• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık..

Ben anladim baban tam olarak ne yapti?
Butun sorun internetten is basvurusu yapman mi?
Ayyy Allah'ım keske mumkun olsa da ben yapsam. Verin bilgilerini ben arastirayim adamcagiza..
Benim kizim da buyuyunce bole konusur mu yaw benim icin bir sey yapinca?
:37:

Face e falan giriyor okey oynuyor ama boyle is konusunda hep bana yuk suruyor. Basima daha once boyle bisey gelmedigi icin bilemedim malesef. 100 lira civari para odemistik. Ben ailem icin elimden geleni yaparim ama 1 senedir sonuc sifir olunca bende artik bunaliyorum ise almiyorlar butun cabam bosa gidiyor bide boyle kotu biseyle de karsilasinca iyice moralim bozuldu kotu hissettim kendimi .

Olan olmuş artık canım bidahakine dikkatli olmalısın..Baban kolaya kaçıyor yada tek bildigi facebooka girmek ögretmeyi denesen bakalım ne diyecek

Biraz sert yazdim hatani anla diye kusura bakma . Anne babalarimizi omur boyu sirtimizda tasisak odiyebilirmiyiz haklarini? Tabi gercek anne babalara bu sozum..
Bak cabaliyor adam en azindan.
Ya evde yatsa,annene git para getir dese icse dovse sovse..
İnan boyle babalar dolu var..
Bu zor donemlerin sinavlarin hepsi gecer gider insallah ama ana babalarimiz giderse ya?

Onemli degil. Zaten bunun farkindayim ne yaparsam yapiyim onlarin hakkini odeyemem. Ben elimden geleni yaptim sonuc alamayinca bide boyle kotu bi durumla karsilasinca moralim bozuldu biraz acimasiz davrandim. Okul stresi de var. Burda yazdiklarimi sadece burda paylastim ne olursa olsun annemin babamin kalbini kiracak hicbisey yapmadim tek bi kotu soz soylemedim bugune kadar. Bundan sonra da elimden geleni yapmaya devam edicem.

keşke babam sağ olsaydı yaşasaydı bana her gün netten bir şeyler baktırsaydı :43:

kendini doldurma bırak istesin bakıver be canım

Ben anladim baban tam olarak ne yapti?
Butun sorun internetten is basvurusu yapman mi?
Ayyy Allah'ım keske mumkun olsa da ben yapsam. Verin bilgilerini ben arastirayim adamcagiza..
Benim kizim da buyuyunce bole konusur mu yaw benim icin bir sey yapinca?
:37:

Merak etmeyin iyi bir evlat olursa icinden kizar falan belki burda paylasir ama size tek bi kotu soz etmez kalbinizi kiracak bisey soylemez bi anlik ofkelenir icinde yasar sonra yine evlat olarak elinden geleni yapmaya devam eder.

her insanın hayatında böyle dönemler olabilir bu çok normal
herkes her istediği anda keşke elde edebilse isteklerini
aile demek bir bütün olmak demek
iki netten iş başvurusuyla eksiklmezsin kalp kırmaya gerek yok
bu kadar yıl onlar sana baktı elbette sende zor zamanlarında onlara destek olacaksın
beni kendi halime bırakmıyorlar demişsin onlar öyle bi durumdayken uzak kalabilecek misin
için elverecek mi
yapma, kendini doldurma bence
her şey gelir geçer insanız biz

Kiyamadim babana...
Bir seyler yapmaya calisiyor, yan gelip yatmiyor evet ogrenebilir ama senin yaptigin daha icine siniyor demek ki...
Seni de anliyorum, zaten isim basindan askin beni rahat birakin diyorsun ama anne ve babana bunu deme, dusunme bile, yarin birgun icine oturur....
Emin ol o da istemez, sana aylardir bana is basvurusu yap demeyi, sartlar boyle, siz onun kizisiniz kosulsuz sartsiz yardimci olun babaniza...
Yogun oldugunuz zamanlari acik acik soyleyin, biraz uzak dursunlar sizden, sonra gene onlari kirmayin...
Benden tavsiye...

Ne olacak ki günde 10-20 dakikanı babana ayırıp da oturduğun yerden netten iş başvurusu yapsan? Sırtına bindirdikleri yük bu mu? Bu kadar şey sana ağır geliyorsa hayatta çok zorluk çekersin. Herkesin bu hayatta çeşitli vasıflarda edinmesi gereken yükler oluyor. Çalışırken işinde, evlat olarak anne babana karşı, ilerde evlenip yuvanı kurduğunda eşine, çocukların olduğunda onlara anne olarak bir sürü sorumluluğun, yükün olacak. Hayat, bu kadar ufak şeylere sızlanacak bir yer değil, çok daha büyük şeyler var hayatta, daha büyük dertler..

