- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Bahane olarak görüyor korkularimi. Hep böyle yüzüme mi vurcaksin bişeyleri diyo sinirleniyo. Ona göre ailesi bizim ıyılıgımizi istiyo benim ailem de beni hiç düşünmüyo
Kiyamaam cok duskun demekki size istihare yapin iyi dusunun ama aile karsiya alinmasin guzellikle ikna edin emin oldugunuzdaYaşımi küçük görüyor . Evlilik için değil yani normalde bile 15 yaşındasın bana sorsalar diyo. Geçen hafta doğum günüm vardi 21 olduğumu duyunca sinirlendi sus demeye başladı bana
O zaman görücü usulü gibi gelseler, sonra iş yavaş yavaş ciddiye binse baban yine problem yapar mı. Yoksa çocuğun mesleğine, senin yaşına ..vs mi taktı.Günaydın tatlı bayanlar bal kızlar :) Beni hatirlayan tanıyan tanımayan herkese selam olsun... Bildiğiniz üzere 2 yıllık ciddi bi iliişkim var sevgilim 23 ben 21 yaşındayım. Okulum bitti suan stajyer gibi çalışıyorum sevgilim de polis memuru. Onun ailesi beni biliyor Allah bin kere razi olsun ko çok seviyorlar ve ilgileniyorlar benimle... Tartışmalar dışında sevgilimde ilgilidir hakkını yemiyeyim. Ama benim babam bilmiyor annem biliyor ama bilmek istemiyor ben karışmam diyo herseye. Babam çok sinirli korkuyo ondan duyarsa diye. Sevgilimi artık zapdedemiyorum kızlar babana söyle artık sana bu adam öyle de kızacak böyle de. Tamam 1 sene bekleyelim ama.bi yüzük takılsin bi adi konsun diyor. Ailesi de öyle diyo. Annesi Kızım oğlumuz hiç iyi değil söyle artık babana senin onu istemedigini düşünüyor bazen, akrabalar da hep seni soruyo bu kızin adı var ama kendisi yok diyorlar dedi. Ocak da stajım bitiyo sevgilim o zaman söyle diyo ama cok korkuyorum benim babam ortalığı ayağa kaldirir yani annemi babamı ezip geçme lazım bi nevi ama onları ezip gectigimde de esimin her daim benim yanımda olması lazım. Ezip gecmekten kastim kacmak falan degil babam istemeye dahi getirtmez. Bende diretirim babama istiyorum ille de diye. Ya diyorum ben.o kadar annemi babamı hadi karşıma alicam onun için. Yarın birgün hersey değişirse ... bunları sevgilime de söyledim sürekli korkuyosun artık sıkıldım bu kararsizligindan diyor ne yapacagimi bilemez haldeyim
Bahane olarak görüyor korkularimi. Hep böyle yüzüme mi vurcaksin bişeyleri diyo sinirleniyo. Ona göre ailesi bizim ıyılıgımizi istiyo benim ailem de beni hiç düşünmüyo
Benım babam rahmetlı oldu,Annemde rahatsız engellı, evdekı karar mekanızması benım aile buyuklerı ıle gorusmem gerekıyordu Dayım, abim, teyzem falan sıkıntı edıyordum kendıme... Evlilik için gorusmelerı falan.. Hersey umdugumdan cok daha guzel gectı.. Tabiki sorunlar oldu ama benım mutlulugum ıcın bıcok seyı tolere ettıler.. Bende onların davranıslarında bı cok seyı unuttum gıttı..
