Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bıktım bu barzolardan kıroladan.. nasıl kurtulacağız
- Konu Sahibi neslim07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Bence kavga etmek yerıne konunuza odaklanın nıye bu kadar tepkı verdınız kı?iddianı kanıtla o zaman. bana bölücü dedinnn
- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
kendi yoluna bak sen. senin gibilerle aynı havayı almam benAfein aferin benden ogrenecek cok seyin var. Aynen devam..
- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
konu falan kalmadı sağolsun arkadaş cılkını çıkardıBence kavga etmek yerıne konunuza odaklanın nıye bu kadar tepkı verdınız kı?
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
Alışmışlar her zaman şımartılmaya.burda bile hemen mızmızlanıyolar iki laf edince
Hayır ben kim ne için neden tepki gösterdi anlamadım. Ben duymazlıktan gelemem. Bazıları resmen abartıyor. Bir kere karakolluk olduk. Durakta otobüs bekliyorum resmen oturdu yanıma konuşuyor hiç cevap vermedim.Sonunda defol dedim. Gene yok. Yanımıza bir adam geldi oturdu. Bu diğer taraftan dolandı gene geldi. En sonunda bağırdım yanımıza gelen adam polismiş tutmaya çalıştı kaçtı sonra bir baktım 2 adam tutmuş bunu geliyor. Adam dedi
"bizimle gelir misiniz
dedim nereye
yanımda ki adam onlar bizden dedi
dedim siz kimsiniz
polis dedi :)
sonra karakola girdim
bunu içeri aldılar ben koridorda bekliyorum
pat küt sesler geliyor polis bağıra bağıra dövdü bunu
Bana şikayetçi misin diye sordu
bende dedim
olursam ne olur
oda hiç birşey olmuyor işte bizde kendimiz veriyoruz cezasını
kalsın o zaan ben gidim hemen bırakmayın dedim korkudan
ama ona çok iyi oldu bir daha yapmaz herhalde keko.
- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
Haha anca havani alirsin zaten. Hadi bayan irkci ve bolucu. Hayirli vermeler, ve de hayirli geceler. Bana yazma bir daha..kendi yoluna bak sen. senin gibilerle aynı havayı almam ben
- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
keko deme alınan olur :)))Hayır ben kim ne için neden tepki gösterdi anlamadım. Ben duymazlıktan gelemem. Bazıları resmen abartıyor. Bir kere karakolluk olduk. Durakta otobüs bekliyorum resmen oturdu yanıma konuşuyor hiç cevap vermedim.Sonunda defol dedim. Gene yok. Yanımıza bir adam geldi oturdu. Bu diğer taraftan dolandı gene geldi. En sonunda bağırdım yanımıza gelen adam polismiş tutmaya çalıştı kaçtı sonra bir baktım 2 adam tutmuş bunu geliyor. Adam dedi
"bizimle gelir misiniz
dedim nereye
dedim siz kimsiniz
sonra karakola girdim
bende dedim
olursam ne olur
- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
çık konudan.iyi olurHaha anca havani alirsin zaten. Hadi bayan irkci ve bolucu. Hayirli vermeler, ve de hayirli geceler. Bana yazma bir daha..
- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Haha anca havani alirsin zaten. Hadi bayan irkci ve bolucu. Hayirli vermeler, ve de hayirli geceler. Bana yazma bir daha..
Vermeler mi??
Yaa konular karışmış olabilir mi afra tafra
- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Helal olsun kız sana iyi yapmışssın müstehak valla kaşınmış haketmıs..Hayır ben kim ne için neden tepki gösterdi anlamadım. Ben duymazlıktan gelemem. Bazıları resmen abartıyor. Bir kere karakolluk olduk. Durakta otobüs bekliyorum resmen oturdu yanıma konuşuyor hiç cevap vermedim.Sonunda defol dedim. Gene yok. Yanımıza bir adam geldi oturdu. Bu diğer taraftan dolandı gene geldi. En sonunda bağırdım yanımıza gelen adam polismiş tutmaya çalıştı kaçtı sonra bir baktım 2 adam tutmuş bunu geliyor. Adam dedi
"bizimle gelir misiniz
dedim nereye
dedim siz kimsiniz
sonra karakola girdim
bende dedim
olursam ne olur
- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
Haha anca havani alirsin zaten. Hadi bayan irkci ve bolucu. Hayirli vermeler, ve de hayirli geceler. Bana yazma bir daha..
Abartma sende nerde bölücülük yapmış? Mune yokken resmen at koşturuyorsunuz illa uyarı ya da cezamı gerek abartmamak için?
- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Karsilik versen bu kiz bizmle konusnaya calisiyo derler daha cok laf atarlar karsilik vermesen suskunluguna bakip daha da cok laf atarlar
Etek giysen bacaklara laf atarlar pantolon giysen kalcaya laf atarlar
Tamamen kapali olmak bile yetmiyor yine atarlar
Varavara da iyiymis ayrica
Hayvanca dilleri kendilerine ozgu zaten
- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Sizin bunu pro uyelıkle nasıl bagdastırdıgınızı anlayamadım ben?Kızlar pro uyelerden biri konu sahibine eleştiri yapınca sizde kendinizi konu sahibine saldırmak zorunda mı hissediyorsunuz noluyor?
Cok görüyorum artık bunu.
Sebepsizce dalıp üslupsuzca konusma tarzına bak yahu
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
KEske konusmaya calısıyo deseler ezgı daha kotusunu duyarız emın ol.. hakaret bıle etsen ona karsılık olarak cok daha ahlaksız laflar soylenır kadına..Karsilik versen bu kiz bizmle konusnaya calisiyo derler daha cok laf atarlar karsilik vermesen suskunluguna bakip daha da cok laf atarlar
- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
- 128
H
hayr birinci sayfaya bakarsan anlarsin. kendini bu kelimeyle tanimliyor. Ben demiyorum yani kendisi diyor..Vermeler mi??
Yaa konular karışmış olabilir mi afra tafra