- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi de konu sahibi barzo kıro diye konu açmışKonu sahibinin bir varavara tabirinden nerelere geldi konu yaa... İlk iki sayfada konuyu kaynatanlar belli aslında..
Iyi de konu sahibi barzo kıro diye konu açmış
Üstüne de cinsi bozuk demiş
Biz de üslubun çirkin herkes laf atıyor takma sen boşver dedik
Biz mi kabahat olduk
Çünkü ben de ayrımcılık yapma dedim ben de konunun kasıtlı açıldığı düşüncedeyimSize demiyorum ki hanımefendi, siz niye alındınız? Ben o sayfalarda yazan herkesi kastetmedim tabiki de.. ama bir iki mesajdan sonra koptu konu, onlarda belli zaten..
Çünkü ben de ayrımcılık yapma dedim ben de konunun kasıtlı açıldığı düşüncedeyim
Sizin yazınızı da sadece niçin yazdığım anlaşılsın diye alıntıların benzer yazan arkadaşlar da var cevabım ortaya aslında
Sizinle karşılıklı atışıyoruz gibi olmuş kusura bakmayın
Konunun acilis amaci belli evet ama neyse belki sinirinden soyluyor dedim. Baktim citayi iyice yukseltti. Isi hakarete vardirdi. Sanki bu ulke sadece bir irka aitmis de digerkeri sigintiymis gibi konusmalar falan.irki rengi dili olmayan sapikliklar, hayvanliklari bahane edip gocten yakinmalar..Boluculuk yapma deyince de yok biz sehit verdik yok bunlara cok yuz verdiler. Sen kimsin de kime yuz veriyorsun? Sen kimsin de sehitler uzerinden insanlari hedef gosteriyorsun? Benim bir tarafim turk bir tarafim kurt. Bu konuda bir turkten de bir kurtten de daha cok empati kurabilirim. Ama kimse bana sehitler uzerinden imada bulunamaz. O sehitleri biz bu ulkede esit haklar icin, vatan icin verdik. Kimse onlar uzerinden boluculuk yapamaz iftira atamaz.Çünkü ben de ayrımcılık yapma dedim ben de konunun kasıtlı açıldığı düşüncedeyim
Sizin yazınızı da sadece niçin yazdığım anlaşılsın diye alıntıların benzer yazan arkadaşlar da var cevabım ortaya aslında
Sizinle karşılıklı atışıyoruz gibi olmuş kusura bakmayın
yemin ederim büyük karaktersizsin. nerde ben şehit kelimesi ettim. göster o mesajı bana. allah aşkına göster. tam yakışacağı üzre 2 yüzlüsünKonunun acilis amaci belli evet ama neyse belki sinirinden soyluyor dedim. Baktim citayi iyice yukseltti. Isi hakarete vardirdi. Sanki bu ulke sadece bir irka aitmis de digerkeri sigintiymis gibi konusmalar falan. Boluculuk yapma deyince de yok biz sehit verdik yok bunlara cok yuz verdiler. Sen kimsin de kime yuz veriyorsun? Sen kimsin de sehitler uzerinden insanlari hedef gosteriyorsun? Benim bir tarafim turk bir tarafim kurt. Bu konuda bir turkten de bir kurtten de daha cok empati kurabilirim. Ama kimse bana sehitler uzerinden imada bulunamaz. O sehitleri biz bu ulkede esit haklar icin, vatan icin verdik. Kimse onlar uzerinden boluculuk yapamaz iftira atamaz.
Kahrolsun insanlari ayristirip gruplandiran zihniyetler. Kahrolsun bu ulkeyi babasinin ciftligi zanneden zalimler. allah vatanimiza milletimize birligimize zeval vermesin..
konu sahibimi özelden tehdit ediyor? Foto çeksene merak ettim. Etmedim diyor konu sahibiVuu bir de özelden tehdit ediyor :))
Bir kac sayfa onceye bakarsan destekcinle yaptigin sehit, yuz verme muhabbetini kabak gibi karsinda bulabilirsin. Kustugun butun kotu sozler sana geri iade edilir.yemin ederim büyük karaktersizsin. nerde ben şehit kelimesi ettim. göster o mesajı bana. allah aşkına göster. tam yakışacağı üzre 2 yüzlüsün
benim ağzımdan olan bi kelimeyi gösterBir kac sayfa onceye bakarsan destekcinle yaptigin sehit, yuz verme muhabbetini kabak gibi karsinda bulabilirsin. Kustugun butun kotu sozler sana geri iade edilir.