İşte Babam o kadar sinirli ki Hele de bu konuda çok hassas, o yüzden kimse söylemek istemiyor babamı karşısına almak istemiyorHay Allah. Hemen evlenmiceksin ki tanışma olacak. Belki ısınır. Çok sevdiği bir aile büyüğünü devreye sok. Güzellikle anlatırlar
Sevgilim de benim nankör olduğumu söylüyor hatta o kadar çok diyor ki artık ben bile acaba öyle miyim diye düşünmeye başladım hep senin korkularini hep senin annen baban ne der beni düşünen yok diyoDaha resmiyet olmadan aileleriniz hakkında birbirinize yorum yapma fırsatı vermemelisiniz
Sevgilinin davranışı bencil empati yapmıyor halbuki sizin yerinize kendini koyup düşünse biraz beklemeniz zarar değil belki de faydali olacağını anlayabilir
Aslında pek de düşkün değil ama kız babasi işte teşekkür ederim :)Kiyamaam cok duskun demekki size istihare yapin iyi dusunun ama aile karsiya alinmasin guzellikle ikna edin emin oldugunuzda
Ya görücu usulü olmadigini babam anlar üstelik o zaman da kızar . Yalanla başlamak istemiyorum artık biseylere bide benim korkum sevgilim benim üniversite de okuduğum şehirde görev yapıyor ben seni okumaya gönderdim sen gezmissin oralarda diyecekO zaman görücü usulü gibi gelseler, sonra iş yavaş yavaş ciddiye binse baban yine problem yapar mı. Yoksa çocuğun mesleğine, senin yaşına ..vs mi taktı.
Söyledikleriniz ağır değil benim için. Çünkü benim korkularimin arasında bu yazdiklariniz da var herseyi düşünüyorum ya akla gelebilecek herseyi... Bu kadar çok düşünürken evlenmeyelim zaten kelebek diyor bana o zaman daSurda sevgiliyken korkularini bile ciddiye almayan adam, hatta sinirlenen adam ile nasil evlenip hayati paylasacaksin? Evlilikte hic sorun, korku olmayacagini mi saniyorsun? Tam tersi, evlilikte bircok karar beraber alinmali, iki tarafta mantikli düsünüp empati sahibi olmak zorunda. En basit atiyorum her hafta kv'dene gitmek istemezsen, yada cocuk icin hazir degilsen, yada o gün canin temizlik, yemek yapmak istemediginde bunu nasil anlatacaksin? Senin isteklerini ciddiye almayan, cabuk sinirlenen insana?
Evlilikte öfke kontrolü cok önemli ve bu sevgilinde yok mesela. Ki bu tip insanlar 5 yil sonrada, 10 yil sonrada degismez. Söylediklerimin cok agir oldugunun farkindayim fakat sen anlatikca, bu sahis ile evlenmenenin ne kadar kötü bir fikir oldugunu görebiliyorum.
Tl nı hala elinden almadı yani. ( Benim durumu anlatıyorum)Yaa çok üzüldüm benim annem de daha yeni yeni biliyor ama hala hazmedemedi annemin yanındayken sevgilim beni arasa heh arıyo işte yine diye kızmaya başlıyor nedir bizim bu çektiğimiz
Almadı ama arada fırlatıp atıyor :) Ben hep keşke birazcık anlayış olsa da bende hiç yalana maruz kalmasam diyorum eminim sende oylesindirTl nı hala elinden almadı yani. ( Benim durumu anlatıyorum)
