- 24 Nisan 2015
- 6.896
- 7.096
- 198
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Asla birakmam bu bir secenek degil benim icin, borcu harci gectim bu hayatta kendimden baskasina eyvallah etmem para konusunda..İşini bıraksan ?
Ya da hiç değilse eşine böyle giderse işini bırakacağını söylesen.
Bu aralar cok bunaldim,esimi bilen bilir bieyen icin rahatina asiri duskun bencil biri , evde cocuk bakiminda bana pek bir faydasi yok, illa birseyleri soylemen lazim ve bende soylemekten yoruldum, susmayi tercih ediyorum artik.
Gelelim asil mevzuya beyfendi her kafasi estiginde bir hobi cikarir bilardo, mac vs gibi bazi gunler sehir disinda zaten o zamanlar kafasina gore gezer, gittigi yerde arkadasi varsa onunla gorusur evde desen hep yatar modda benim yasadigimiz yerde bir arkadas cevrem yok ailem memlekette esimin ailesi ile pek gorusmuyoruz ( hepsi kendi icinde problemli zaten bana dokunan yani yok ama sikintilari bitmiyor ve ben artik problemli insan istemiyorum etrafimda) ve ben evden ise iidip gelmekten bunaldim.
Dedim haftasonu ben yalniz cikacagim biraz yalniz kalmak istiyorum ( yapacagim carsi pazar gezmesi) esimde bende maca gitcem cuma dedi , dedim tamam ama bak sonra cayma cumartesi kiza sen bakiyorsun.
Geldik bugune sabah kalk erkenden kizi doyur vs beyfendi yatti ona kadar hadi kahvaltiya gidelim dedi gittik kahvaltiya, sonra gorumceye kp ugradik oldu mu oglen, dedim bir pazara gidelim ama cocukla gezilmiyor biraz dolastik sonra eve geldik ve ben yine yalniz ttakilamadim.
Amac kahvaltiyi bahane edip pesime takilmak cocukla yalniz kalmamak icin yapiyor ama benim yalnizliga ihtiyacim var...
Eve gelince bende patladim ( bu ara eve geldik hop cekyata pazarliklari yerlestiren ben, cocuk cis yapti o ara yere onu temizle , ona yemek hazirla, dunden kalan camasirlari topla ..) adam bir zahmet yemegini yedirdi kizimin.
Bunaldim ve o kadar bencil ki kendi bana sormadan planlar yapiyor, hobiler ediniyor ama benim yasam alanima saygisi yok!
Hayatim ev is ucgeninde cok cok bunaldim!!!
Oyle bir dusuncem yok zaten bir tane yeterde artarKüçük bir çocukla 2-3 saat geçirmek ne kadar zor olabilir ki? Kendi kızı ya. Bu kadar aciz bir adam mı? Zaten genel olarak da tembel biri geldi bana.
Bunla bir ömür zor. Allah sabır ve kolaylık versin sana. 2. çocuğu düşünme derim.
Valla dizi izlemeyi ancak iste yapabiliyorum, bazen kitap okuyorum uyumadan once, kizim kucuk 2,5 yasinda henuz yani ilgiye ozene ihtiyac duydugu bir yasta bana evde birsey yapmaya firsat birakmiyor.
Ben ozgur ruhlu biriyim, manatonlugu da sevmiyorum ama sartlar beni bir kisir donguye soktu, es kisisi ancak kendini dusunur halde, calismak desen hem mecburiyet hem de benim icin vazgecilmez bir durum cunku kendi ayaklarim uzerinde durmaktan yana bir kadinim.
Cocuk isi zaten sabir isi
felsefi düşüncele değil, netten araşatır...eşya azlatmayla ilgili..en azından ev işin az olur...Felsefik dusler gercek hayatta ise yaramiyor mitlu olacagim diye polyannacilik oynayamam ki...
Bu ancak baskalarini mutlu eder, beni degil!
Sukretmeyi bilirim ama beklenti dedigin apayri birsey, sizin gorusler zaten bana uymuyor saygim sonsuz ama biz anlasamayiz sizinle..
Daha gecen gun sakayla karisik konustum, yillardir konusurum ama anlayan yok, tabi insan bir sure sonra susmayi tercih ediyor ve cunku adam Nato Kafa Nato Mermer...Evlilik genelde böyle oluyor erkekler çok bencil konuş bence onunla , bu şekilde olmaz diye sonuçta dünyaya bir daha gelmiceksin biraz kendi hayatına bak..
Evde esyam cok yok ki , oyle sus pus sevmem ama 3+1 evin isi , cocukta olunca bitmiyor ... Zaten benim sorunum is yapmak degil kendime ozel zaman ayiramamak ve esimin dusuncesiz hareketleri..felsefi düşüncele değil, netten araşatır...eşya azlatmayla ilgili..en azından ev işin az olur...
