• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktı mı benden ?

Seni bekleyemeyen adam ile niye evlenmek istiyorsun? Demek ki tartismalariniz agir oluyor ki seni düsündürüyor.. Bana sorsan sakin söz takim, evlenim deme bu sahis ile.

Ilk olarak yasin daha kücük, bi 25,26 ya gel o zaman bu lafimi anlarsin. Yirmili yaslarina insan cok degisiyor, tam karakter oturmamis oluyor.

Ikincisi bu sahis seni zerre kadar umursamiyor, senin korkularini takmiyor, hatta ve hatta ekstra baski ediyor, annesine, etrafa anlatmak ile. Ne demek "kizin adi varda kizin kendisi yok" denilmesi? Kime ne bu? Neticede senin özel hayatin degilmi? Mecburmu herkesin senin flört ettigini bilmesi?

Sonucta bulusmaksa, simdide bulusuyorsunuz. Söz gibi seyler ile sadece aileler yüz göz olur. Ha sahi, seni surda 2 yil beklemeyen sahis, babanin tepkisi ile ne yapacak? Ne destek verecek? Sonucta isler daha kötüye gidebilir. Babanda kim bilir ancak 3 yil sonra razi olur... :KK14:

Ücüncüsu nasil oluyorda onun annesi babasinin, hatta akrabanin söz hakki oluyor?? Bir anne baba nasil "oglum ayril bu kizdan" diyemezse, "bu kiz ile illa evlen" de diyemez. Bu iliskiye karismask ve söz sahibi olmak oluyor ve ilerdede farkli konulardada karisacaklarini gösteriyor.

Eger bu sahis ile flört etmeye devam etmek istiyorsan birsey diyemicem fakat sakin, sakin bu sahis icin babani karsina alma, degmez cünkü.
Ben hiç bu açıdan dusunmemistim Teşekkürler yorum icin

tek kızmısın canım kızmaz korkma ya baban mutlu oldugunu görünce anlar korkma söyle ama annen öncen çıtlatsın babalar kızlanıra daynamaz ve kaç yaşında olursan ol babalar kızlarını başka erkekler paylaşamaz :KK14:
Hayır 3 kardeşiz 1 kız daha var ama.büyük benim babamda genç daha 40 yaşında

Bence babanız düşünce olarak haklı ama davranışları yanlış
Sizin sorununuz ise babama nasıl söylerim değil bana göre
Siz sevdiğiniz kişi için babanızla savasırsınız ama asıl sevgilinize tam guvenmiyorsunuz Ailemi karşıma aldığıma deger mi (Diğer konularınızı da bilen biri olarak bence degmez de neyse )sorusu sizin kafanızı en çok karıştıran
Bu da babanızla değil sevgilinizle alakalı
Ayrıca konu ile ilgili değil ancak daha sevgili iken karşı tarafın ailesiyle bu kadar içli dışlı olmak ne kadar doğru tartışılır
Aslında tam anlamiyla ifade etmişsiniz herseyi teşekkür ederim

Offff :KK43: Babam beni döver annemi de döver evde de huzur bırakmaz diye korkuyorum bende.. Sevgilimin annesi de kızım baba bu 1 yıl sonrada söylesen aynısını yapar diyo

Doğru söylüyor.
Baban böyleyse 1 sene sonra da aynısı olacaktır.
Ama 23-21 yaş evlilik konuşmak için erken değil mi?
Sen aileyle fazla içli dışlı olmuşsun sanki.

Babana soyle erkek arkadasini ama evlilik yok sadece bilmeni istiyorum de. Yüzük takmayida erteleyin benden bi yas kucuksun 3 senelik iliskim var su an calisiyo olsa bile yuzuk takmazdim is bulana kadar ki duzen oturmam icin 4 senem var. Evlilige bu kadar uzakken yuzuk takmak anlamsız.

Evet öyle oldu doğrusu , bencede erken zaten ama sıkıldım da sürekli korkmaktan tedirgin olmaktan

Tabiki ortada ciddiye giden bir ilişki varsa aileler bilmeli bence de.
Ama erkek arkadaşının ailesiyle bu kadar içli dışlı olma derim.
Daha ortada bir resmiyet yokken bu kadar iç içe olunması bana doğru gelmiyor.

babana soylemezsen ilişkine cok yansıyacagı bellı.. Erkek arkadasının borcundan bahsetmıssın en azından borcunu bıtırmesını beklemenız gerektıgını soyle.. Sonra acılabilirsin.. Belki baban dırekt ıstemeye gelsınler tavrını dogurabılır..

Babanın sana sert cıkmasında cevre faktoru etkılı olabilir.. Sana bırıyle gezdıgını dolastıgını duymayayım demek yerıne evde teror estırıyor sızede bunu yansıtıyordur ama cevreden bırınden duymasından daha ıyı olabilir sizin soylemenız..

Ben hiç bu açıdan dusunmemistim Teşekkürler yorum icin

Benım erkek arkadasımda bana ılıskımızn adı olsun dıye baskı yapıyordu..Evlenme teklıfı etmesı ıcın ben adım atmasını sagladım.. Sonra gerı cekıldım korkularım yuzunden evlılık teklıfınden 1 sene kadar sonra ıstemeye geldıler ancak o zaman olur demıstık.. Simdi evliyiz bir aydır gerek yokmus dıyorum...Haklıymıs sonuna kadar..

Benım erkek arkadasımda bana ılıskımızn adı olsun dıye baskı yapıyordu..Evlenme teklıfı etmesı ıcın ben adım atmasını sagladım.. Sonra gerı cekıldım korkularım yuzunden evlılık teklıfınden 1 sene kadar sonra ıstemeye geldıler ancak o zaman olur demıstık.. Simdi evliyiz bir aydır gerek yokmus dıyorum...Haklıymıs sonuna kadar..

Sonunu anlamadım. Babanız eşinizi istemedi mi? Sonra evlendiniz ve mutsuz mu oldunuz?

E sende sevgili olurken korkmadin da is ciddiye binince mi korkuyorsun bu kadar?

Hem babandan bu kadar korkuyorsun hem de 2 yil boyunca gizli gizli gorusuyorsun, iyi cesaret..

Aslında tam anlamiyla ifade etmişsiniz herseyi teşekkür ederim

O zaman babanızı bahane etmeden aslında kendi düşüncelerinizin bu yonde oldugunu anlatarak
erkek arkadaşınızla konusmalisiniz bu durumu
Ayrıca ailesinin ilişkinizi bu kadar karismasinin doğru olmadığını da belirtmelisiniz

• Beğen
Reactions: anu
Sonunu anlamadım. Babanız eşinizi istemedi mi? Sonra evlendiniz ve mutsuz mu oldunuz?

Benım babam rahmetlı oldu,Annemde rahatsız engellı, evdekı karar mekanızması benım aile buyuklerı ıle gorusmem gerekıyordu Dayım, abim, teyzem falan sıkıntı edıyordum kendıme... Evlilik için gorusmelerı falan.. Hersey umdugumdan cok daha guzel gectı.. Tabiki sorunlar oldu ama benım mutlulugum ıcın bıcok seyı tolere ettıler.. Bende onların davranıslarında bı cok seyı unuttum gıttı..

babana soylemezsen ilişkine cok yansıyacagı bellı.. Erkek arkadasının borcundan bahsetmıssın en azından borcunu bıtırmesını beklemenız gerektıgını soyle.. Sonra acılabilirsin.. Belki baban dırekt ıstemeye gelsınler tavrını dogurabılır..

Babanın sana sert cıkmasında cevre faktoru etkılı olabilir.. Sana bırıyle gezdıgını dolastıgını duymayayım demek yerıne evde teror estırıyor sızede bunu yansıtıyordur ama cevreden bırınden duymasından daha ıyı olabilir sizin soylemenız..
Borçları onun en can alıcı noktası borcun bitsin gibi bişey dersem gurur yapar kii öyle de yapıyor. Babam benden duysa da kızacak başkasından duysa da her türlü azari ben isiticem

Hep bu korkular işte :( inşallah benim de hersey sizinki gibi yoluna girer

E sende sevgili olurken korkmadin da is ciddiye binince mi korkuyorsun bu kadar?

Hem babandan bu kadar korkuyorsun hem de 2 yil boyunca gizli gizli gorusuyorsun, iyi cesaret..
Hangi kız babasından korkmaz ki. Ayrıca tabiki tanıma aşamasi olacak babam kızıyo diye hic tanimadigim bi adami da karşısına cikartamam ki

O zaman babanızı bahane etmeden aslında kendi düşüncelerinizin bu yonde oldugunu anlatarak
erkek arkadaşınızla konusmalisiniz bu durumu
Ayrıca ailesinin ilişkinizi bu kadar karismasinin doğru olmadığını da belirtmelisiniz
Bahane olarak görüyor korkularimi. Hep böyle yüzüme mi vurcaksin bişeyleri diyo sinirleniyo. Ona göre ailesi bizim ıyılıgımizi istiyo benim ailem de beni hiç düşünmüyo

Back