Günaydın tatlı bayanlar bal kızlar :) Beni hatirlayan tanıyan tanımayan herkese selam olsun... Bildiğiniz üzere 2 yıllık ciddi bi iliişkim var sevgilim 23 ben 21 yaşındayım. Okulum bitti suan stajyer gibi çalışıyorum sevgilim de polis memuru. Onun ailesi beni biliyor Allah bin kere razi olsun ko çok seviyorlar ve ilgileniyorlar benimle... Tartışmalar dışında sevgilimde ilgilidir hakkını yemiyeyim. Ama benim babam bilmiyor annem biliyor ama bilmek istemiyor ben karışmam diyo herseye. Babam çok sinirli korkuyo ondan duyarsa diye. Sevgilimi artık zapdedemiyorum kızlar babana söyle artık sana bu adam öyle de kızacak böyle de. Tamam 1 sene bekleyelim ama.bi yüzük takılsin bi adi konsun diyor. Ailesi de öyle diyo. Annesi Kızım oğlumuz hiç iyi değil söyle artık babana senin onu istemedigini düşünüyor bazen, akrabalar da hep seni soruyo bu kızin adı var ama kendisi yok diyorlar dedi. Ocak da stajım bitiyo sevgilim o zaman söyle diyo ama cok korkuyorum benim babam ortalığı ayağa kaldirir yani annemi babamı ezip geçme lazım bi nevi ama onları ezip gectigimde de esimin her daim benim yanımda olması lazım. Ezip gecmekten kastim kacmak falan degil babam istemeye dahi getirtmez. Bende diretirim babama istiyorum ille de diye. Ya diyorum ben.o kadar annemi babamı hadi karşıma alicam onun için. Yarın birgün hersey değişirse ... bunları sevgilime de söyledim sürekli korkuyosun artık sıkıldım bu kararsizligindan diyor ne yapacagimi bilemez haldeyim
Allah'ım korktuğum senin başına gelmiş resmen. Ben ailemi karşıma alırım herseye rağmen söylerim de ya nisan takınca evlenince kötü şeyler olursa diyorumm ya değişirse kavga etsek hadi ben ayrılıyorum diyemem bile. Öyle bi durumda ailem sen istemedin ni diye demedigi lafı bırakmaz bana yanlış anlama nisan atmak bile insanlar için evlenip boşanmış durumunda bu devirde o yüzden herseyi ince ince düşünüyorum sevgilim de kızıyor kavga ediyoruz onu bile uzakta oldugumuz için boyleyiz diyorSelam ;
Ayni dert bendede vardi 1.5 sene sevgili durduk sonra babama beni istemeye gelecekler dedim ama babam konustugumuzu bilmiyodu. geldiler istemeye ama babam onlar gelmeden suratini asmaya baslamisti bile. onlar geldi gittikten sonra dediki bu is olmaz ben istemiyorum dedi. sonra ben uzuldum agladim babam sevdigim adama karsi cikti diye. annem biliyodu konustgumuzu babami ikna etti soz oldu ardindanda nisan oldu. aslinda annemde istemiyodu ama ben agliyorum diye istediler. yani bi nevi ailemi karsima aldim sevdigim adam icin. ve simdi ne oldu biliyomusun o adam, gerci adam bile denmez onada neyse... o kisi beni uc bucuk aydir aramiyor sormuyor. ailelerimiz anlasamadi tartistilar ustunede biz tartistik ve su an konusmuyoruz.
benim sevgilimde oyle dusunuyodu is sende biter sen istersen ailende ister diyodu sen beni yeterince istemiyosunki ailende istemedi birinci gelmemize diyodu. oyle erkeklik taslamasin. sevgilimin aileside istemeye gelmeden once nasil guzel davraniyolardi bana simdi kanli bicakliyiz sanki. sen onun seni tasiyabilecegine inaniyosan diret ailene yoksa isteme falan olmadan bosver. bana cok dedilerde ben kör kütük asik oldugumdan gozum biseyi gormedi sevdigim benim icin herseyi yapar dedim. ama simdi nisanli oldgumuz bile belli degil !!