Adam hödükse yapacak birşey yok canım mesleğin varmı ayaklarının üstünde dursaydın kapıya koyardın bak nasıl kıymetin olurdu el üstünde tutardı tahammül edemiyorum böyle erkeklere, sanki bizim canımızı onlar vermişDaha gecen gun sakayla karisik konustum, yillardir konusurum ama anlayan yok, tabi insan bir sure sonra susmayi tercih ediyor ve cunku adam Nato Kafa Nato Mermer...
Birde dedigim gibi beklentilerim minimal seyler ve bu ara bunaldigimdan tek istegim biraz yalniz kalmak kendimi dinlemek, birine bagli olmadan birkac saat kalabalikta kaybolmak..
Eyvallah et değil derdim, ihtiyacın varsa çalış tabi.Asla birakmam bu bir secenek degil benim icin, borcu harci gectim bu hayatta kendimden baskasina eyvallah etmem para konusunda..
trilyonluk kocamda olsa calisirdim, zaten kamudayim biraksan donusu olmaz, uc gunluk dunyada da kimseye guvenip kariyerime ara vermem ya da isimi birakmam..Eyvallah et değil derdim, ihtiyacın varsa çalış tabi.
İmkanın varsa bırak ya da eşine bu şekilde ilet demek istemiştim.
Dediğim ısrarla anlaşılmıyor sanırım. Kariyere bende önem veririm.trilyonluk kocamda olsa calisirdim, zaten kamudayim biraksan donusu olmaz, uc gunluk dunyada da kimseye guvenip kariyerime ara vermem ya da isimi birakmam..
Cunku benimki gibi modeller eline baksan seni ac birakir o sormaz ne lazim ben soylemem gerisi malum..
Ayaklarim ustunde duruyorum, eyvallahim da yok,sadece sakin kalmaya calisiyorum cunku ortada bir cocuk var yoksa bir donem baska baska sebepten az kaldi dilekceyi veriyordum eline yani isler sarpa sarsa bosanirim da ama benim istedigim kolayi secmek degil mevcutu duzeltmek...Adam hödükse yapacak birşey yok canım mesleğin varmı ayaklarının üstünde dursaydın kapıya koyardın bak nasıl kıymetin olurdu el üstünde tutardı tahammül edemiyorum böyle erkeklere, sanki bizim canımızı onlar vermiş
ahhh ahhhh eski anacıklarımız, yaşam alanları olmadan 5-6 çocuk büyütürdüler...
Evde esyam cok yok ki , oyle sus pus sevmem ama 3+1 evin isi , cocukta olunca bitmiyor ... Zaten benim sorunum is yapmak degil kendime ozel zaman ayiramamak ve esimin dusuncesiz hareketleri..
depresyona daha çok şimdikiler giriyor bence...kime meraba desem antidepresan kullanıyor...sebep ne? eşi romantik değilmiş...Onun icin çoğu belli yaştan sonra bunalima veya depresyona giriyor. Eski ev doktorum demişti "bir cok Türk bayani depresyon yüzünden tedavi ediyorum" diye
Anladim sizi ama benim icin is bir tehdit unsuru degil yani ben evde oturayim sen bize bak desem umursamaz bende bunu mantigim cercevesinde yapmam.. İs degil degil beni yoran is ev arasi manaton yasam yoksa is hayatini seviyorum hatta orada dinleniyorum cunku rahat bir isim var.Dediğim ısrarla anlaşılmıyor sanırım. Kariyere bende önem veririm.
Siz konunuzda iş çocuk bunalımından bahsettiğiniz için fikir sundum hepsi bu.
Size iyi kazançlar, güzel kariyerler.
Sevgiler.
Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin eğer ayakların üstünde duruyorsan, eyvallahın yoksa çekme çocuk için diye birşey yok emin ol büyüyor daha iyi büyüyor hemde birdaha hayat yok bir adam için yaşama seninde hayatın olsun yak gemileri biraz yırtına kopar ama sonra durulur sun cesaret et biraz agırlıgını koy o deliyse sen bin kat deli olAyaklarim ustunde duruyorum, eyvallahim da yok,sadece sakin kalmaya calisiyorum cunku ortada bir cocuk var yoksa bir donem baska baska sebepten az kaldi dilekceyi veriyordum eline yani isler sarpa sarsa bosanirim da ama benim istedigim kolayi secmek degil mevcutu duzeltmek...
depresyona daha çok şimdikiler giriyor bence...kime meraba desem antidepresan kullanıyor...sebep ne? eşi romantik değilmiş...
Ne alakasi var ya daha cok hayati disardan mukemmel gozukenler depresyona giriyor bence gunumuzde birde eskiler ne bilsin depresyonu simdi hastaliklarin adi var o zamanlar kanserden olsen ecel der gecerlermis adi yokmus hastaliklarin...depresyona daha çok şimdikiler giriyor bence...kime meraba desem antidepresan kullanıyor...sebep ne? eşi romantik değilmiş...
çalışmıyorlardı ama, yan gelipte yatmıyorlardı...bütün işleri makineler olmadan, elde yapıyorlardı...kıyası beğenmediniz ama, şimdide evliliklerde huzur ve mutluluk yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?