Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bıktım bu Annemden artık !!!!
- Konu Sahibi laloz3300
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ocak 2013
- 1.293
- 1.570
- 133
Annenden çok seni kim düşünebilir? Güzellikle söylemiştir ıllaki ama sen tam hız yemeye devam ettiysen kadın kendince bu üslubu denemiş demekki.bende oğluma güzellikle söylüyorum yok yasaklıyorum yok eee çaresiz kalınca basıyorum kalayı.. .
Işe mi yarıyor ,dersen yok tabiki.yinede her yolu deniyoruz iste
Işe mi yarıyor ,dersen yok tabiki.yinede her yolu deniyoruz iste
- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
- 208
diyetisyene gidiyor ama uymuyor belli ki anne de yoruldu siz olaylari tam olarak biliyor musunuzNasıl haklı bulabildiniz bu üslubu? Ülkenin büyük bir bölümü ciddi eğitimden geçmeli.
oldu canim 21 yasinda kalksin yapsinAnana söyle biraz yardımcı olsun o zaman. Mutfağa girsin ızgara tavuk mavuk yapsın. Paraya kıyıp eve koşu bandı alsın. Sen de koli bandı alıp onun ağzını bantla. Ne biçim anneymiş ve düşman mı dost mu belli değil.
- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
Annenin üslubu maalesef bir anneye yaraşır türden değil.Kızlar ben biraz kiloluyum kilolu dediğimde boyum 1.66 kilom 70 kilo o kadar fazlam yok ama yinede balık etliyim bide basen bölgem var biraz ve annem durmadan kilo ver kiloların iğrenç duruyor seninle çarşıya çıkmaya utanıyorum diyip duruyor. Benim kilolarım onu rahatsız esiyormuş. Kalçam kocamanmış iğrenç duruyormuş benim kilolarım gibi kimsede yokmuş tüm arkadaşlarının kızları çıta gibi çok zayıf alımlıymış. Allah aşkına bende memnun değilim kilolarımdan ve artık herkesin çok kilolusun demesinden bıktımmm bana nolur ayani Allah rızası için böyle hem hızlı kilo versiren hemde tıkır tıkır aksatmadan yapabilecegim bişeyler söyleyin yani artık bıktım yardım edin..... ben artık ne yapacagımı şaşırdım arkadaşlarımda kilo vermem gerektiğini söylüyor 50 kilo iken birden kilo aldım ve veremiyorum .. psikolojim bozuldu artık ...
Değil kilolu, evladı yatalak halde olan onları sırtlarında taşıyıp bakan nice anneler var.
Allah ıslah etsin ne diyim..
Canım takma kafana.
Bol su iç öğünlerini azalt.
Karbonhidrat şeker tuz ve yağdan uzak dur.
Insallah zayıflarsın; hem öyle aman aman bi kilon da yokmuş hem de daha çok gençsin.
Anneni de Allah a havale et. Karşılık da verme, neticede annen.
sabri kalmamis olabilirAnnem haksız demiyorum üslubu yanlış diyorum zaten dikkatli okursanız rahatsız oldugum konu üslup ..
- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- 518
Ya annenin üslubu yanlış tamam ama belki sana bi tokat etkisi yapsın diye öyle sert konuşmuş olabilir. . Benim annem de hep bana güzellikle söyledi bigün bak kızım ben senin dostunum dost acı söyler diyip kilolu olmam konusunda eleştirdi. . Sonuç gerçekten kendime geldim 20 kilo verdim. Bi 8 kilo falan kaldı..
- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Annenin üzerine çok gidilmiş ama bence annende artık yılma söz konusu. Artık canına tak etmiştir. Herkes anlamaz da yakınımda olduğu için ben anlıyorum. Yoksa kötü bir annenin sözleri değil. Biraz öğünlerini azaltarak başla sadece. O bile kilo vermene yetecektir. Dİyetisyene git desem, normal diyetislerin çoğu bir liste veriyo gönderiyo. Neymiş efendim 1 kutu peynirmiş. yani uyamaman normal, takma kafana. Yeniden başla kafana koy, yaparsın.
- 9 Ağustos 2017
- 192
- 165
- 103
- 36
- 23 Mart 2015
- 5.714
- 12.037
- 248
Iyi de onları yemeye devam edersen de asla kilo veremezsin.Şeker beyaz un ve hazır paket gıda hayatımdan çıktıgında otomatik diyet yapmış oluyorum ...
Bak ben de 72 kiloydum boyum da1.67 aynı senin gibi basenlerim var.
Şu an 67e indim daha da inecegim inşallah.
Ben tatlı hastasiydim hergun mutlaka yerdim çikolata dondurma sutlu tatillar vs.
