Diyet yapma seker ve beyaz unu cikar. Buyuk fark gorursun. Spor salonu da sart degil. Internette bir suru egzersiz videosu var.Ya işte ben spora gidemiyorum bulundugum yer köy gibi spor salonu yok şu anda okulum açılınca gidicem ve daha 2 ay var neredeyse o zamana kadar sırf siyetle 7-8 kilo verebilirmiyim dacaba
Şeker beyaz un ve hazır paket gıda hayatımdan çıktıgında otomatik diyet yapmış oluyorum ...Diyet yapma seker ve beyaz unu cikar. Buyuk fark gorursun. Spor salonu da sart degildi. Internette bir suru egzersiz videosu var.
Size en uygun hangisi ise onunla başlayn eminim başarılı sonuç alacaksınız. Yeter ki başlayın. Kolay gelsin başarılarAslında doğru lesli diye bişey var onu yapabilirim diye düşünüyorum ..
Sizi değil arnir isimli üyeyi alıntılayacaktım, yanlış oldu affedersiniz.Anlatamıyorum sanırım üslubu değil konuyu haklı buluyorum diyorum ki kilo vermem konusunda annem haklı fakat aöyleyiş tarzı üslubu yanlış allah aşkına mesajları dikkatli okuyun yaaaaaaaa 50 kere açıklama yapıyorum zaten dertliyim bide tökez olacaksınız yazmayın lütfne ..
Bende diyorum yazdıklarımı millet yanlış anlıyor artık gerçekten bıktım siz kusura bakmayın asıl .. desteginiz için telekkür ederm ..Sizi değil arnir isimli üyeyi alıntılayacaktım, yanlış oldu affedersiniz.
Yoo doğru kişiyi alıntılamışım.Sizi değil arnir isimli üyeyi alıntılayacaktım, yanlış oldu affedersiniz.
Önce gerekli tahlillerden geçin, geçtiyseniz: nerede sorun olduğunu siz daha iyi bilirsiniz. Örneğin gece atıştırmaları varsa kesmeye çalışın. Akşamları acıkıyorum ama diyorsanız kalorili şeylerdrn uzak durun. Yoğurt yiyebilirsiniz. 2 ceviz, çeyrek muz ve yoğurt harika atıştırmalık oluyor, tarçın da konulabilir. Bazen bi furya çıkıyor mesela, az az sık sık yiyin gibi ama bu herkese uymayabiliyor, metabolizma meselesi. Kendinizi bilirsiniz biraz. Tam porsiyon 3 öğün mü, 5-6 öğün az az mı... Yaşam tarzınız da önemli, çalışıyor musunuz, hareket var mı.. Sabah ve öğlen sağlam yiyip, akşam ekmek tüketmeyin. Şekeri azaltın, mümkünse çıkartın bakın nasıl değişiyor. Ekmeği de tam buğday tüketmeye gayret edin. Hatta evde yapın. Daha az yediğinizi göreceksiniz.Kızlar ben biraz kiloluyum kilolu dediğimde boyum 1.66 kilom 70 kilo o kadar fazlam yok ama yinede balık etliyim bide basen bölgem var biraz ve annem durmadan kilo ver kiloların iğrenç duruyor seninle çarşıya çıkmaya utanıyorum diyip duruyor. Benim kilolarım onu rahatsız esiyormuş. Kalçam kocamanmış iğrenç duruyormuş benim kilolarım gibi kimsede yokmuş tüm arkadaşlarının kızları çıta gibi çok zayıf alımlıymış. Allah aşkına bende memnun değilim kilolarımdan ve artık herkesin çok kilolusun demesinden bıktımmm bana nolur ayani Allah rızası için böyle hem hızlı kilo versiren hemde tıkır tıkır aksatmadan yapabilecegim bişeyler söyleyin yani artık bıktım yardım edin.....ben artık ne yapacagımı şaşırdım arkadaşlarımda kilo vermem gerektiğini söylüyor 50 kilo iken birden kilo aldım ve veremiyorum .. psikolojim bozuldu artık ...
Saglikli beslenmis oluyorsun. Kimsenin yememesi lazim.Şeker beyaz un ve hazır paket gıda hayatımdan çıktıgında otomatik diyet yapmış oluyorum ...
Bir şey yapacaksanız kendiniz için yapın, sizi öyle kolayca kıran insanlar -anneniz de dahil- ve hadsizce fikir belirten insanlar için değil.Bende diyorum yazdıklarımı millet yanlış anlıyor artık gerçekten bıktım siz kusura bakmayın asıl .. desteginiz için telekkür ederm ..
....845079"]Yoo doğru kişiyi alıntılamışım.
Kızlar ben biraz kiloluyum kilolu dediğimde boyum 1.66 kilom 70 kilo o kadar fazlam yok ama yinede balık etliyim bide basen bölgem var biraz ve annem durmadan kilo ver kiloların iğrenç duruyor seninle çarşıya çıkmaya utanıyorum diyip duruyor. Benim kilolarım onu rahatsız esiyormuş. Kalçam kocamanmış iğrenç duruyormuş benim kilolarım gibi kimsede yokmuş tüm arkadaşlarının kızları çıta gibi çok zayıf alımlıymış. Allah aşkına bende memnun değilim kilolarımdan ve artık herkesin çok kilolusun demesinden bıktımmm bana nolur ayani Allah rızası için böyle hem hızlı kilo versiren hemde tıkır tıkır aksatmadan yapabilecegim bişeyler söyleyin yani artık bıktım yardım edin.....ben artık ne yapacagımı şaşırdım arkadaşlarımda kilo vermem gerektiğini söylüyor 50 kilo iken birden kilo aldım ve veremiyorum .. psikolojim bozuldu artık ...
Köyde zaten her iş spor.. Bağ bahçe varsa..Ben de koydeyim, bulduğum yerde bir cafe bile yok. Açıyorum internetten bakarak spor yapıyorum. Ayrıca bir de bebeğim var. İsteyince yapılır. Sağlığınızı etkileyecek şekilde diyet yapmayın. Karatay diyetini deneyen ve ac kalmadan sağlıklı şekilde kilo verenler var. İsterseniz bir bakın. Sırf diyetle kilo vermeye çalışmayın yanında spor da yapın.
gerçekten annenize çok sinir oldum yaa )))ya insan evladina kiyabilirmi belli sizi çok üzmüş rencide edilen bi durumKızlar ben biraz kiloluyum kilolu dediğimde boyum 1.66 kilom 70 kilo o kadar fazlam yok ama yinede balık etliyim bide basen bölgem var biraz ve annem durmadan kilo ver kiloların iğrenç duruyor seninle çarşıya çıkmaya utanıyorum diyip duruyor. Benim kilolarım onu rahatsız esiyormuş. Kalçam kocamanmış iğrenç duruyormuş benim kilolarım gibi kimsede yokmuş tüm arkadaşlarının kızları çıta gibi çok zayıf alımlıymış. Allah aşkına bende memnun değilim kilolarımdan ve artık herkesin çok kilolusun demesinden bıktımmm bana nolur ayani Allah rızası için böyle hem hızlı kilo versiren hemde tıkır tıkır aksatmadan yapabilecegim bişeyler söyleyin yani artık bıktım yardım edin.....ben artık ne yapacagımı şaşırdım arkadaşlarımda kilo vermem gerektiğini söylüyor 50 kilo iken birden kilo aldım ve veremiyorum .. psikolojim bozuldu artık ...
Bağ bahçe olsa keşke ama yok evdeyim ama yine de bu temiz havayı içime çekmek en iyi spor :)Köyde zaten her iş spor.. Bağ bahçe varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?