- 24 Mart 2015
- 130
- 104
- 38
- 36
utyanmadan hala yazıyosun bu konuya. hani gitmiştin sen. lanet olsun sanaH
hayr birinci sayfaya bakarsan anlarsin. kendini bu kelimeyle tanimliyor. Ben demiyorum yani kendisi diyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utyanmadan hala yazıyosun bu konuya. hani gitmiştin sen. lanet olsun sanaH
hayr birinci sayfaya bakarsan anlarsin. kendini bu kelimeyle tanimliyor. Ben demiyorum yani kendisi diyor..
giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin
giyim kuşamım makyajım yürüyüşüm bakışım normal olmasına rağmen yolda gördüğüm bu asalakların bakışlarından laf atmalarından tiksinir oldum. bi de varavaravara diye gülüşmeleri yokmu.. ne kadar terslesem de adamlar aynı relax. cinsleri bozuk heralde. ne yapalım fikir verin
keko deme alınan olur :)))
Kim kime vermiş ya bu ne demek
konu nereye gidiyo böyle
Konu sahibinin suçlanmadigi şey kalmadı hoş değil
bekarım biliyorum :))))
verirsen hergün ister
Sağolsun devletimiz o kadar şımarttı ki. İki çift laf duymaya tahammül edemiyolar artık. Polis çocuğuyum ben. Neler yaşadık bunlar yüzünden. Sinirlerimi bozdu ağlattı beni. BÖlücü ırkçı diyo. Neymiş Barzolar kırolar heryerde demişimmmm. yalansa bri çıkıp yalan desinKeko ise alınır. Kıro ise alınır. Asıl bölücü kendileri Kim bölücü görüyoruz. Benim sevdiğim adam 13 yıl önce şehit oldu bölücü onu şehit edenler. Bizim vatanımızda bize bölücü diyorlar oldu gözlerim doldu. Bırak cevap bile verme şöyle tiplere.
Ezik oldukları buradan belli ki hemen üstlerine alındılar.
Haha o laneti aynen sana iade ediyorum. Güle güle kullan.. Arkamdan konusma ufak insan.. Bu kez sana tenezzül etmeyeceğim.utyanmadan hala yazıyosun bu konuya. hani gitmiştin sen. lanet olsun sana
ben sadece onlar yapıyor demedim. isteidğini kib yapabilinVaravara demeyenler hiç sarkmıyo zaten...konu sahibi;seni ırkcı ve aşağilayıcı söylemlerinden dolayı kınıyorum ve KIB
Sehitliği nerden kattın sen? Hangi hakla beni böylebir seyle itham edersin? İftira atan iftiraya uğrasın. Olayları hemen vatan millet sakaryaya bağlayıp yanlış algı olusturmaya calısanları allah bildiği gibi yapsın..Keko ise alınır. Kıro ise alınır. Asıl bölücü kendileri Kim bölücü görüyoruz. Benim sevdiğim adam 13 yıl önce şehit oldu bölücü onu şehit edenler. Bizim vatanımızda bize bölücü diyorlar oldu gözlerim doldu. Bırak cevap bile verme şöyle tiplere.
Ezik oldukları buradan belli ki hemen üstlerine alındılar.
Varavara demeyenler hiç sarkmıyo zaten...konu sahibi;seni ırkcı ve aşağilayıcı söylemlerinden dolayı kınıyorum ve KIB