Hajsizsin sen oyniversitedrysrn babanin cabasiyla.yazik ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Babaniz bu yasa kadar bir meslek ogrenebilirdi. Simdi bile ogrenebilir. Ayrica bu isler sirf internetten oluyorsa bir zahmet bilgisayari da ogrensin. Inanin kac yasindaki hic ummadigim insanlar bana arkadaslik istegi yolluyor sitelerden. Istese ogrenilemeyecek sey yok. Ama isterse tabii ki. Is ararken dahi yuk olmamasi lazim kimseye. Bu isler baskasina guvenerek olmuyor.
Hajsizsin sen oyniversitedrysrn babanin cabasiyla.yazik ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlar. Ben cok bunaldim hemen konuya giriyorum. Babam 1 senedir issiz. Yurtdisinda yasiyoruz ve suan burda is durumu kotu. Zaten babam da meslek sahibi falan olmadigi icin is bulmasi cok zor. Ben yurtta kaliyorum universitedeyim. Hergun beni ariyor su ise basvur, su siteye bak, sunu yap bunu yap diye. Cunku kendisi beceremiyor anlamiyor bilgisayar kullanmaktan falan. Gecen gun bi is buldum e mail ile basvuru yaptim, salak gibi butun banka bilgilerini istediler gonderdim, para istediler internetten odedim. Is gelecek diye bekliyoruz 1 haftadir ama ses seda yok. Ben suphelendim ve internetten arastirdim ki bi cok insan ayni tuzaga dusmus dolandiriciymis bunlar. Yarin gidip bankaya o firmaya para odememelerini soylicem daha. Ben kendimi cok kotu hissediyorum. Zaten durumumuz kotu bide bide benim yuzumden para yatirdi oraya. Benim yuzumden cunku ben buldum ama dolandirici olduklarini nerden bilebilirdim. Ben bidaha karismam bu islere kendin yap dedim babama ama hala bana mesaj atiyor su ise basvur bu ise basvur biktim artik. 2 hafta sonra sinavlarim var ben hicbiseye odaklanamiyorum. Kendi derdim yetmezmis gibi bide ailem yuk bindiriyor sirtima. Bu senelerdir boyle ben artik biktim. Bundan sonra da hicbiseye karismak istemiyorum ama beni kendi halime birakmiyorlar. Zaten cok stresliyim okul dersler agir bide ekstra sikinti yukluyorlar. Bana cok ters geliyor ben yarin birgun cocugum olsa ona boyle yukler bindirmem su ise basvur sunu yap bunu yap demem herkes kendi isini halletsin. Bu benim gorevim degil . Dediklerini yapinca da boyle oluyor iste dogru duzgun bisey oldugu yok. Haksiz miyim sizce acayip moralim bozuldu. Bir an once okulumu bitirip kafama gore bi hayat kurmak istiyorum. Uzaklasmak istiyorum burdan.
asfsnfhjsndjfknşrnfgoıj
kusura bakmayında ne alaksı var tabıkı baba parasıyla okuycak dayı parasıylamı okusaydı?
Hayir baba parasiyla falan okumuyorum masraflarimi devlet karsiliyor tabiki borc olarak ilerde calismaya baslayinca odeyecegim.
Babaniz bu yasa kadar bir meslek ogrenebilirdi. Simdi bile ogrenebilir. Ayrica bu isler sirf internetten oluyorsa bir zahmet bilgisayari da ogrensin. Inanin kac yasindaki hic ummadigim insanlar bana arkadaslik istegi yolluyor sitelerden. Istese ogrenilemeyecek sey yok. Ama isterse tabii ki. Is ararken dahi yuk olmamasi lazim kimseye. Bu isler baskasina guvenerek olmuyor.
yanlış anlama ama biraz acımasızsın babana karşı. kendin diyorsun internetten pek anlamaz diye. senin netten başvurman akşama kadar sürmez. bir saatini hadi iki saatini alsın. ondan sonra dersine devam edebilirsin. ne aileler var. bencilce davranma bence babana karşı. Allah annelerimizi ve babalarımız kimseye muhtaç etmesin gerçekten. yaşın küçük anladığım kadarıyla stresten böyle düşünüyorsun sanırım. ama bence silkelen biraz abla tavsiyesi
1-2 saatimi degil 1 senemi aldi 1 senedir ayni seyi yapiyorum sonuc bi hic is falan bulamiyor bulsada almiyorlar. yasadigim durumu yasasaniz belki benden daha acimasiz olurdunuz.
Babaniz anneniz siz bu yasa gelene kadar neler cekti?
Siz okuyun diye neler yapti bir dusunun.
Dunyaya getirdi bakacak tabi dersen
oyle birsey yok..
Bu dunyanin kanunu,dogurmak,dogrulmak..
Simdi sen babanin anlamadigi bir seyde ona yardimci olurken neler soyluyorsun,(teknolojiyi bilmeyebilir)
Sende yurumeyi,konusmayi bilmiyordun
hatta kendi basina yemek yiyemiyordun degil mi?Onlar sana ogrettiler..
Kendi hatan yuzunden(dolandiricilik)
Babana patlamissin..
İstemeyerek yapilan bir isten hayir gelmez boyle iste..
Yazik uzuldum babaniza gercekten,
İnslahh size hic bir zaman muhtac olmaz.
Babaniz anneniz siz bu yasa gelene kadar neler cekti?
Siz okuyun diye neler yapti bir dusunun.
Dunyaya getirdi bakacak tabi dersen
oyle birsey yok..
Bu dunyanin kanunu,dogurmak,dogrulmak..
Simdi sen babanin anlamadigi bir seyde ona yardimci olurken neler soyluyorsun,(teknolojiyi bilmeyebilir)
Sende yurumeyi,konusmayi bilmiyordun
hatta kendi basina yemek yiyemiyordun degil mi?Onlar sana ogrettiler..
Kendi hatan yuzunden(dolandiricilik)
Babana patlamissin..
İstemeyerek yapilan bir isten hayir gelmez boyle iste..
Yazik uzuldum babaniza gercekten,
İnslahh size hic bir zaman muhtac olmaz.
sanki sana baban eziyet ediyor ablacım. en azından senelerce iş için çabalıyor. ve her gün baban için isterse 5 sene netten 2 saat iş araştırman sorun olmaması lazım. dua etki sağlıklı yatalak değil. ve iş arıyor en azından çabalıyor almasalarda
Normalde boyle biri degilim cok acimasizca davraniyorum farkindayim sinav stresi falan hersey gozumde buyudu galiba
Biraz sert yazdim hatani anla diye kusura bakma . Anne babalarimizi omur boyu sirtimizda tasisak odiyebilirmiyiz haklarini? Tabi gercek anne babalara bu sozum..Suan bende kendimi kotu hissettim ama inanin sandiginiz kadar kotu biri degilim sadece cok bunaldim o yuzden kendimi farkli yansitmis olabilirim.
İnternet kullanmasını yadırgama canım eger babanın yaşı varsa ve içinden gelmiyorsa ögrenemez istese ögrenir o ayrı.Para yatırma konusu ise ne kadar miktar ödediniz? Televizyonlar bangır bangır bagırıyor dikkatli olun diye hiç mi rast gelmedinBabana uygun bir iş vardır nerede yaşıyorsunuz? Baban anlamadıgı ıcın zaten sana söylüyor ve evladısın onlar seni büyütürken ne zorluklar çekti manevi veya maddi çok yorucu bir şey olmasa gerek biraz sabretmeye calıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?