• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım bu barzolardan kıroladan.. nasıl kurtulacağız

giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin

giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin

keko deme alınan olur :)))

Keko ise alınır. Kıro ise alınır. Asıl bölücü kendileri Kim bölücü görüyoruz. Benim sevdiğim adam 13 yıl önce şehit oldu bölücü onu şehit edenler. Bizim vatanımızda bize bölücü diyorlar oldu gözlerim doldu. Bırak cevap bile verme şöyle tiplere.
Ezik oldukları buradan belli ki hemen üstlerine alındılar.

Kim kime vermiş ya bu ne demek:KK43:

konu nereye gidiyo böyle

Konu sahibinin suçlanmadigi şey kalmadı hoş değil

evli bayanlar bilir konusunda şöyle bir mesaj yazmıştı.

orada da uyarmıştım. burada da belirttim. oradan çıktı konu yani.

bir kadına yakıştıramıyorum bu söylemi.

belki de son iki gündür olan fake patlamalarından dolayı şüphelendim.

bekarım biliyorum :))))
verirsen hergün ister :KK66:

alışmışsınız
Keko ise alınır. Kıro ise alınır. Asıl bölücü kendileri Kim bölücü görüyoruz. Benim sevdiğim adam 13 yıl önce şehit oldu bölücü onu şehit edenler. Bizim vatanımızda bize bölücü diyorlar oldu gözlerim doldu. Bırak cevap bile verme şöyle tiplere.
Sağolsun devletimiz o kadar şımarttı ki. İki çift laf duymaya tahammül edemiyolar artık. Polis çocuğuyum ben. Neler yaşadık bunlar yüzünden. Sinirlerimi bozdu ağlattı beni. BÖlücü ırkçı diyo. Neymiş Barzolar kırolar heryerde demişimmmm. yalansa bri çıkıp yalan desin

Sağolsun devletimiz o kadar şımarttı ki. İki çift laf duymaya tahammül edemiyolar artık. Polis çocuğuyum ben. Neler yaşadık bunlar yüzünden. Sinirlerimi bozdu ağlattı beni. BÖlücü ırkçı diyo. Neymiş Barzolar kırolar heryerde demişimmmm. yalansa bri çıkıp yalan desin[/QUOTE]

Tamam güzelim sakin ol ve konunun kapatılmasını iste.

Lafı bir tarafından anlayıp olayı hemen pkkya bağlayanların, beni bu sekilde susturmaya calısanları allaha havale ediyorum. Allah bildiği gibi yapsınz. İftiracı ezikler sizi.

Lafın kime gittiğini nasıl anladınız hemen? Ben mi çok safım ya o_O

Sehitliği nerden kattın sen? Hangi hakla beni böylebir seyle itham edersin? İftira atan iftiraya uğrasın. Olayları hemen vatan millet sakaryaya bağlayıp yanlış algı olusturmaya calısanları allah bildiği gibi yapsın..

Yeter!!!! kim kapatıyosa kapatsın şu konuyu.... insan bu kadar rencide edilir

Bu konu hakkında hiç kimseye cevap vermem muhattap olmam. Konunun içine ettiniz resmen. :KK9: kim başlatmışsa tebrik ediyorum. Alsın çekirdeğini okusun eserini.

Kimin başlattığı açık konu sahibi

Laf atılmasından şikayet etmemiş ki insanları kategorize edip cinsleri bozuk demiş

Oysa her şehirde laf atan var sorununu böyle yazsaydı yorumlarda ona göre olurdu

Konu sahibinin bir varavara tabirinden nerelere geldi konu yaa... İlk iki sayfada konuyu kaynatanlar belli aslında..

Back
X