Kusura bakma da konuyu acan arkadas. Baban belli ki bu zamana kadar bi meslek sahibi olamamanin acisini anlamis simdi de senden yardimci olmani istiyor. Para istemiyor is başvurusunda bulunmani istiyor! Sen üniversiteye gelmissin ama is icin birilerinin para vs. İsteyebilecegini dusunup bosa para yatirmissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hajsizsin sen oyniversitedrysrn babanin cabasiyla.yazik ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

..............................................................................

Son düzenleme:
Ay pardon ben yanlış anlamışım. Ben de sanıyorum ki babası iş bulamadığı için kızı çalışsın istiyor. Özür diliyorum az önce yazdığım arkadaştan...

benim babam meslek sahibi ama hala neti öğrenemedi. olabilir herkesin kafası her şeyi alamayabilir. her şeyi anlayamayabilir. kızında yardım istemiş o da iş bulana kadar. sanki akşama kadar nette iş bakıyor. boş şeylerde nete girmesini biliyor insanlar. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten. o babaya üzüldüm

Benim babam da bilmiyor cunku ihtiyaci yok. Eger ileride ihtiyac duyarsa 80 yasinda bile ogrenir. Zaten konu sabinin babasi nette oyun falan oynuyormus. O kadarini yapan biri icin ise basvurmak o kadar zor olmamali.

Benim babam da bilmiyor cunku ihtiyaci yok. Eger ileride ihtiyac duyarsa 80 yasinda bile ogrenir. Zaten konu sabinin babasi nette oyun falan oynuyormus. O kadarini yapan biri icin ise basvurmak o kadar zor olmamali.

Alt tarafı iş başvurusu ya. bu kadar sorun olur mu. kaç dksını alır günlük. bu kadar büyütülüp sorun yapılıcak şey değil. milletin ne dertleri var ya

Alt tarafı iş başvurusu ya. bu kadar sorun olur mu. kaç dksını alır günlük. bu kadar büyütülüp sorun yapılıcak şey değil. milletin ne dertleri var ya

Evet milletin ne dertleri var. Konu sahibinin derdi bu. Ister kabul edin ister etmeyin. Kimin neyi dert ettigine karisamazsiniz. Insanlarin bir konu hakkinda ne dusunduklerine de...

Evet milletin ne dertleri var. Konu sahibinin derdi bu. Ister kabul edin ister etmeyin. Kimin neyi dert ettigine karisamazsiniz. Insanlarin bir konu hakkinda ne dusunduklerine de...

ben kimsenin neyi dert ettiğine karışmıyorum. burada herkes görüşünü söylüyor. bende görüşümü söylüyorum. bu dert edilicek bişey değil. burada herkes görüş yapıyor. madem karışamayız ozaman konu açılmasın.ki konuyu açanlar görüş için açıyor.bu konuda görüşüme katılıp katılmama durumunuz beni ilgilendirmez

Arkadaslar tamam sorun cozuldu zaten. Ben bu donemler cok stresliyim sinavlarim var derslerim yogun birde boyle bi durum olunca bunaldim biraz ama neticede o benim babam ne hissedersem hissedeyim ona asla yansitmadan bi evlat olarak yapmam gereken ne varsa yapmaya devam edicem. Kendimi biraz yanlis yansittim ama inanin oyle kotu biri olsaydim suan bunlari yazmazdim hakli oldugumu savunurdum. Ben haksiz oldugumu dusunuyorum ne olursa olsun anne baba hakki odenmez. Kucuk biseyi buyuttugumun farkindayim ve pismanim suan kendimi cok suclu hissediyorum. Ama en azindan sadece buraya icimi doktum sizden fikir aldim gidip babamin kalbini kirmadim kirmam da. Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim.

ben kimsenin neyi dert ettiğine karışmıyorum. burada herkes görüşünü söylüyor. bende görüşümü söylüyorum. bu dert edilicek bişey değil. burada herkes görüş yapıyor. madem karışamayız ozaman konu açılmasın.ki konuyu açanlar görüş için açıyor.bu konuda görüşüme katılıp katılmama durumunuz beni ilgilendirmez

Benim gorusume de katilip katilmamaniz beni ilgilendirmez ama yorum yapanlarin yorumlarina olan itirazlar biraz tuhaf sanki him?

Back