Şimdi haftada bir ödül veriyorum mesela normal yemeği mi yiyorum çok krize girip acikincada çiğ kuruyemiş yiyorum beyaz leblebi yiyorum.
Ki hiç aç gezmiyorum inan ki ama doğru şeyler yiyorum ekmeği de gün de 1 2 dilim yiyorum sadece.
Ben yapabiliyorsam herkes yapar çünkü aşırı derecede şeker bagimlisiydim ben.
Yeter ki iradeli ol kendine söz ver yaparsın.
Bir de sabırlı ol hemen veremezsin ben neredeyse 2 aydır dikkat ediyorum ancak 5 kilo verebildim.
Veremedim diye bırakma sık sık tartilma bir de adet donemlerinde tartilma mesela.
- 23 Mart 2015
- 5.714
- 12.037
- 248
Ayrıca illa spor salonuna gitmeye gerek yok.
Günde 20 dk tempolu yürüyüş bile çok şey fark ettiriyor.
Bol bol yürü hergun düzenli olarak .
Arada savsaklasan bile yine de devam et.
Zaten kilo vermenin en önemli kuralı diyeti bozmus olsan bile hergun yeniden baslamaktir.
Biz nasıl olsa bozduk diye hurra yiyoruz.En büyük hatamız bu.
Günde 20 dk tempolu yürüyüş bile çok şey fark ettiriyor.
Bol bol yürü hergun düzenli olarak .
Arada savsaklasan bile yine de devam et.
Zaten kilo vermenin en önemli kuralı diyeti bozmus olsan bile hergun yeniden baslamaktir.
Biz nasıl olsa bozduk diye hurra yiyoruz.En büyük hatamız bu.
- 23 Mart 2015
- 5.714
- 12.037
- 248
- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
Bir cok kisi biliyor 4 bebegim var Rabbim bagislasin ve tek basima bakiyorum 2 aydir ve son 5 ayda, gunde 1.5 saat spor tabi ekmek seker yok bol yesillik ve su istediğimi yiyerek ama az yiyerek cok canim ceken bir seyin tadina bakmakla yetinerek tarcinli su elma sirkesi vs ile 21 kilo verdim hâlâ da veriyorum gercekten istersen ve kendini bu tempoya alistirirsan verebilirsin.
Not: sporumu evde cocuklar uyuyunca sabah lesli 3mil 5k ve aksam da tony &karen hill in yarim saatlik olan videosunu uygulayarak yapiyorum. laloz3300
Not: sporumu evde cocuklar uyuyunca sabah lesli 3mil 5k ve aksam da tony &karen hill in yarim saatlik olan videosunu uygulayarak yapiyorum. laloz3300
- 30 Temmuz 2017
- 128
- 51
- 98
Çok iyi bi azim örneğiBir cok kisi biliyor 4 bebegim var Rabbim bagislasin ve tek basima bakiyorum 2 aydir ve son 5 ayda, gunde 1.5 saat spor tabi ekmek seker yok bol yesillik ve su istediğimi yiyerek ama az yiyerek cok canim ceken bir seyin tadina bakmakla yetinerek tarcinli su elma sirkesi vs ile 21 kilo verdim hâlâ da veriyorum gercekten istersen ve kendini bu tempoya alistirirsan verebilirsin.
- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
ben de izleyince ders aliyorimKızlar bu arada herkese ağır yaşamlar programını tavsiye ederim.Beni gerçekten çok etkiledi.
TLC de yayınlanıyor youtube da filanda var.
Kilolu insanları anlatıyor kendimizi durdurmazsak neler olabileceğini çok gerçekçi bi şekilde anlatıyor.
- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.454
- 798
MükemmelsinizBir cok kisi biliyor 4 bebegim var Rabbim bagislasin ve tek basima bakiyorum 2 aydir ve son 5 ayda, gunde 1.5 saat spor tabi ekmek seker yok bol yesillik ve su istediğimi yiyerek ama az yiyerek cok canim ceken bir seyin tadina bakmakla yetinerek tarcinli su elma sirkesi vs ile 21 kilo verdim hâlâ da veriyorum gercekten istersen ve kendini bu tempoya alistirirsan verebilirsin.
birçok kişi sizi örnek almalı.
- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
Teşekkür ederim. Size isterseniz her seyi yapabilirsiniz demek adına yazdim umarim faydasi olur. Anneniz icin degil kendinizi daha iyi hissetmeniz icin.Çok iyi bi azim örneği
Estagfurullah. Cok tesekkur ederim burda okuyan bir insana faydam olursa ne ala.Mükemmelsiniz
birçok kişi sizi örnek almalı.
Bu arada siz de cok iyi kilo vermişsiniz tebrik ederim.
Son düzenleme: