Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

ya işte öyle kolay değil ailemde uğraşmak istemiyor avukat mahkeme rezillik herkes duyacak falan ailemi ayak altına almak istemiyorum daha öncede bulundum şikayette bişey değişmiyor ya karşındaki insan olmayınca ne yapabilirsin ki
Aileni ayak altına almak değilki, benim kızım olsan bana söylemeyip asıl böyle bir pislikle devam etmene üzülürdüm

ya işte öyle kolay değil ailemde uğraşmak istemiyor avukat mahkeme rezillik herkes duyacak falan ailemi ayak altına almak istemiyorum daha öncede bulundum şikayette bişey değişmiyor ya karşındaki insan olmayınca ne yapabilirsin ki
Nasıl herkes duyacak ya ilan mi verilecek sanki kim nerden duyacak ?
Ayrıca duyan da duysun o da elin kızını tehdit etmesin rezil olan o sen ve ailen değilsin.
Bari instagramdan feminist bi avukat var feyza altun ona yaz derdini anlat kadininfenni diye bi ekibi var hatta.
Onlar sana bi akıl verirler hukuki açıdan.

Bak burda farklı bi üye vardı sevgilisiyle cinsellikte yasamisti sevgilisi onu tehdit etti ailesine söylemekle falan.
Ama kız yılmadı boyun egmedi ailesi öğrendi her şeyi ama affettiler.
Evet belki zorluk çekti uyandı üzüldü ama bi magandaya zorbaya boyun egmedi.
Böyle tiplere hak ettiği dilden konusacaksin başka türlü anlamazlar.
Polis savcı avukat her yola başvur herkese danis korkut gözünü pisliğin o senden korksun sen ondan korkma.
Evet ama işte korkuyorum

Nasıl herkes duyacak ya ilan mi verilecek sanki kim nerden duyacak ?
Ayrıca duyan da duysun o da elin kızını tehdit etmesin rezil olan o sen ve ailen değilsin.
Bari instagramdan feminist bi avukat var feyza altun ona yaz derdini anlat kadininfenni diye bi ekibi var hatta.
Onlar sana bi akıl verirler hukuki açıdan.
Tmm teşekkür ederimmm çok sağolun

Ailene söyle mutlaka, elin oğlunun böyle sana istediğini yaptırmasına izin verme.

Birde bu tarz konulara hep yazıyorum , instagramda takip ettiğim kadınınfenni ekibi var belki bu tarz başka gruplarda vardır, iletişime geçersen savcılık dava vs gibi her konuda yardımcı olabilirler, böyle tehdit durumlarında yaptıkları örnekleri vs sayfalarında var,mesajla tacizi filan da ifşa ediyorlar.
Ay tam ben de bunu yazıyordum yazdım bile hatta.
Konu sahibi sen sevgilinin mesajlarını ekran görüntüsü al at bu ekibe rezil olsun.
Hatta eksi sözlüğe falan da yazmak lazım aslında.
Ya korkmayın şöyle pisliklerden hadlerini bildirin ki baskalarina yapamasinlar aynı şeyleri.

Ay tam ben de bunu yazıyordum yazdım bile hatta.
Konu sahibi sen sevgilinin mesajlarını ekran görüntüsü al at bu ekibe rezil olsun.
Hatta eksi sözlüğe falan da yazmak lazım aslında.
Ya korkmayın şöyle pisliklerden hadlerini bildirin ki baskalarina yapamasinlar aynı şeyleri.
Düşünüorum herşey bi açığa kavuşsun herşeyi yapacagım bidaha bana ulaşamayacak bıktım çünkü

Umarım bu uyarıları dikkate alırsın
Benim de eski sevgilim böyle pisliğin biriydi ne küfürler ne dayaklar tehditler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah korkumdan 3 yıl boyunca uğraştım bu manyakla
En son bir kuzenime açıldım ne yapabilirim falan diye mesajlaştık sonra odaya annem geldi herşeyi anlatmış kuzenim ona annemi de uyarmış üzerine gitme mantıklı hareket edin diye annemle bir güzel konuştuk annem dedi ki ben konuşcm onla çağır dedi çağırdım manyak laftan anlamadı tabi babamı arayıp yanına çağırdı konuşmak için ne var ne yok dökülmüş mesajlar fotoğraflar üstüne bir de bir sürü iftira atmış babamla zaten aram iyi değildi ona inanmış başta kuzenime çok kızdım anlattığı için ama şuan o kadar rahatım ki anlatamam aile huzurum bozuldu neler yaşadık evde herkes üzüldü akrabalar işin içine girdi dediğin gibi herkese rezil olduk
Ama ne kadar kızarlarsa kızsınlar onlar senin ailen her türlü arkanda dururlar aylarca bizi rahatsız etmeye devam etti bu bir yıl boyunca ailemde huzur yoktu ama et tırnaktan ayrılmaz herşey unutuldu ben evlendim şimdi ailemle aram çok iyi hatta abim bazen o konuyu açıp dalga geçer benle nerden buldun da uğraştırdın bizi diye
Ama ben darp raporu almadığım için çok pişmanım biz hiç şikayet etmedik onu kendi yöntemlerimizle çözmeye çalıştık
Bence sen hem hukuki olarak uğraş bununla hem de ailen görsün onu ve ailesini çok ayrıntılı yazamıyorum şiddete teşvik etmek istemiyorum tabiki ama biz böyle hallettik hala bazen eşimle benim etrafımızda dolaşır ama bir b.k yiyemez havlayan köpek ısırmaz derler gerçekten doğru onun gücü sana yetiyor sen hele ailene anlat bak o zaman nasıl kuzu gibi kabullenecek ayrılığı
Yazarken ellerim titredi o zamanları hatırladım
Kendini ve aileni düşün 1 yıl üzül çabala hiç bir önemi yok herşey unutuluyor anne baba neler yapmaz evladı için 1 yıl için tüm hayatını kaybetme çok üzüldüm senin için umarım hiç bir zarar gelmeden çözebilirsiniz bu işi

