Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

Ailemle konustum ve arkamda bu derece olacaklarını hiç düşünmemiştin bana kızdılar ama daha önce neden söylemediğim için o gerizrkalıyı aradı babam kızımdan uzak dur gibisinden şu anda telefonum kapakı annem kardeşim ben babam hepimiz yarın yeni hat alacagız savcılığa suc duyurusunda bulunacagız sabah erkenden allahım çok şükğr o kadar mutluyum ki anlatamam bu kadar kolay olacagını düşünmemiştim tabi azar işitttim ama oda tuzu biberi fazla gelmediler üstüme :)
ya gördünmü canım bi dahada saflık edip korktuğunu kimseye belli etme canım lütfen. haberlerde okuyorsun psikopat çok. kendi denginde bi sevgilin olsun bundan sonra. maço tavırlı erkeklerle görüşme sakın. eğitimli kendini geliştirmiş saygılı doğa ve insan sever bir yığın insan var. bu maçolara prim vermeyin. ilk başta iyi gibi dursalarda bi yerden sonra patlak veriyorlar geneli. arada eğitim ve gelişmişlik farkı da olmasın mümkünse ilerde anlaşmazlık çıkar. sana seni mal gibi sahiplenecek bir sevgili değil. sevip sayacak biri lazım. sakın düşme bu hataya tekrar. yeni hayatında bol mutluluklar dilerim.

Ailemle konustum ve arkamda bu derece olacaklarını hiç düşünmemiştin bana kızdılar ama daha önce neden söylemediğim için o gerizrkalıyı aradı babam kızımdan uzak dur gibisinden şu anda telefonum kapakı annem kardeşim ben babam hepimiz yarın yeni hat alacagız savcılığa suc duyurusunda bulunacagız sabah erkenden allahım çok şükğr o kadar mutluyum ki anlatamam bu kadar kolay olacagını düşünmemiştim tabi azar işitttim ama oda tuzu biberi fazla gelmediler üstüme :)
dışarı çıkarkende kendine dikkat et yalnız takılma pek. ailen olsun yanında. arayıp buluşalım falan derse sakın inanma. böyle erkekler insanı öldürmeye bile teşebbüs edebilirler.

Çok sevindim anlatabildiğine ve bu kadar rahatladığına :)
Bence de tek başına dışarı çıkma
Dün de bakamadım aklım sende kalmıştı ne oldu diye şimdi okuyunca çok mutlu oldum
İnşaallah çok rahatsız etmez de hemen kurtulursun dikkat et kendine :KK54:

Ah canım şimdi okudum aynı şeyleri yaşamışız neredeyse. Benimde arkadasım sayesinde işin içine ailem girdi arkadasım anlatmasaydı ailemi durdurmasaydı ohooo...

Ay neler yaşadım 2 yıl... hatrlamak dahi istemiyorum.......

Kesinlikle havlayan köpek ısırmaz havladı durdu evlenirsen yakarım yıkarım diyodu 9 ay nişanlı kaldm bir yıldır evlym daha haberi yok aman olmasında o hala aynı yerde geçen abimi aramış Zehrayla konusuyum nolur falan hala aynı bok anlayacağın. 5 dk konusuyum derdi 2 saat susmazdı pislik. Evlerden ırak. Umarım konu sahibide kurtulur bizm gibi hayatına devam eder
Ben kaçarak evlendim kaçtığım gün haberi olmuş hemen yakarım yıkarım bilmem ne
Bana da evlenemezsin falan diyordu şimdi evliyim gayet mutluyum
Tabi herşey geçmiş değil yaşanılanı unutmak imkansız ama Allah a havale ettim kimsenin hakkı kimse de kalmaz bu dünyada kendimizi kurtardık o yeter şimdilik :)

Ben kaçarak evlendim kaçtığım gün haberi olmuş hemen yakarım yıkarım bilmem ne
Bana da evlenemezsin falan diyordu şimdi evliyim gayet mutluyum
Tabi herşey geçmiş değil yaşanılanı unutmak imkansız ama Allah a havale ettim kimsenin hakkı kimse de kalmaz bu dünyada kendimizi kurtardık o yeter şimdilik :)
Ay ben dün bu konu geçince bi bakim napmış dedm instgramdan baktım evlenmiş nal gibi profilinde EVLİ yazıyo tarihi bile atmış iki hafta once evlenmiş kızla resmlerini profil yapmış annemi arkadasımı arayıp kutladım görmen lazım :KK70: daha geçen ay annemi aramış Zehrayla konusmak istiyorum diye annemde akşam dyo ki son şansını denemiş heralde. Sevgiye aşka inancım kalmadı benden vazgeçti diye iyi dalga geçtim :KK70: adamın oğlu proflnde bangır bamgır herşeyini paylasmıs ben garibim sosyal medyada profil resmim bile yok hepsinden engelledm ah bu ayrım deyip bir sigara yakmıştım anlycan duygudan duyguya atladım :)))

