Bıktım bu Annemden artık !!!!

Annenden çok seni kim düşünebilir? Güzellikle söylemiştir ıllaki ama sen tam hız yemeye devam ettiysen kadın kendince bu üslubu denemiş demekki.bende oğluma güzellikle söylüyorum yok yasaklıyorum yok eee çaresiz kalınca basıyorum kalayı.. .
Işe mi yarıyor ,dersen yok tabiki.yinede her yolu deniyoruz iste

oldu canim 21 yasinda kalksin yapsin

Annenin üslubu maalesef bir anneye yaraşır türden değil.
Değil kilolu, evladı yatalak halde olan onları sırtlarında taşıyıp bakan nice anneler var.
Allah ıslah etsin ne diyim..
Canım takma kafana.
Bol su iç öğünlerini azalt.
Karbonhidrat şeker tuz ve yağdan uzak dur.
Insallah zayıflarsın; hem öyle aman aman bi kilon da yokmuş hem de daha çok gençsin.
Anneni de Allah a havale et. Karşılık da verme, neticede annen.

Ya annenin üslubu yanlış tamam ama belki sana bi tokat etkisi yapsın diye öyle sert konuşmuş olabilir. . Benim annem de hep bana güzellikle söyledi bigün bak kızım ben senin dostunum dost acı söyler diyip kilolu olmam konusunda eleştirdi. . Sonuç gerçekten kendime geldim 20 kilo verdim. Bi 8 kilo falan kaldı..

Annenin üzerine çok gidilmiş ama bence annende artık yılma söz konusu. Artık canına tak etmiştir. Herkes anlamaz da yakınımda olduğu için ben anlıyorum. Yoksa kötü bir annenin sözleri değil. Biraz öğünlerini azaltarak başla sadece. O bile kilo vermene yetecektir. Dİyetisyene git desem, normal diyetislerin çoğu bir liste veriyo gönderiyo. Neymiş efendim 1 kutu peynirmiş. yani uyamaman normal, takma kafana. Yeniden başla kafana koy, yaparsın.

Bence anneniz sadece sizi güdülemek için söylemiştir, biraz sert bir dil ile daha etkili olabileceğini ummuş olabilir. Yerinizde olsam bir diyetisyene görünürdüm..

Şeker beyaz un ve hazır paket gıda hayatımdan çıktıgında otomatik diyet yapmış oluyorum ...
Iyi de onları yemeye devam edersen de asla kilo veremezsin.
Bak ben de 72 kiloydum boyum da1.67 aynı senin gibi basenlerim var.
Şu an 67e indim daha da inecegim inşallah.
Ben tatlı hastasiydim hergun mutlaka yerdim çikolata dondurma sutlu tatillar vs.
Şimdi haftada bir ödül veriyorum mesela normal yemeği mi yiyorum çok krize girip acikincada çiğ kuruyemiş yiyorum beyaz leblebi yiyorum.
Ki hiç aç gezmiyorum inan ki ama doğru şeyler yiyorum ekmeği de gün de 1 2 dilim yiyorum sadece.
Ben yapabiliyorsam herkes yapar çünkü aşırı derecede şeker bagimlisiydim ben.
Yeter ki iradeli ol kendine söz ver yaparsın.
Bir de sabırlı ol hemen veremezsin ben neredeyse 2 aydır dikkat ediyorum ancak 5 kilo verebildim.
Veremedim diye bırakma sık sık tartilma bir de adet donemlerinde tartilma mesela.

Ayrıca illa spor salonuna gitmeye gerek yok.
Günde 20 dk tempolu yürüyüş bile çok şey fark ettiriyor.
Bol bol yürü hergun düzenli olarak .
Arada savsaklasan bile yine de devam et.
Zaten kilo vermenin en önemli kuralı diyeti bozmus olsan bile hergun yeniden baslamaktir.
Biz nasıl olsa bozduk diye hurra yiyoruz.En büyük hatamız bu.

Kızlar bu arada herkese ağır yaşamlar programını tavsiye ederim.Beni gerçekten çok etkiledi.
TLC de yayınlanıyor youtube da filanda var.
Kilolu insanları anlatıyor kendimizi durdurmazsak neler olabileceğini çok gerçekçi bi şekilde anlatıyor.

Bir cok kisi biliyor 4 bebegim var Rabbim bagislasin ve tek basima bakiyorum 2 aydir ve son 5 ayda, gunde 1.5 saat spor tabi ekmek seker yok bol yesillik ve su istediğimi yiyerek ama az yiyerek cok canim ceken bir seyin tadina bakmakla yetinerek tarcinli su elma sirkesi vs ile 21 kilo verdim hâlâ da veriyorum gercekten istersen ve kendini bu tempoya alistirirsan verebilirsin.
Not: sporumu evde cocuklar uyuyunca sabah lesli 3mil 5k ve aksam da tony &karen hill in yarim saatlik olan videosunu uygulayarak yapiyorum. laloz3300

Çok iyi bi azim örneği

ben de izleyince ders aliyorim

Annenizin tavrı hiç hoş olmasa da "bıktım bu annemden" cümlesi de hoş değil. Kilo vermek zor bi şey değil, bi diyetisyenle görüşerek sağlıklı bi şekilde kilo verebilirsiniz. Her şeyin bi çözümü var

Mükemmelsiniz
birçok kişi sizi örnek almalı.

Ben bir aydır günde 5 km tempolu yürüyorum , ekmeği kestim baya ama gene de yiyorum , bol su içiyorum ,kola abur cubur tarzı şeyleri kestim , öyle ahım şahım da bir diyet yapmıyorum .. Bir ayda 3 kilo verdim

Çok iyi bi azim örneği
Teşekkür ederim. Size isterseniz her seyi yapabilirsiniz demek adına yazdim umarim faydasi olur. Anneniz icin degil kendinizi daha iyi hissetmeniz icin.

Mükemmelsiniz
birçok kişi sizi örnek almalı.
Estagfurullah. Cok tesekkur ederim burda okuyan bir insana faydam olursa ne ala.
Bu arada siz de cok iyi kilo vermişsiniz tebrik ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…