Benim de eski sevgilim böyle pisliğin biriydi ne küfürler ne dayaklar tehditler çektiğimi bir ben bilirim bir Allah korkumdan 3 yıl boyunca uğraştım bu manyakla
En son bir kuzenime açıldım ne yapabilirim falan diye mesajlaştık sonra odaya annem geldi herşeyi anlatmış kuzenim ona annemi de uyarmış üzerine gitme mantıklı hareket edin diye annemle bir güzel konuştuk annem dedi ki ben konuşcm onla çağır dedi çağırdım manyak laftan anlamadı tabi babamı arayıp yanına çağırdı konuşmak için ne var ne yok dökülmüş mesajlar fotoğraflar üstüne bir de bir sürü iftira atmış babamla zaten aram iyi değildi ona inanmış başta kuzenime çok kızdım anlattığı için ama şuan o kadar rahatım ki anlatamam aile huzurum bozuldu neler yaşadık evde herkes üzüldü akrabalar işin içine girdi dediğin gibi herkese rezil olduk
Ama ne kadar kızarlarsa kızsınlar onlar senin ailen her türlü arkanda dururlar aylarca bizi rahatsız etmeye devam etti bu bir yıl boyunca ailemde huzur yoktu ama et tırnaktan ayrılmaz herşey unutuldu ben evlendim şimdi ailemle aram çok iyi hatta abim bazen o konuyu açıp dalga geçer benle nerden buldun da uğraştırdın bizi diye
Ama ben darp raporu almadığım için çok pişmanım biz hiç şikayet etmedik onu kendi yöntemlerimizle çözmeye çalıştık
Bence sen hem hukuki olarak uğraş bununla hem de ailen görsün onu ve ailesini çok ayrıntılı yazamıyorum şiddete teşvik etmek istemiyorum tabiki ama biz böyle hallettik hala bazen eşimle benim etrafımızda dolaşır ama bir b.k yiyemez havlayan köpek ısırmaz derler gerçekten doğru onun gücü sana yetiyor sen hele ailene anlat bak o zaman nasıl kuzu gibi kabullenecek ayrılığı
Kendini ve aileni düşün 1 yıl üzül çabala hiç bir önemi yok herşey unutuluyor anne baba neler yapmaz evladı için 1 yıl için tüm hayatını kaybetme çok üzüldüm senin için umarım hiç bir zarar gelmeden çözebilirsiniz bu işi
Yaa bana öyle bir umut oldun ki anlatamam çok kötüyüm aylardır artık ölmeyi bile düşündüm ama çok sağolun yalnız olmadıgımı anladım sayenizde hepiniz çok değerlisiniz bu anlattıklarının hepsini yaşadım ama bir aptallık ettim geri döndüm şimdi yine aynılarını yapıyor işte kurtulacagm bu sefer birdaha asla yapmam aynı hatayı kandım düzeldim diyince ne biliyim itin beni kandırdıgını

Yaa bana öyle bir umut oldun ki anlatamam çok kötüyüm aylardır artık ölmeyi bile düşündüm ama çok sağolun yalnız olmadıgımı anladım sayenizde hepiniz çok değerlisiniz bu anlattıklarının hepsini yaşadım ama bir aptallık ettim geri döndüm şimdi yine aynılarını yapıyor işte kurtulacagm bu sefer birdaha asla yapmam aynı hatayı kandım düzeldim diyince ne biliyim itin beni kandırdıgını
Benimki diyemeyeceğim o şerefsiz de öyle derdi..
Aynı tip gerçekten
O korkuyu çok iyi biliyorum gerçekten şuan çok kötü oldum çok üzgünüm..
Yeter ki korkmayın söz meclisten dışarı kendime çok kızdım o olaylardan sonra ne kadar salakmışım ben diye
Aslında o da çok korkak birisi sadece senin korkmaman gerekiyor
Bende intiharı denedim ama çare değil emin ol
Ne olur korkma ve en ince ayrıntısıyla anlat ailene senden duysunlar herşeyi

