Bıktım bu Annemden artık !!!!

Ya işte ben spora gidemiyorum bulundugum yer köy gibi spor salonu yok şu anda okulum açılınca gidicem ve daha 2 ay var neredeyse o zamana kadar sırf siyetle 7-8 kilo verebilirmiyim dacaba
Diyet yapma seker ve beyaz unu cikar. Buyuk fark gorursun. Spor salonu da sart degil. Internette bir suru egzersiz videosu var.

Sizi değil arnir isimli üyeyi alıntılayacaktım, yanlış oldu affedersiniz.

Önce gerekli tahlillerden geçin, geçtiyseniz: nerede sorun olduğunu siz daha iyi bilirsiniz. Örneğin gece atıştırmaları varsa kesmeye çalışın. Akşamları acıkıyorum ama diyorsanız kalorili şeylerdrn uzak durun. Yoğurt yiyebilirsiniz. 2 ceviz, çeyrek muz ve yoğurt harika atıştırmalık oluyor, tarçın da konulabilir. Bazen bi furya çıkıyor mesela, az az sık sık yiyin gibi ama bu herkese uymayabiliyor, metabolizma meselesi. Kendinizi bilirsiniz biraz. Tam porsiyon 3 öğün mü, 5-6 öğün az az mı... Yaşam tarzınız da önemli, çalışıyor musunuz, hareket var mı.. Sabah ve öğlen sağlam yiyip, akşam ekmek tüketmeyin. Şekeri azaltın, mümkünse çıkartın bakın nasıl değişiyor. Ekmeği de tam buğday tüketmeye gayret edin. Hatta evde yapın. Daha az yediğinizi göreceksiniz.

Bende diyorum yazdıklarımı millet yanlış anlıyor artık gerçekten bıktım siz kusura bakmayın asıl .. desteginiz için telekkür ederm ..
Bir şey yapacaksanız kendiniz için yapın, sizi öyle kolayca kıran insanlar -anneniz de dahil- ve hadsizce fikir belirten insanlar için değil.

Annenize çok kızdım. Tamam bir kişiye kendisiyle ilgili bir şeyden bahsedebilirsin fakat üslup çok önemli. Annenizin üslubu çok yanlış. Onun dışında kilo verme konusunda inanın benim de hiç bilgim yok. Annenize göre " arkadaşlarının kızları çıta gibi çok zayıf alımlıymış". Bu çok saçma, bir kere balık etli kadından daha alımlı bir şey var mı şu dünyada heheyt

Leslie 3 mile ile baslayip, 1 hafta sonra jillian michelle 30 day shared programını uygulayabilirsin, vucudunu inanilmaz sekillendirir, dumble yoksa 1.5 litrelik su siseleri kullanabilirsin.
Beslenme konusunda proteini arttirip, basit seker, basit karbonhidrat ve fazla yag alimini kisitlamalisin, ama asla bunlari sifirlama, ekmek tam bugday, seker yerine meyve vs. Bilindik yontemler iyi sonuç veriyor, ama baktin olmuyor online hizmet veren diyetisyenlerle calisabilirsin, annecigin sadece konusmakla kalmasin elini cebine atsın biraz :)

Annen ne tür yemek pişiriyor ?
Hazır ve paket gıdalar tüketiyorsan onlardan kilo yapıyor

Köyde zaten her iş spor.. Bağ bahçe varsa..

gerçekten annenize çok sinir oldum yaa )))ya insan evladina kiyabilirmi belli sizi çok üzmüş rencide edilen bi durum

O kadar kilolu değilsin aslında birden kilo alınca gözüne batmaya başlamıştır herkesin. Okulda derslerden ya da tatilde eve dönünce sıkıntıdan hareketsizlikten mi kilo aldın? Eğer öyleyse Hiçbirşeyden kısmadan yemeklerde bol bol su iç doyar doymaz yemeği bırak tabağında kalsada. Canının çektiği şeyleri sabah kahvaltıda ye, akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yeme kısa zamanda kilo verirsin. Yemek/hareket/uyku düzeninde değişen birşey yoksa anneni de al dahiliyeye gidin birlikte belki tiroid hormonunda sıkıntı vardır.

Valla kızlar benim annemde zayıflığımdan şikayetçi ve cogu kişi normal kilon diyorlar. 44 45 kiloyum. Boyunda 1 57 ama annem yok hiç yemek yemiyorsun yok tahta gibisin seni kimse begenmez böyle vs.Yani anneler bazen böyle can alıcı yorumlar yapabiliyorlar ama seninkiisi çok agır söylemiş

Birde ne kadar teselli olur yemen konusunda bilmiyorum ama ben fe mideden rahatsız oldugum için herşeyi yiyemiyorum özellikle abur cubur rrahatsız ediyor sende abur cubur çok tüketti yoorsan en aza indirilmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…