Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

Evlenmeyi düşünmüyorum bile en kısa zamanda en erken nasıl kurtulurum onun dersindeyim ben
Canım resmi olarak yapılacaklar belli. Yazmışlar zaten. O sevgilin olacak kişi de boşa sıkıyor yani. Hiiiiçbir şey yapamazlar.
Ailen açısından ise Psikolojik olarak ilk bikaç ay çok sağlam olmak zorundasın. Ben neler neler duydum. Ama hayat devam ediyor.

Tehditlerine kulak asmayın.
Sakın korktuğunuzu belli etmeyin.
Durumunuzu ailenize anlatın.
İlk başlarda biraz kızarlar sonra sakinleşirler.
Biran önce bu adamdan kurtulmuş olursunuz.
Ömür mü geçer bu psikopatla?
Sırf aileniz duymasın diye kendinizi yakmayın.

Canım daha öncesinde defalarca mesja atrıgı için arrık o gözüm korkmakta haklı korkusu yok bişeyden bide bana diyorki senden nefret ediyorum o zaman bırak beni diyorum öyle olmaz benden ayrılıp o.... edemezsin senin okul hayatını bitirecem ditor
ya anlamıyorum ben gercekten kafam almıyor
aılene soylese nolur
soylesın daha ıyı
dersın aılene benı boyle hep tehtıt ettı zarar vermekle gorusmek zorunda kaldım kurtulamadım enı sonu ne olursa olsun dedım restı cektım dersınız

kı onda aılene bırsey dıyecek yurek yok sen merak etme
gozunu korkutmus senın

Tehditlerine kulak asmayın.
Sakın korktuğunuzu belli etmeyin.
Durumunuzu ailenize anlatın.
İlk başlarda biraz kızarlar sonra sakinleşirler.
Biran önce bu adamdan kurtulmuş olursunuz.
Ömür mü geçer bu psikopatla?
Sırf aileniz duymasın diye kendinizi yakmayın.
Bilmiyorum söyleyecegim uygun bi dille ama nasıl bilmiyorum çok korkuyorum

Malasef böyle iğrenç insanlar mevcut bazen gerçekleri görmek istemesekte bu bir gerçek tehditlerine boyun eğerseniz bu işkence asla bitmez hatanız kusurunuz ne olursa olsun siz bir evlatsınız aileniz başlangıçta tepki gösterebilir ama mutlaka sizi anlayacaklardır kendisinden ve tehditlerinden korkmadığınızı gösterin lütfen havlayan köpek ısırmaz adi herif
Gerçekten çok adi benim çocukluğumu ençliğimi çaldı hala doymadıı ben artık bıktım canımdan bezdim ..

intihar ne demek ya sakın agzına alma birdaha!

bu adamı çekeceğine ananın babanın sözlerini çek
evlatlarısın atacak değiller ya

güçlü dur söylersen söyle de hatta kendin söyle ailene anlat durumu

valla babam beni isterse ayagının altına alsın!
böyle bir adamın kahrıyla her gün öleceğime bir kez ölürüm

Aynen
Bu adamdan dayak yiyeceğime anamdan babamdan sopa yerim daha iyi

Canım daha öncesinde defalarca mesja atrıgı için arrık o gözüm korkmakta haklı korkusu yok bişeyden bide bana diyorki senden nefret ediyorum o zaman bırak beni diyorum öyle olmaz benden ayrılıp o.... edemezsin senin okul hayatını bitirecem ditor

hııııccc bırsey yapamaz
annene soyle
bu cocuk benı tehtıt edıyor de
tehtıtle gorusmeye zorluyor hep korkuttu zarar vermekle de
canıma tak ettı ne olacaksa olsun sıze soyluyorum benı bundan kurtarın de

Canım öncelikle o ettiği hakaretlerin çıktısını alıyosun gidiyosun savcılığa şikayette bulunuyosun bi dahaki sefer seni döverse eğer gidiyosun güzelce darp raporu alıyosun şikayetçi oluyosun ailene de söylerse ettiğimi çekiyorum zaten haklıydınız siz diyeceksin
Öyle tabi önceainde şikayette bulundum ama uzlaştırmacı yolladılar bidaha olmayacagına dair kapıt imzaladı uzlaşıldı ama maruz kaldım yani yine defalarca ve ben artıık bktım cidden aileme anlatırım ama ibabırlarmı orası var o kadar çok yaşan söyledim ki bu şerefsiz için bana güvenleri kalmadı yine inanamayacaklar diye korkuyorum

Arkadaşlar uzun olursa kusuruma bakmayın çaresiz kaldım artık tek çareyi sizlerde buldum bana ciddi anlamda yardım edebilecek kişiler yazsın lütfen .. yargılamadan dinleyin. Benim uzun soluklu bi ilişkim oldu 7 sene sürdü halada devam ediyor ben okuyorum ama sevgilim okumuyor üstelik ailelerimiz kavgalı hasım gibi bişey ailem kesinlikle çocuğu istemiyor. Ben başlarda çok direttim sebşyotdum çünkü dile kolay 7 sene ama son bir iki senedir çocuk adeta değişti bana sğrekli hakaret ediyor aşza alınmayak küfürler bi kaç kere şiddet uyguladı aldatıldım ayrılmak istiyorum fakat tehtid ediyor beni durmadan sürekli ailene yazarım diyor ailem bilmiyor onunla oldugumu ailem haklıymış onunla ayrılmalıymışım ama şimdide beni tehtidle elinde tutmak istiyor ben napmalıyım lütfen yardım edinnn İntiharı bile düşünüyorum kurtulmak istiyorum nefret ediyorum iğreniyorum ondan bana saydıgı hakaretlerin haddi hesabı yok midemi bulandırıyor ama el mahkum tehdit ediyor Yardım edn kızlar
ailene söyle tehdit edecek bir şeyi kalmayınca derdinde kalmaz. anne abla ve ile başla söylemeye

