oldu onun masrafı falanda eklenince durumlar iyice sıkıştş bende işe girmek istiyorum eğer girersem ozaman hiç bu eve bile muhtaç olmadan basar giderim ama eşimde bebeğimiz çok küçük orda burda ziyan olmasını istemiyorum bebeğimizin başında ol diyo öyle işte
Susup oturdukça daha da tepene çıkıyolar cnm... Tecrübeyle sabittir.
Nasıl olsa hiç bi durumda yaranamıyosun bu gibilere, bırak gereçekten kötü ol da en azından hakkını ver kötülüğün!! :37:
Bak eşin de senin tarafındaymış nasıl olsa.. Sakınma hiçbi lafını.. İçine atarsan, sen hastalanırsın..

zaten yakındır canım kendimden korkuyorum anlatamam sana 2 aylık bebeğime zar zor yetiyo sütüm üzüntülerden sıkıntılardan bu son 20 günde 10 kilo birden verdim kendim kendimden gidiyorum

...... bide her ay başı geldimi 2 çocuğuna birden sorarlar bu ay nekadar maaş aldınız nekadar prim verdiler faturalarınız ne kadar yiyecek içecek masrafınız nekadar elinize ne kadar kalıyor diye ahiret soruları soruluyor .........
ay bu soru çok tanıdk geldi varya en sinir olduğum konu işte bu

Tamam yaşadıkların zor. Seni çok iyi anlamıyorum. Bıktım bu kadından gibi başlıklar bana çok itici geliyor. Kayınavlidemle ne yaşarsam yaşayım buraya gelip böyle bir başlıkla yazı açmam

demekki canım tak etmiş dimi ama bu güne kadar ağzımı açıp eşimden başka kimseye şikayette bulunmadım ne çevremdekilere nede kk da hala daha çevremdekiler bilmez hiç bişey burda derdimi açtım beni öyle bi raddeye getirdiki anlatamam sana

tupukçum iyi hoşta işte bunlar onu düşünemiyorlar madem sen oğlunun hiç bir şeyine karışmıycaktın hiçbir masrafına karışmadılar madem evletlarına sahip çıkamıycaktın hiç bişeyiyle ilgilenmiycektin neden dünyaya getirdin şahsen benim kayınvalidem doğurayımda bana baksınlar geçimimi sağlasınlar diye dünyaya getirmiş 2 erkek kardeş eşim kaynımada asılıyolar para diye bizede nasıl insanlar bilmiyorum benimde abim var annemler evlendirdiler bi tane borca karışmadı abim ruhu bile duymadı nasıl ödediklerini hala daha benim ailem abime yardımcı oluyor ne kadar sağım sağlıklıyım evlatlarıma bakmakla yükümlüyüm diyen benim ailem eşimin ailesi ise ne kadar evlatlarım çok çalışır bende onlardan okadar faydalanırım diye düşünüyorlar aileler arasındaki fark bu işta bide her ay başı geldimi 2 çocuğuna birden sorarlar bu ay nekadar maaş aldınız nekadar prim verdiler faturalarınız ne kadar yiyecek içecek masrafınız nekadar elinize ne kadar kalıyor diye ahiret soruları soruluyor eğer elimize para kalıyorsa onlara vercekmişiz yardım etçekmişiz

cnm seni okadar iyi anlıyrum ki bende seninle aynı durumdayım...zaten bununla ilgili konuda açtım...canıma ot tıkadılar valla..benim eşim üç erkek kardeş..büğünün borç istemisinden annesinin küçüğün halısını alın persenini alın die beynimizi yemesinden bıktım ya...millet bizi çok büyük paralar kaznıyo sanıyo ama madolyonun öbür tarafıa bakmıolar neden işlerine gelmez...benim babam her ay bize yardım eder...babam bana bende eşimin ailesine yardım ederek mi gecek ömrüm...ama yok artık demek lazım yosa sağılan inek muamelesi görüyoruz sen sütünü verde nasıl olduğu önemli değil...

peki sana böyle bi konuyu açıp açmyacağını sorduk mu?

:67:

İnsanın bazen damarına çok basıyolar cnm ya.. Nasıl rahatlayacağını bilemiyosun...
Arkadaş da çok çekmiş kayınvalidesinden... :50:

' Seni çok iyi anlamıyorum ' demenizden belli zaten... demekki insan sevgisiyle dolu içiniz ne kadar güzel :81: ......

sakın sakın içinize atmayın 2 senelik evliyim ve şu 6 aydır depresyondayım hep kaygana yüzünden lütfen kendinizi ezdirmeyin sonuçta sizide bir ana doğurdu sizde el bebek gül bebek yetiştiniz ve aileniz sizi oraya eziyet çekesiniz diye vermedi.kendiniz savumayı ve korumayı bilin

Çok doğru söylemişsin cnm..
Ben de kayınvalidem yüzünden yıllardır en yüksek dozlarda antidepresanlar kullanıyorum ne yazk ki...:43:

2 gün önce belim tutuldu.eşim işteydi aradım beni acile götür diye.
sağolsun eşim geldi beni götürdü acile.
eve geldik ben yattım.eşim annesinin yanına çıktı.
ertesi gün kaynana hanım biz kahvaltı yaparken geldi.
ooo sofrada kuş sütü eksik.oğlum sana iyi bakıyor.
bende gözüyle bakıyor dedim.ne o bel ağrın mı var,ben 35 yıldır çekiyorum dedi.
bende seninle benim bünyem aynı değil.senin bünyen sağlammış dedim.
o da baban seni tamir etmeden niye yolladı dedi.
bende oğlun biliyordu herşeyi.bende kuyruk sokumumda çatlak ve yamulma var,ameliyat kesinlikle olmuyormuş dedim.ben oğluna tanışma dönemide ben yeri gelir iş de yapamam yemek de dedim.o da kabul etti.kaynanadan ses seda yok! :1::1:
eşimle müsait değildik.zile bastı bastı gitti.sonra yine geldi.eli belinde kapıyı açmıyorsunuz felan dedi.bende gelmeyesin diye kapıyı açmıyorum yani bilerek açmıyorum dedim.edinerek gitti.

aman canım.bu kadınlar oğullarını kıskanıyorlar.onları görmeyecek ve duymayacaksın.
bizde kaynanamlar yüzünden çok tartıştık ama artık eşimde benim haklı olduğunu anladı.
artık diyor ki en kötü anne annedir.ne yapayım?

fazla yüz vermeyeceksin.biraz önce geldi kahvaltı yaptın mı yapılacak işin var mı diye sordu...!walla ne kadar pışpışlarsan o kadar laf yersin,ne kadar uzak durursan o kadar mesafeli olursun.

Son düzenleme:
Back
X