Allah içimi buz gibi etsin inşallah bir ağlıyor bir gülüyorum normal mi bilemedim, adamın eşyası kalmış bana onu söylüyo bugün verdim ağladım güçlü duramadım off deyip çekti gitti.Kendime kızıyorum şimdi.
Günaydınnnnn ....Sen iyi olursan daha iyi olacağım
7 ay oldu, inanma o rüyalara. Sen mutluluğu hak ediyorsun ama o hak etmiyor
Allahdan iyilik gelir, kör şeyana havale et. Bu dünyada çıkacak acısı onlardan ve hepsini göreceksin, duyacaksın sen.
Allah içimi buz gibi etsin inşallah bir ağlıyor bir gülüyorum normal mi bilemedim, adamın eşyası kalmış bana onu söylüyo bugün verdim ağladım güçlü duramadım off deyip çekti gitti.Kendime kızıyorum şimdi.
Olsun tatlım bi dahakine ağlamazsın..Sende onun gibi umursamamayı öğreneceksin..
sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun. Çok zor günler geçiriyorum, geçiriyoruz. Umarım her şey düzelir. Bu dünya gelip geçici artık bunu düşünüyorum. Önemli olan öbür taraf. Kul hakkı yememeye çalışıyorum. Rabbime hep eğer yanlış yoldaysam beni geri çevir, haramdan, kul hakkından koru diye dua ediyorum. Allah her şeyin en doğrusunu bilir.
slm kızlar..haftasonu giremedim nete baya döktürmüşsünüz..bulamadım muhtemelen uzar..ama sakın dirayetini bozma..ee ben ne yapayım kuzu..bak benimki hala davayıda açmamış....ama umrumda bile değil...haftasonu ailem geldi yanıma eşya getirmişler bana...kutu gibi bir evim var...eşyalarlada döşedik ..inanın süper oldu...yine kendime ait bir evim var...hemde tek başıma..ohhh:) annem bir süre yanımda olacak..ben alışıgım zaten tek kalmaya..bana çok iyi geldi şehir değişikliği...mutluyum...sizlerde ne olur canınızı sıkmayın..herşey olacagına varıyor...başka ugraşlar bulun ve yapın...aklınıza getirmeyin..geldiğinde de geri gönderin... hepinizi çok seviyorum...mutluluğu hakedenler grubu olsun grubumuz:)
İnşallah mutluluğu buluruz canım hepimiz :)
şuan ki haline bile şükredip mutlu olabilirsin...benim gibi bir arkadaşın oldu mesela:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?