Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O anlatmadan siz anlatın ve ayrılık .. sakin evlenmek gibi de bir hata yapmayınArkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
El mahkum diye birşey yok. Boyun egmezsin tehditlerine bırak Ailene ne derse desin... gerekirse savcılığa şikayet et... Beni tehdit ediyor rahatsız ediyor diye... hiçde korkma ve sakin seni tehdit eden biriyle daha fazla devam etme... Gerekirse numaranı da değiştir...Arkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
Öyle tabi önceainde şikayette bulundum ama uzlaştırmacı yolladılar bidaha olmayacagına dair kapıt imzaladı uzlaşıldı ama maruz kaldım yani yine defalarca ve ben artıık bktım cidden aileme anlatırım ama ibabırlarmı orası var o kadar çok yaşan söyledim ki bu şerefsiz için bana güvenleri kalmadı yine inanamayacaklar diye korkuyorum
Canım daha öncesinde defalarca mesja atrıgı için arrık o gözüm korkmakta haklı korkusu yok bişeyden bide bana diyorki senden nefret ediyorum o zaman bırak beni diyorum öyle olmaz benden ayrılıp o.... edemezsin senin okul hayatını bitirecem ditor
Arkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
Hayir aileler kus ve ayruldik biliyie gorustugumuzu soylerin diyor ve ailem onla oldugumu ogrenirse okul hayatimi bitirir uni de okuyruum benNeyle tehdit ediyor sizi onu anlayamadım..Sevgili oldunuz diyemi? Birlikte filanmi oldunuz? Resim video filanmi var? Neyle korkutuyor onu anlamadım.Elinde her ne olursa olsun o pislige boyun eğme.
Hayir aileler kus ve ayruldik biliyie gorustugumuzu soylerin diyor ve ailem onla oldugumu ogrenirse okul hayatimi bitirir uni de okuyruum ben
Korkusu yokki canim kopek givi havlayip duruyor ama ona cok guzel bisey yapacam onu oyle bi terkedecegim ki nevri donecek ...!He ailene söylicem dediğinde sen de "söyle de temiz bi dayak yiyişini seyredeyim" de
Tam bir denyo inanki igrenc bi mahlukat pisligin teki su an bunlarii yazarken bile o kadar sinirliyim o kadar tiksindim igreniyorum ki ondan pislik resmen !Hiçbir şey yapamaz korkma havlayan köpek ısırmaz. Kendisi o kadar aciz durumdaki seni ezerek elinde tutmaya çalışıyo. Ayrıl hemen çok rahatsız ederse şikayet et. Tehdit mesajlarını sakla. Ailene de söylerse daha iyi ya "ayrıldım diye yapıyor dersin yakamı bırakmıyo şimdi de iftira atıyo" dersin.