- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 32
Amin canm benm durum çok farklı kültür farki vardı ben Yinede evlendim gördüm simdide boşanıyorum çekişmeli olarak rezillik yaşıyorum..Sizler de mi cok farkliydiniz? Umarim bur sireci carcabuk atlatirsiniz.
Ay kindar ne kelime, ici yumusak ama disaridan gucluyuz imajlari , umursamayiz halleri oysa oldukca fazla kabul edilme, sevgi ihtiyaclari var gibi.
Ben de oglagim bir cok ozelligini tasimam hatta yaya ozelikleri gostren bir kova oldugumu soylerler. Ne kadar dogru bilmem, Biri haritami yorumlamisti ve ozgurlugume duskun oldugumu vs vs yazmisti. Ben o haritamin ozetini okuyana kadar, hadi be derdim. Yabanci topraklar,orada egitim, yabanci bir es ya da yabanci topraklarda tanisilan es, ozgurluge duskunluk disa donukluk vs vs... hersey mi uyar, Gerci belki herkese ayni seyleri yaziyorlardir:)
Akreplerle ilgili söylediklerinizin eksigi vardir fazlasi yoktur o kadar manyaktirlar. Dünyanin en iyi arkadasi ama en kötü sevgilisi olabilirler.
Benim burcum akrep yükselenim yay, o malum sahsin burcu balik yukseleni akrep. Bazen cikisiyorum bi kendine gel sen baliksin az tatli olsana diyorum.
philly gücünü icinde yaşa bence. Malesef güclüyüm güclüyüm diyerek kendimizi insanliktan cikariyoruz. Biraz birazda cevrendekiler düsünsün, zahmete girsin vs
Unutma sen bi kadinsin ve arada bi olsada simartilman lazim
bizim cekyat tosbagasi benim:) dusunecegim detayli detayli, tesekkur ederim. Tosbaga ile mutluluklar:)
Yalnız kimse uyumlu bulmuyormuşNisanlin turk mu?
Daha sevip sevmedigini bilmiyosan nisanlini evlenmek niye? Heleki her hareketi batiyosa yani? Evlenirsen kotuluk olacak kendine haberin olsun.
Baskalari uyumlu buluyomus cart curt bunlar cok Mu onemli? Ayni eve girdiginde baskalari olmayacak. Bu yuzden mutsuzsun ve herseye patlaman bu yuzden olabilir.
Ole mi:) ben uyumlu buluyolar diye okumustum. Neyse baskalarinin ne buldugu bence her tutlu onemsiz bu durumda. Konu sahibi mutsuz cunkuYalnız kimse uyumlu bulmuyormuş
Evlenmeyin.Destan yazdim haberiniz olsun:)
Nereden baslasam bilmiyorum. Ama bu aralar , aslinda bayagi uzun zamandir kendimi muthis yorgun ve bikkin hissediyorum. Forumdan bazi arkadaslar bilir, ben 18 yasindan beri yalniz yasiyorum ve bunun 11 yili yalniz basima yurtdisinda gecti. Bir kac aydir Turkiye'deyim ama geldigimin birinci ayinin sonunda cildirma noktasina geldim. Bastan savma yapilan isler, gereksiz merakli insanlar, herseyi bildigini zanneden 60 yas ustu insanlar, nereden geldin-gidiyorsun sorulari, herkesin birbirinin isine burnunu sokmasi, fazla icice yasama ve buna bagli olarak aradaki sinirlarin dagilmasi ve milletin haddini bilmemesi vs vs.