Benimki diyemeyeceğim o şerefsiz de öyle derdi..
Aynı tip gerçekten
O korkuyu çok iyi biliyorum gerçekten şuan çok kötü oldum çok üzgünüm..
Yeter ki korkmayın söz meclisten dışarı kendime çok kızdım o olaylardan sonra ne kadar salakmışım ben diye
Aslında o da çok korkak birisi sadece senin korkmaman gerekiyor
Bende intiharı denedim ama çare değil emin ol
Ne olur korkma ve en ince ayrıntısıyla anlat ailene senden duysunlar herşeyi
Öyle yapcam tabii

Ailene bu tehditleri, gördüğün şiddeti ve yaşadığın her şeyi anlatırsan üstüne çok gideceklerini sanmıyorum açıkcası. İntihar gibi bir düşünceye kapılma senin canından kıymetli değil hiçbir şey. Böyle düşünmeye devam edersen bir psikologa görün lütfen onlar sana daha sağlıklı tavsiyeler verebilir.

Arkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
bu adam senin saflığını kullanıyor, ne yani o adamla yatmış bile olsan seni tehdit etmeye hakkı yok. intiharı düşünme sakın safça korkular yüzünden. ailene dersin kendime söz geciremedim sevgiliydik. ama bırakmıyor peşimi şiddet uyguluyo tehdit ediyo de. adam çirkefse sende çirkef ol. aileme herşeyi anlattım git kime ne dersen de de. karşısında ezik durma korkmuş durma. ayrıca polise git tehdit edildiğini söyle. telefonunu dinlemeye alırlar o aradığında suçüstü yaparlar. ailenden korkma bence. annen baba arkanda sağlam durmayacaksa ne diye doğurudular seni elalemin serserisi seni tehdit etsin diyemi. onlar seni okuldan falan alacaksa öyle ailenin gereği yok zaten. ailen seni okuldan alırsa onlarıda polise şikayet et. koskoca kızsın hayatına kendin yön ver. nice ailesi reddedip çalışıp okuyan öğrenci var canım. dik dur

Canim kim ask acisindan olmus kac yillik esler bir cirpida bitiriyo evliligi.benimde bir erkek arkadasim vardi ailem biliyo diye 5 yil sevgiliydik ayrilamadim ama sonra ayrildum iyki yapmisim diyorum aile sonucta sana kizsada kendi ailen kizacak.bence ayril simdiden kufur hakaret siddet.herkes gul gibi yasarken niye cekesinki onu

Ah canım şimdi okudum aynı şeyleri yaşamışız neredeyse. Benimde arkadasım sayesinde işin içine ailem girdi arkadasım anlatmasaydı ailemi durdurmasaydı ohooo...

Ay neler yaşadım 2 yıl... hatrlamak dahi istemiyorum.......

Kesinlikle havlayan köpek ısırmaz havladı durdu evlenirsen yakarım yıkarım diyodu 9 ay nişanlı kaldm bir yıldır evlym daha haberi yok aman olmasında o hala aynı yerde geçen abimi aramış Zehrayla konusuyum nolur falan hala aynı bok anlayacağın. 5 dk konusuyum derdi 2 saat susmazdı pislik. Evlerden ırak. Umarım konu sahibide kurtulur bizm gibi hayatına devam eder

Ailemle konustum ve arkamda bu derece olacaklarını hiç düşünmemiştin bana kızdılar ama daha önce neden söylemediğim için o gerizrkalıyı aradı babam kızımdan uzak dur gibisinden şu anda telefonum kapakı annem kardeşim ben babam hepimiz yarın yeni hat alacagız savcılığa suc duyurusunda bulunacagız sabah erkenden allahım çok şükğr o kadar mutluyum ki anlatamam bu kadar kolay olacagını düşünmemiştim tabi azar işitttim ama oda tuzu biberi fazla gelmediler üstüme :)

Ailemle konustum ve arkamda bu derece olacaklarını hiç düşünmemiştin bana kızdılar ama daha önce neden söylemediğim için o gerizrkalıyı aradı babam kızımdan uzak dur gibisinden şu anda telefonum kapakı annem kardeşim ben babam hepimiz yarın yeni hat alacagız savcılığa suc duyurusunda bulunacagız sabah erkenden allahım çok şükğr o kadar mutluyum ki anlatamam bu kadar kolay olacagını düşünmemiştim tabi azar işitttim ama oda tuzu biberi fazla gelmediler üstüme :)

sevindim canım senin adına

Çok sevindim inan ki. Allaha sukur kazasız belasız sonuçlanmış. O tehditleri neresine girer acaba davayı öğrenince köpeğin

X