- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Vuu bir de özelden tehdit ediyor :))
Ne yazdı just ?
kırolar heryerde..
Ee özelden tehtit etmekte çokta modern bi davranış değil.
Ha o barzolar ha tehtit etmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuu bir de özelden tehdit ediyor :))
kırolar heryerde..
ne tehditi saçmalamayın lütfen. varsa öyle bişey paylaşsınNe yazdı just ?
Ee özelden tehtit etmekte çokta modern bi davranış değil.
Ha o barzolar ha tehtit etmek
sende bi çeşitsin yeminle. insanlarla çocuk gibi alay etmek zevk veriyo heralHii yirin virsi ik
ne tehditi saçmalamayın lütfen. varsa öyle bişey paylaşsın
yapacak bişey yok dediğin gibi. göç heryerde bunlar da heryerde belasende bi çeşitsin yeminle. insanlarla çocuk gibi alay etmek zevk veriyo heral
heryerde siz böyle provokasyon yapıyosunuzyapacak bişey yok dediğin gibi. göç heryerde bunlar da heryerde bela
Su yazdigindan kimin alayci ve bir cesit oldugu belli. Neyse hadi sana iyi forumlar. Benim bolucu insanlarla konusacak birseyim yok.
bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu..
öyle ama bazılarının zoruna gitmiş belli kibuna çok güldüm ya Ne yapçan kardeş elden ne gelir öküz işte
Alışmışlar her zaman şımartılmaya.burda bile hemen mızmızlanıyolar iki laf edinceHerşeye muhalefet olan tipler burayıda basmış. Üstüne alınan alınır. Bende İstanbul'da yaşıyorum onlar her yerde var. Kadın Antalya'da yaşıyorum demiş. İllerle alakalı birşey mi demiş, nedir bu alınganlık, hayırdır?
Ne dıyeee?Vuu bir de özelden tehdit ediyor :))
anlamadım ki adamlarınmı zoruna gitmişöyle ama bazılarının zoruna gitmiş belli ki
Iddiani kanitlamak zorundasin.heryerde siz böyle provokasyon yapıyosunuz
öyle bişey yok. varsa paylaşsın mesajıNe dıyeee?
Bu konudamı karıscak?
Ciddiye pek alamadım odaklanamadım nedense ama.. Bu tarz olaylar genelde her bayanın basına gelıyo ve onune gecılmıyo kendını bılmez hadsız cok cunku..
iddianı kanıtla o zaman. bana bölücü dedinnnIddiani kanitlamak zorundasin.
Konuyu degistirme gayretine de hayret ettim. Benim bildigim irkci ve boluculer provokator olur. Dogrulari soyleyenler degil..
Afein aferin benden ogrenecek cok seyin var. Aynen devam..iddianı kanıtla o zaman. bana bölücü dedinnn