Ay ben dün bu konu geçince bi bakim napmış dedm instgramdan baktım evlenmiş nal gibi profilinde EVLİ yazıyo tarihi bile atmış iki hafta once evlenmiş kızla resmlerini profil yapmış annemi arkadasımı arayıp kutladım görmen lazım :KK70: daha geçen ay annemi aramış Zehrayla konusmak istiyorum diye annemde akşam dyo ki son şansını denemiş heralde. Sevgiye aşka inancım kalmadı benden vazgeçti diye iyi dalga geçtim :KK70: adamın oğlu proflnde bangır bamgır herşeyini paylasmıs ben garibim sosyal medyada profil resmim bile yok hepsinden engelledm ah bu ayrım deyip bir sigara yakmıştım anlycan duygudan duyguya atladım :)))
Benim gerizekalı da öyle yapsa keşke ama 2 yıl geçmesine ve benim evlenmeme rağmen hala umutlu garibim :KK70:

Benim gerizekalı da öyle yapsa keşke ama 2 yıl geçmesine ve benim evlenmeme rağmen hala umutlu garibim :KK70:
Bizede iki yıl geçti 2015in mart ayıydı hatta 2buçuk yıl olmuş çektirmediği kalmamıştı aman mutlu olsun akşam dunyanın duasını ettm musmutlu olsun benden uzak olsun :)))

O hayatımdayken dua ederdm baskasını sevsın peşimi bıraksım dıye 3 sene gecikmeli oldu ama guzel oldu :)))

Sonuçta mezarlık vazgeçilmezlerle dolu :))

Bize bişy olmasın♡♡♡

Bizede iki yıl geçti 2015in mart ayıydı hatta 2buçuk yıl olmuş çektirmediği kalmamıştı aman mutlu olsun akşam dunyanın duasını ettm musmutlu olsun benden uzak olsun :)))

O hayatımdayken dua ederdm baskasını sevsın peşimi bıraksım dıye 3 sene gecikmeli oldu ama guzel oldu :)))

Sonuçta mezarlık vazgeçilmezlerle dolu :))

Bize bişy olmasın♡♡♡
Ben yanlış hesaplamışım vay be ne kadar olmuş benimki de 2015 mart başıydı :)
Allah kimseye vermesin böyle dertler

vazgeçme sakın güçlü ol

çok yakın arkadaşımın başına da böyle bir olay geldi

yetmedi bizim it kızın ailesine uzunca bir yazı yazıp yolladı facebooktan kızınla şunu yaptık bunu yaptık diye

benim arkadaşım da aldatıldı dayak yedi okulun ortasında rezil oldu ama hep korktu

en son davalık oldular 3 ay uzaklaştırma aldı

ailen yanında sana zarar gelmez bırak pisliğinde boğulsun

O etiketler ne öyle ya? :KK53:

Kardeş fake değilsin dimi gerçi bunu yargılamak bana düşmez ama sonra ben şiddet görüp aldatılıp hala seviyorum diyen bir kadın için boşa kendimi üzmeyeyim diye diyorum da. :110:

Çok sevindim anlatabildiğine ve bu kadar rahatladığına :)
Bence de tek başına dışarı çıkma
Dün de bakamadım aklım sende kalmıştı ne oldu diye şimdi okuyunca çok mutlu oldum
İnşaallah çok rahatsız etmez de hemen kurtulursun dikkat et kendine :KK54:
Allah razı olsun sağolun

O etiketler ne öyle ya? :KK53:

Kardeş fake değilsin dimi gerçi bunu yargılamak bana düşmez ama sonra ben şiddet görüp aldatılıp hala seviyorum diyen bir kadın için boşa kendimi üzmeyeyim diye diyorum da. :110:
Ben seviyorum cart curt demedim şaka mısın bu konunun şakasımı olur böyle saçma yorum yapıpda gerçkten normal psikolojide olmadıgım bi dönemde böyle yorumlr yapacak insanlar rica esiyorum yorum yapmasın ...

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun yanımda oldugunuz için hepinize ayrı ayrı minnet ediyorum gerçekten hepiniz benim cesaretimsiniz .... :)

Ben seviyorum cart curt demedim şaka mısın bu konunun şakasımı olur böyle saçma yorum yapıpda gerçkten normal psikolojide olmadıgım bi dönemde böyle yorumlr yapacak insanlar rica esiyorum yorum yapmasın ...

Ayrıldın mı bunu söyle o zaman? Ayrılmıyorsan seviyorsun mantığı var bende yoksa insan onca eziyeti neden çeksin? Tehtid mi, ver polise rezil olsun.

X