Merhaba kizlar. Ben cok bunaldim hemen konuya giriyorum. Babam 1 senedir issiz. Yurtdisinda yasiyoruz ve suan burda is durumu kotu. Zaten babam da meslek sahibi falan olmadigi icin is bulmasi cok zor. Ben yurtta kaliyorum universitedeyim. Hergun beni ariyor su ise basvur, su siteye bak, sunu yap bunu yap diye. Cunku kendisi beceremiyor anlamiyor bilgisayar kullanmaktan falan. Gecen gun bi is buldum e mail ile basvuru yaptim, salak gibi butun banka bilgilerini istediler gonderdim, para istediler internetten odedim. Is gelecek diye bekliyoruz 1 haftadir ama ses seda yok. Ben suphelendim ve internetten arastirdim ki bi cok insan ayni tuzaga dusmus dolandiriciymis bunlar. Yarin gidip bankaya o firmaya para odememelerini soylicem daha. Ben kendimi cok kotu hissediyorum. Zaten durumumuz kotu bide bide benim yuzumden para yatirdi oraya. Benim yuzumden cunku ben buldum ama dolandirici olduklarini nerden bilebilirdim. Ben bidaha karismam bu islere kendin yap dedim babama ama hala bana mesaj atiyor su ise basvur bu ise basvur biktim artik. 2 hafta sonra sinavlarim var ben hicbiseye odaklanamiyorum. Kendi derdim yetmezmis gibi bide ailem yuk bindiriyor sirtima. Bu senelerdir boyle ben artik biktim. Bundan sonra da hicbiseye karismak istemiyorum ama beni kendi halime birakmiyorlar. Zaten cok stresliyim okul dersler agir bide ekstra sikinti yukluyorlar. Bana cok ters geliyor ben yarin birgun cocugum olsa ona boyle yukler bindirmem su ise basvur sunu yap bunu yap demem herkes kendi isini halletsin. Bu benim gorevim degil . Dediklerini yapinca da boyle oluyor iste dogru duzgun bisey oldugu yok. Haksiz miyim sizce acayip moralim bozuldu. Bir an once okulumu bitirip kafama gore bi hayat kurmak istiyorum. Uzaklasmak istiyorum burdan.