doğrudur ablacım ama olsun hatanı anlaman güzel inş sınavlarında başarılı olursun canım
Tesekkur ederim insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğrudur ablacım ama olsun hatanı anlaman güzel inş sınavlarında başarılı olursun canım
Face e falan giriyor okey oynuyor ama boyle is konusunda hep bana yuk suruyor. Basima daha once boyle bisey gelmedigi icin bilemedim malesef. 100 lira civari para odemistik. Ben ailem icin elimden geleni yaparim ama 1 senedir sonuc sifir olunca bende artik bunaliyorum ise almiyorlar butun cabam bosa gidiyor bide boyle kotu biseyle de karsilasinca iyice moralim bozuldu kotu hissettim kendimi .
Biraz sert yazdim hatani anla diye kusura bakma . Anne babalarimizi omur boyu sirtimizda tasisak odiyebilirmiyiz haklarini? Tabi gercek anne babalara bu sozum..
Bak cabaliyor adam en azindan.
Ya evde yatsa,annene git para getir dese icse dovse sovse..
İnan boyle babalar dolu var..
Bu zor donemlerin sinavlarin hepsi gecer gider insallah ama ana babalarimiz giderse ya?
Ben anladim baban tam olarak ne yapti?
Butun sorun internetten is basvurusu yapman mi?
Ayyy Allah'ım keske mumkun olsa da ben yapsam. Verin bilgilerini ben arastirayim adamcagiza..
Benim kizim da buyuyunce bole konusur mu yaw benim icin bir sey yapinca?
keşke babam sağ olsaydı yaşasaydı bana her gün netten bir şeyler baktırsaydı
kendini doldurma bırak istesin bakıver be canım
Olan olmuş artık canım bidahakine dikkatli olmalısın..Baban kolaya kaçıyor yada tek bildigi facebooka girmek ögretmeyi denesen bakalım ne diyecek
Hajsizsin sen oyniversitedrysrn babanin cabasiyla.yazik ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim babam meslek sahibi ama hala neti öğrenemedi. olabilir herkesin kafası her şeyi alamayabilir. her şeyi anlayamayabilir. kızında yardım istemiş o da iş bulana kadar. sanki akşama kadar nette iş bakıyor. boş şeylerde nete girmesini biliyor insanlar. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten. o babaya üzüldüm
Benim babam da bilmiyor cunku ihtiyaci yok. Eger ileride ihtiyac duyarsa 80 yasinda bile ogrenir. Zaten konu sabinin babasi nette oyun falan oynuyormus. O kadarini yapan biri icin ise basvurmak o kadar zor olmamali.
Alt tarafı iş başvurusu ya. bu kadar sorun olur mu. kaç dksını alır günlük. bu kadar büyütülüp sorun yapılıcak şey değil. milletin ne dertleri var ya
Evet milletin ne dertleri var. Konu sahibinin derdi bu. Ister kabul edin ister etmeyin. Kimin neyi dert ettigine karisamazsiniz. Insanlarin bir konu hakkinda ne dusunduklerine de...
ben kimsenin neyi dert ettiğine karışmıyorum. burada herkes görüşünü söylüyor. bende görüşümü söylüyorum. bu dert edilicek bişey değil. burada herkes görüş yapıyor. madem karışamayız ozaman konu açılmasın.ki konuyu açanlar görüş için açıyor.bu konuda görüşüme katılıp katılmama durumunuz beni ilgilendirmez