- Konu Sahibi gulyakamozzz
-
Aileler neden bu kadar çok karışıyor anlamıyorum.
Gelin diyince akıllarına hemen hizmetçi modulu geliyor galiba
Tamam insan çocuğunu kıskanabilir.
Bende kıskanıyorum kızımı ama onun mutluluğunu bozacak kadar değil
Kavınvalidenin kendi kayınvalidesi ona bu şekilde yapıyormuymuş acaba?
Belki öyle gördüğü için davranıyor olabilir.
Yazık eşinede üzüldüm arada kalıyor
Ne ailesinin nede senin üzülmeni istemiyor anladığım kadarıyla
O yüzden eli kolu bağlı oturuyor.
Bence sakin bir dille kayınvalidenle konuş
Anne böyle böyle yapıyorsun çok üzülüyorum, farkında olmadan bir hatamı yaptım falan gibi belki anlar tatlıya bağlanır
En azından eşin üzülmez ama uzak durursun.
Konuşulanlarada kulağını kapatırsın.
Huzurun bozulmaz hiç olmazsa
bizim bide babanne var yazları köyde kışları kaynanamlarda kalıyo 85 yaşında her şeye karışıyo bi gün eşimin amca çocukları var kaynanamlarda oturuyoruz çay içiyoruz amca oğlu eşimide maça çağırdı o cvp vermeden kayınpeder ne işi var topta bişi olur dedi kaynanam oğlanın bi pazarı var yatsın evde dedi bende eşimin çayını tazeledim götürüyodum babannede dediki oğlum çok içtin uyuyamıcan eşime baktım hiç sesi çıkmıyo alışmış heralde dedim annem babam benim yerime cvp verseler kıyameti koparırdım
bunlar tatlı sözdende anlamıyorlar zaten sorun orda illa tartışarak biryerlere geleceksin o da ne kadar oluyorsa artık.benim oğlm 15 günlükken yanlarına geçtik çocuğu bi sevmeler ben hassas bi insanım nazikçe amcası o daha minicik ona böyle demeyelim istersen büyür yaramazlık yapmaya başlar ozaman öyle söylersin felan diyorum minnicik çocuğu saçma sapan sevmeler hiç gelemem.çocuğu aldım evime geçtim bidaha oda o tarafa ayak basmadım.sonra ne oldu çocuğu bize göstermiyo oldu.kendileri bi kez bile kapıya gelmezz illa sen gideceksin teyy teyy teyy delilerle uğraşmak zor ya.bide akkıllı geçinenle
eşin ailesi ile konuşamasa da senin haklı olduğunu biliyormuş bu da bir şey.
konuşması için çok üzerine gitmeyin,ailesini çok şikayet etmeyin bence.
canım çok zor bişi bende aynı senın gıbıydım oncelerı.. hala çok degişmiş degil.. bana da bole yapmak ıstedıler aynı apartmanda oturalım dıye bn ıstemedım karsı ıkı apartmandayız ama durum çok farklı degıl oncelerı hergun gıder işini yapar yemegını yapar orda yemegı yıyıp eve yatmaya gelır sabah tekrar kalkıp gıderdım ama çocugum olduktan sonra artık hiç bi kavgayı hazmetmedım her yaptıklarını acıkça soyledım yuzlerıne mesafayı koydum gıtmedım haftada 1 e düşürdüm eskıye gore ıyı simdi ama hala kızı yanında oldu mu daha bı cesaret gelıyo cocuguma bana mudahele etmek ıstıyolarşimdi artık asla ızın vermem kotu de davranmam normal bnm yaptıgımı eleştırıp ya da şöyle yapsan deseler hayır ben bole sevıyorum ya da bence bole olmalı dıyıp gecıyorum......ama yanyana oldugun surece bu problemler hep olacak
bende ilk zamanlar geçiyordum ama her saatte orda kalamamya ben yaptıkça onlar daha fazlasını beklediler.ve sonuç benim en tahammülsüz olduğum şey nankörlük ! ilk tartışmamızda bana ne dese beğenirsiniz ne yapıyosunki sadece bi bulaşık yıkıyorsun! yaptığım halde yapmıyor gözüküyorsam en iyisi yapmamak artık yapmıyorum bende hergün gitmiyorum kayınpeder kamyon şöförü bi kaç günde bi geliyo eve o zaman gidiyorum her dakka dipdibe olmak iyi olmaz zaten ...
Haklısın haklısın da bir evin bir oğlu olunca ne oluyor? Böyle bir mantık nasıl olur anlamıyorum
Fırsat bulmuşken biraz kafa dinle, madem kocan da olanların farkında inzivaya çek kendini. Elalem şunu dermiş bunu dermiş umursama...
eşin ailesi ile senin aranda dengeyi koruyabilmeli seni savunmayı bilmeli biz burdan ne desek boş.haklısın ama bizim haklı dememiz çözüm olmaz.eşinin tavrı önemliayrıca eğer imkanın varsa uzağa taşın birarada olunca mutlaka böyle sorunlar çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?