Bu gelis surecimdeki ana nedenlerden biri de ameliyat olmam gereken myomumun olmasi ve ailem merak etmesin diye Turkiye'de ameliyat olmayi tercih etmem. Ama bu hastane sureci bana yirmilerimin basinda ayrildigim ulkemin aslinda oldugunu dusundugum yerde olmadigini aci aci tecrube ettirdi. Normal bir myoma "bu kanser kesin, yumusak doku kanseri kanser taramasi yapalim" diyen ve biyopsi yapmadan teshis koyan prof.dan tutun da, ameliyat raporuna operasyonda kac tane tumor cikarildigini yazan ama en buyuk ve en kucugunun capini yazip digerlerini yazmayan veya nereden cikarildigini yazmayan doktora, benzer seyi yapan patoloji uzmanlarina...Elimde Amerika'dan aldigim herseyi detayli ve ozenli yazilmis (yumurtanin hangi yumurtalikda oldugunu ve rahmin boyutlarini bile ) rapor ile, bizimkilerin eksik yazidigi ameliyat raporu ve patoloji raporuna karsilastirip kendimce cikarimlarda bulunmam ve farklarini gordukce ofkemin katmerlenerek artmasi.
Butun bunlara ek olarak bir evlilik surecine girmem. Erkek arkadasim, gerci nisanlim, oldukca uzun zamandir tanidigim ve hayatimda olan biri. Ama beni sacmasapan bir evlilik cenderesine soktu, cok bunaldim herkesten ve herseyden kacasim var. Kimseyi ozlemiyorum, bu zaten uzun zamandir yasadigim bir duygu. Herkese ve herseye kiziyorum. Bana neredesin diye sorduklarinda " nerede olduguma dair edindigin bilginin su an senin hayatina ne katkisi var" diye sert cikislar yapiyor ve epey de kalp kiriyorum. Kendi aileme bile epey kirici olabiliyorum ve sanirim bunun ana nedeni aslinda kapana kisilmis gibi hissetmem evlilik sureci yuzunden. Bazen ben gercekten bu insani seviyor muyum diye dusunurken buluyorum kendimi. Cevremizdeki herkes ama herkes ikimizin muthis uyumsuz oldugunu ve onun beni mutsuz edecegini soyluyor. Bunu soyleyen sadece turkiye'deki cevrem degil amerikali cevremde aynisini soyluyor. Ben disa donuk biriyim, o ice donuk, ben konuskan biriyim, o sessiz, ben sohbet etmeyi severim o duvar gibi evet hayir sorulari sorar, onunla monolog halinde iletisim kurulur. Ailesini bu nisan surecinde tanidim ve aslinda farkettim ki, kendisinde sevmedigim ne kadar ozellik var ise, anne babasindan almis (ofke nobetleri sinirlenince agzindan cikani kulaginin duymamasi, epey maddiyatci olmasi, neredeyse apolitik olmasi ve sessiz olmasi, herseyi ben bilirimci tavirlari, hayatinda gri noktalar olmamasi vs vs).... O beni ne kadar seviyor bilmiyorum ama onun facebook fotolari, whatsapp profilleri, hatta kendine ait sitesinde bile ikimizin fotograflari var. Ben yillardir tek fotograf atmadim facebook'a ikimize ait, inatla selfie cekiyor her yerde sinirleniyorum dogayi cek kendini cek beni cekme diye.. Diyorum ya ne hissediyorum bilmiyorum tek bildigim yillar icinde kirdigi potlarin beni bikkinlik noktasina getirmesi.. Onun aksine ben ise tamiri zor seyler hayatta soylemedim, kalp kirmadim, ses yukselmesinden ve gerginlikten hoslanmam o yuzden butun sorunlari konusarak cozmeye calistim ve cok elibol bir ailede buyudum. Sanirim mutsuz olmaktan korkuyorum, ozgurlugum kisitlanacak gibi dusunuyorum.
Boyle seyler dusunmem yasamam normal mi? Herkes benzer korkular yasiyor mu? Ben bu buhrandan nasil kurtulurum?
Not: bazen burclari soranlar da oluyor ne olur ne olmaz onu da ekleyeyim:) Yukseleni kova olan bir oglak kadiniyim, nisanlim ise akrep burcu.
Bilmiyorum kicocuk sahibi olmak istiyorum bir yandan, belki de onun telasi, belkide ikimizin cocuga iyi bir glecek saglayacak olmamizi dusunmem, belki de bazi huylari degisir dusuncem... sorular sorulari doguruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?