Ailenize size baskı kurduğunu söyleyin tehdit ettiğini ve korktuğunuzu onun sizi bırakmadığını söyleyin. Sizin kendi isteğinize ilişkiyi devam ettirdiğinizi sanırlarsa daha kötü olur.

Sevgilinizin de tehditlerine kulak asmayın. Bütün bi hayatı zehir etmektense yol yakınken bitirmek en iyisi. Yine bile iyi dayanmışsınız.

Öyle tabi önceainde şikayette bulundum ama uzlaştırmacı yolladılar bidaha olmayacagına dair kapıt imzaladı uzlaşıldı ama maruz kaldım yani yine defalarca ve ben artıık bktım cidden aileme anlatırım ama ibabırlarmı orası var o kadar çok yaşan söyledim ki bu şerefsiz için bana güvenleri kalmadı yine inanamayacaklar diye korkuyorum
benım kızım olsan
aıleye soylemek yerıne ılk bıze haber vermek yerıne gıdıp sıkayetler ettıgını ogrensem gercekden guvenım ozaman bıterdı...

ne olursa olsun aılen o senın bılmeye hakları var
basına bırsey gelse neden oldugunu bılmeyecekler

Pardon bilmiyormuş.
Aynı şeyleri yaşadım çok korktum ama ondan değil, babamın üzülmesinden.
Öyle de oldu ama babamın ağzından tek bir kötü söz çıkmadı.
Hiçbir söz çıkmadı 2 aydır, keşke vursaydı içini dökseydi ama baba kız gurur timsali olarak acı çektiriyoruz birbirimize şu an.
İyi tarafı ne biliyor musun?
Öyle ya da böyle kurtuldum. Çok şükür.
Benimde babamla aram kötü 7 aydır konuşmuyoruz bu pislik yüzünden babamı o kadar çok özledimki hergün gözümün önünde ama sarılanıyorum

Ailenize size baskı kurduğunu söyleyin tehdit ettiğini ve korktuğunuzu onun sizi bırakmadığını söyleyin. Sizin kendi isteğinize ilişkiyi devam ettirdiğinizi sanırlarsa daha kötü olur.

Sevgilinizin de tehditlerine kulak asmayın. Bütün bi hayatı zehir etmektense yol yakınken bitirmek en iyisi. Yine bile iyi dayanmışsınız.
Öyle ama onun thetidlerinden dolayı ona korkumdan ehatsapptan tmm aşkım olur aşkım gibi meahalar attım onları yollarım diyor

nasıl yani? kocan mi ki bu uzlastirip gönderiyorlar. inanmadım ben :KK12:

Önc
benım kızım olsan
aıleye soylemek yerıne ılk bıze haber vermek yerıne gıdıp sıkayetler ettıgını ogrensem gercekden guvenım ozaman bıterdı...

ne olursa olsun aılen o senın bılmeye hakları var
basına bırsey gelse neden oldugunu bılmeyecekler
bu şikayetten babamın haberi var onlarla şikayette bulunmuştum

ailen acır ama eloğlu acımıyor bak.
daha kötü ne yapar ki ailen sana?

sevgilin gibi tehdit mi eder, söver mi döver mi ailen?

şu anda yaşadığın durumdan daha kötü olamazsın herhalde, ailene sığın.

Önc
bu şikayetten babamın haberi var onlarla şikayette bulunmuştum
ya senın mesele okadar basıt kı ozaman
daha ne
dırek aılene soyle tehtıt edıyor dıye

neyden korkuyorsun soylemedıgın seyler var
bu basıt tehtıt degıl bellı

"Sizinle konuşmam gereken bir konu var.Daha önce beni uyarmanıza rağmen cahillik ettim ve sizi dinlemedim.Bu adamla arkadaşlığıma devam ettim.Ama hatamı anladım ve pişmanım.Şimdi ne söyleseniz haklısınız.Sizden başka güveneceğim kim var ki?" gibilerinden bir konuşma yapın.Onlar senin ailen affedeceklerdir bu hatanı.Yeter ki bunun üstüne başka hatalar ekleme.

ailen acır ama eloğlu acımıyor bak.
daha kötü ne yapar ki ailen sana?

sevgilin gibi tehdit mi eder, söver mi döver mi ailen?

şu anda yaşadığın durumdan daha kötü olamazsın herhalde, ailene sığın.
Doğru aileme anlatacagım ama nasıl anlatacagım onun için yazdım huraya yardım edin lütfennnnn akıl verin basıl açıyım konuyu

X