• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık..

canım yardımcı ol yabancı memlekette ne yapsın yol iz bilmiyorsa,bazen aile için fedakarlık yapmak gerekebilir..

bazı arkadaslar anne babaları duygusal olarak savunmaya geçiyor.içip içip evladını döven başka erkeklere satan babalar da var annelerde var.ebeveyn olmak şu yaşa kadr ya da bu yaşa kadar getirmekte olacak iş değildir.anne baba olmak gerekirse sokakta köpek ölüsü sürüyerek ailesinin başında dimdik durmaktır.baba çalışmak istıyor o konuda taktir ediyorum bende ama iş belli yaştan sonra kapı kapı dolaşılarak aranır... konuyu açan arkadas artık sorumluluk almak yerine sadece derslerine odaklanmak ve bizden de bu konuda ne yapacagı hakkında fikir edinmek istiyor...hemen baba candır kandır hakkı ödenmez diye yorum yapmayın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bazı arkadaslar anne babaları duygusal olarak savunmaya geçiyor.içip içip evladını döven başka erkeklere satan babalar da var annelerde var.ebeveyn olmak şu yaşa kadr ya da bu yaşa kadar getirmekte olacak iş değildir.anne baba olmak gerekirse sokakta köpek ölüsü sürüyerek ailesinin başında dimdik durmaktır.baba çalışmak istıyor o konuda taktir ediyorum bende ama iş belli yaştan sonra kapı kapı dolaşılarak aranır... konuyu açan arkadas artık sorumluluk almak yerine sadece derslerine odaklanmak ve bizden de bu konuda ne yapacagı hakkında fikir edinmek istiyor...hemen baba candır kandır hakkı ödenmez diye yorum yapmayın..

iş başvurusu yapacak ne varki bunda,yeri gelince yabancıyada yardımcı olunur yol iz bilmiyorsa..

Anlattigin kisimdan sana hak verdigim hicbir yer olmadi konu sahibi maalesef..
Babanin is bulmasina bilgisayardan anladigin icin yardimci oluyorsun iste isin ozeti bu.
Bilgisayardan anliyorsun dedik birsey istedik senin yuzunden dolandirildik deyip yuz bile cevirmemis adam ne guzel.
Baba dedigin anlattigim gibidir halbuki birsey ister yaparsin, ters giderse yandin :D

Yorumları okumadım direk size cevap vermek istiyorum.
-Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim ailem işçi. Annem de babam da çalışıyor. Ben hem okula gidiyorum hem de ev işi yemek ütü vs. ne varsa yapıyorum elimden geldiğince . Babamın bana sürekli işi düşüyor. İlk okul mezunu bana diyor ki şunu hallet bunu hallet diyorum gel bilgisayara öğreteyim istemiyor anlamıyorum kafam basmıyor o yüzden daha çok sinirleniyorum diyor. Ben de o sebeple günde en az milyon defa yardım ediyorum . Senin böyle görevlerin yok iş bakmak o kadar zor olmamalı lütfen biraz daha ailemize karşı saygılı olalım. Eminim öylesindir bunalmışsındır soluğu burda almışsındır ama bak her sıkıldığında beni düşün beenim yapmak zorunda olduklarımı düşün. Kalkıyorum ev topluyorum kahvaltı ediyorum çıkıyorum okula geliyorum yemek yapıyorum kardeşim var ilgileniyorum annem vardiyalı zaten çok görmüyorum babamın rahatsızlıkları var e ev işleri var en az üç günde bir yapmak lazım yapıyorum. Ütüsü çamaşırı aklına gelecek her şeyi yapıyorum . Badana bile düşün .. Bak sana kendimi açtım özelimi her şeyimi sen de biraz daha yapıcı ol olur mu ? Saygılar :) :34:

Anlattigin kisimdan sana hak verdigim hicbir yer olmadi konu sahibi maalesef..
Babanin is bulmasina bilgisayardan anladigin icin yardimci oluyorsun iste isin ozeti bu.
Bilgisayardan anliyorsun dedik birsey istedik senin yuzunden dolandirildik deyip yuz bile cevirmemis adam ne guzel.
Baba dedigin anlattigim gibidir halbuki birsey ister yaparsin, ters giderse yandin :D

sorun da o zaten bu internet üzerinden olan başvurularda mülakat adı altında para alıyorlar ve 1kerr para kaptırmış arkadas.yok zamanda 2.si olsun istemiyor.kendini sorumlu hissetmek yani.kendince haklı...

sorun da o zaten bu internet üzerinden olan başvurularda mülakat adı altında para alıyorlar ve 1kerr para kaptırmış arkadas.yok zamanda 2.si olsun istemiyor.kendini sorumlu hissetmek yani.kendince haklı...

kendi evladı bile kendini geri çekerse yedi kat el niye yardımcı olsun o zaman..

-Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim ailem işçi. Annem de babam da çalışıyor. Ben hem okula gidiyorum hem de ev işi yemek ütü vs. ne varsa yapıyorum elimden geldiğince . Babamın bana sürekli işi düşüyor. İlk okul mezunu bana diyor ki şunu hallet bunu hallet diyorum gel bilgisayara öğreteyim istemiyor anlamıyorum kafam basmıyor o yüzden daha çok sinirleniyorum diyor. Ben de o sebeple günde en az milyon defa yardım ediyorum . Senin böyle görevlerin yok iş bakmak o kadar zor olmamalı lütfen biraz daha ailemize karşı saygılı olalım. Eminim öylesindir bunalmışsındır soluğu burda almışsındır ama bak her sıkıldığında beni düşün beenim yapmak zorunda olduklarımı düşün. Kalkıyorum ev topluyorum kahvaltı ediyorum çıkıyorum okula geliyorum yemek yapıyorum kardeşim var ilgileniyorum annem vardiyalı zaten çok görmüyorum babamın rahatsızlıkları var e ev işleri var en az üç günde bir yapmak lazım yapıyorum. Ütüsü çamaşırı aklına gelecek her şeyi yapıyorum . Badana bile düşün .. Bak sana kendimi açtım özelimi her şeyimi sen de biraz daha yapıcı ol olur mu ? Saygılar :) :34:

canım tebrik ederim seni,ailen hayırlı bir evlat yetiştirmiş,onların hayır dualarını alırsan.tüm işlerinde hayırlı olur allahın izni ile..:49:

Hala babamin her isini ben hallederim gunde 5 kere arar beni. Azarlar yanlislik yaparsam agzima eder. Ogrenciyken daha coktu tabi. Simdi isteyim diyip kapatiyorum. Eskiden mecburdum. Ayy beni nerelere kosturur ne stresler yasatir. Ama biraz sabir. Yarin obur gun bizim de cocuklarimiz olucak belki bizim de beceremeyecegimiz seyler olucak.

Bu haytta ne verirsen onu alırsın. Çok inaniyorum buna. İnşallah her şey gönlüne göre olur :)

Merhaba kizlar. Ben cok bunaldim hemen konuya giriyorum. Babam 1 senedir issiz. Yurtdisinda yasiyoruz ve suan burda is durumu kotu. Zaten babam da meslek sahibi falan olmadigi icin is bulmasi cok zor. Ben yurtta kaliyorum universitedeyim. Hergun beni ariyor su ise basvur, su siteye bak, sunu yap bunu yap diye. Cunku kendisi beceremiyor anlamiyor bilgisayar kullanmaktan falan. Gecen gun bi is buldum e mail ile basvuru yaptim, salak gibi butun banka bilgilerini istediler gonderdim, para istediler internetten odedim. Is gelecek diye bekliyoruz 1 haftadir ama ses seda yok. Ben suphelendim ve internetten arastirdim ki bi cok insan ayni tuzaga dusmus dolandiriciymis bunlar. Yarin gidip bankaya o firmaya para odememelerini soylicem daha. Ben kendimi cok kotu hissediyorum. Zaten durumumuz kotu bide bide benim yuzumden para yatirdi oraya. Benim yuzumden cunku ben buldum ama dolandirici olduklarini nerden bilebilirdim. Ben bidaha karismam bu islere kendin yap dedim babama ama hala bana mesaj atiyor su ise basvur bu ise basvur biktim artik. 2 hafta sonra sinavlarim var ben hicbiseye odaklanamiyorum. Kendi derdim yetmezmis gibi bide ailem yuk bindiriyor sirtima. Bu senelerdir boyle ben artik biktim. Bundan sonra da hicbiseye karismak istemiyorum ama beni kendi halime birakmiyorlar. Zaten cok stresliyim okul dersler agir bide ekstra sikinti yukluyorlar. Bana cok ters geliyor ben yarin birgun cocugum olsa ona boyle yukler bindirmem su ise basvur sunu yap bunu yap demem herkes kendi isini halletsin. Bu benim gorevim degil . Dediklerini yapinca da boyle oluyor iste dogru duzgun bisey oldugu yok. Haksiz miyim sizce acayip moralim bozuldu. Bir an once okulumu bitirip kafama gore bi hayat kurmak istiyorum. Uzaklasmak istiyorum burdan.

canim adam kendi oz kizindan cocugundan yardim isteyemeyecekse kimden istesin ki??
sen bile boyle yaparsan yabanci ne yapsin...
biraz anlayis lutfen..

Back