uzun oldu kusura bakma
Bide aynı seninki gibi bana is sende bitiyo diyo sen aileni ikna.etceksin biz napabiliriz yapacagimiz en güzel şey seni telli duvaklı o evden cikarmak ondan önce usulüyle istemeye gelmek ama babana söyle artık öyle de böyle de kızacak sana işte biraz kendini düşün bizi düşün diyoSelam ;
Ayni dert bendede vardi 1.5 sene sevgili durduk sonra babama beni istemeye gelecekler dedim ama babam konustugumuzu bilmiyodu. geldiler istemeye ama babam onlar gelmeden suratini asmaya baslamisti bile. onlar geldi gittikten sonra dediki bu is olmaz ben istemiyorum dedi. sonra ben uzuldum agladim babam sevdigim adama karsi cikti diye. annem biliyodu konustgumuzu babami ikna etti soz oldu ardindanda nisan oldu. aslinda annemde istemiyodu ama ben agliyorum diye istediler. yani bi nevi ailemi karsima aldim sevdigim adam icin. ve simdi ne oldu biliyomusun o adam, gerci adam bile denmez onada neyse... o kisi beni uc bucuk aydir aramiyor sormuyor. ailelerimiz anlasamadi tartistilar ustunede biz tartistik ve su an konusmuyoruz.
benim sevgilimde oyle dusunuyodu is sende biter sen istersen ailende ister diyodu sen beni yeterince istemiyosunki ailende istemedi birinci gelmemize diyodu. oyle erkeklik taslamasin. sevgilimin aileside istemeye gelmeden once nasil guzel davraniyolardi bana simdi kanli bicakliyiz sanki. sen onun seni tasiyabilecegine inaniyosan diret ailene yoksa isteme falan olmadan bosver. bana cok dedilerde ben kör kütük asik oldugumdan gozum biseyi gormedi sevdigim benim icin herseyi yapar dedim. ama simdi nisanli oldgumuz bile belli degil !!
uzun oldu kusura bakma
Allah'ım korktuğum senin başına gelmiş resmen. Ben ailemi karşıma alırım herseye rağmen söylerim de ya nisan takınca evlenince kötü şeyler olursa diyorumm ya değişirse kavga etsek hadi ben ayrılıyorum diyemem bile. Öyle bi durumda ailem sen istemedin ni diye demedigi lafı bırakmaz bana yanlış anlama nisan atmak bile insanlar için evlenip boşanmış durumunda bu devirde o yüzden herseyi ince ince düşünüyorum sevgilim de kızıyor kavga ediyoruz onu bile uzakta oldugumuz için boyleyiz diyor
Bide aynı seninki gibi bana is sende bitiyo diyo sen aileni ikna.etceksin biz napabiliriz yapacagimiz en güzel şey seni telli duvaklı o evden cikarmak ondan önce usulüyle istemeye gelmek ama babana söyle artık öyle de böyle de kızacak sana işte biraz kendini düşün bizi düşün diyo
cok üzüldüm senin adına canım benim insallah hakınnda hayırlısı olur :) benimki ailelere bisey anlatılmasından hoşlanmıyor bide genelde o hatalı olduğu için annesi babası öttürüyo valla onu :) ama bizde bi kavga ediyoruz umrunda olmuyo eskiden dertlenirdi. dün gece bana bundan sonra sana hakettiğin gibi davrancam annene de söyle bende ince ince düşüncem sizin gibi madem siz öle yapıyosunuz dediyanlis anlamam canim, uc bucuk aydir benim kafamin icini yiyip bitiren sorunlardan bi tanesi nisan atsam nolcak diye.
Ama ben basimdan geceni anlattim iste bizde boyle oldu. o hevesli guler yuzlu kaynana kayinbaba gorumce falan sonradan sana dusman oluyolar bana oyle oldu. hele nisanlim yuzugu taktikta, sonra nasilsa cantada keklik artik vazgecemez benden diye baski yapti bana durmadan dedigimi yapcan yoksa ayrilirim diye. hele bide ailesine herseyi anlatiyosa herseyi onlara danisiyosa tam benim nisanlimin huyundandir. iki kez ayrilmaya kalkti benden bu kezde aileler tartisinca bende nisanlimla tartisinca olan oldu simdi konusmuyoruz. aramizdaki bag ne onu bile bilmiyorum su an.
iyi dusun. bana herkes iyi dusun karar ver dedi ben aptal gibi beni tasiyamayacak birine kapildim gittim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?