Bikkinlik, sikismislik, Turkiye'ye uyum ve evlilik korkusu

Evet bastırdıkları yanları var, idare edebilmek gerekiyor akrepleri, öfke anlarında ciddiye almamak gerekiyor vs. :) Bir de güven konusunda korkuları vardır.
Ben de toplumda öyle görünmem ama ilişkilerimde baskın ve zorlayıcıyımdır biraz açıkçası :/

Balığın evinde burcunuz, ilk yöneticisi neptün ikinci yöneticisi yayın esas yöneticisi olan jüpiterdir, kardeş gezegenlerdir, baskınlıkları iyimserlik, merhamet verir. Jüpiterin haritanızdaki konumu yay özelliklerini baskın hale getirebilecek bir konumda belli ki, eş dediği için aklıma 7. evde aslanda jüpiter olabilir gibi geldi ilk, güneş de aslanın doğal gezegenidir buradan bir aktarım söz konusu olabilir. Aslan da yayla aynı ateş grubudur. Ama venüsle ya da marsla(mars ve güneş kadın haritalarında erkeği gösterir) bağlantısı da olabilir, yay burcunda stelyumunuz olabilir ki öyleyse 11. evinizde(kovanın doğal evi) olacağından arkadaşlığı, sosyalliği gösteren evde olmuş oluyor vs. Kova da zaten dışa dönük, sosyal bir burçtur, ikisi de özgürlüğüne düşkündür.
Ben de gözlemlemeye devam ediyorum bakalım, mesela şu bir kaç gündür merkür akrebe geçti diye zihnim ve çenem astroloji konusunda yoğunlaşmış olabilir mi diye düşünmüyor değilim :))
Ay neyse burç topiğine çevirmeyeyim burayı, konu sapmasın :)

Zor insanlar gerçekten, su grubu yoğunluğu olduğu için onda etkisi artmış olabilir. Galiba güneş akrep yükselen akrep birbirini buluyor, bir arkadaşım da bu şekilde evlendi

Son düzenleme:
Nisanlin turk mu?

Daha sevip sevmedigini bilmiyosan nisanlini evlenmek niye? Heleki her hareketi batiyosa yani? Evlenirsen kotuluk olacak kendine haberin olsun.

Baskalari uyumlu buluyomus cart curt bunlar cok Mu onemli? Ayni eve girdiginde baskalari olmayacak. Bu yuzden mutsuzsun ve herseye patlaman bu yuzden olabilir.

Ya insanın tıpatıp kendisi gibi biriyle bir ömür geçirmesi çok sıkıcı değil mi? Kendimize benzeyen, aynı yemekten ayni müzikten aynı renkten aynı atraksiyonlu sinema filminden hoşlanmak çok sıkıcı ya. Biz de eşimle pek uyuşmuyoruz ama bu farkliliklar bizi biz yapiyor. Örnegin çiftlerden biri sinirliyse digeri sakin olmali alttan almali. Ikisi de inatçı keçi gibi olursa nasil bir ömrü idame ettirebilirler? Ikisi de yumurtanin sarısını seviyor. E kim yiyecek beyazını çöpe mi gitsin hergün hergün?

Yalnız kimse uyumlu bulmuyormuş

Nisanlinizdan bahsetme ve onu tanitmak icin kullandiginiz cumlelere bakilirsa, onda onaylamadiginiz bir cok ozellik var. ki bunlar evlenince bir anda duzelmeyecek, veya siz hemen katlanmaya baslamayacaksiniz. Evliligin de getirdigi stresle daha da artacak sevmediginiz ozellikler. Daha simdiden emin degilken, neden israrla (ki bunu sanki sadece nisanliniz size dayatmis gibi yazmissiniz) evlenmeye calistiginizi anlamadim.

Bende 13 yasindan beri Amerikadayim. Insan ister istemez benimsemeye basliyor ve Amerikan kulturunu edinmeye basliyor. Ben sizi cok iyi anliyorum. Lakin saglik sektoruyle ilgili sadece yaram oldugu icin sunu soylemek istiyorum, basit bi operasyona bile binlerce dolar yatirdigimiz bu Amerikada, bir zahmet yazilan rapor Turkiyedekinden cok daha detayli olsun. Ameliyatinizi neden Amerikada olmadiniz?

Nisanlinizla mutlu gibi gorunmuyorsunuz. Kimseye ayrilin diye tavsiye vermem. Ama o ofke noberleri, sinirlenince agzina geleni soylemesi falan evlendikten sonra cok cabuk kabak tadi verir, bunu soyleyim.

Mutsuz olacaginizi dusunuyorsaniz bence boyle bir evlilik yapmayin

Evlenmeyin.

Bilmiyorum ki cocuk sahibi olmak istiyorum bir yandan, belki de onun telasi, belkide ikimizin cocuga iyi bir glecek saglayacak olmamizi dusunmem, belki de bazi huylari degisir dusuncem... sorular sorulari doguruyor.

ah philly huy değişmez. törpülenir mi belki ama onun içinde farkındalık lazım e o da senin çocukta yok.

Sorgulamaya aslında çoktan baslamissin bu ilişkiyi....

Bir yerlerde sorun var...belki en başından farkindasin ama sevgi aşk dolu dolu varken insan görmüyor o olumsuzlukları uyumsuzluğu. ..

Anladığım kadarıyla sen en başından veriyorsun tamamen ilişkiye kendini, %100 ilgi sevgi alaka ne ise artık. .. ancak o değer zamanla kirildikca, üzüldükçe düşmeye başlıyor .

Karekterler farklı sen siyah o beyaz gibi nerdeyse, şimdiye tolere edebileceğin durumlar inan evlenince çok farklı boyutta yüzüne yüzüne çarpıyor, zamanla bir bakıyorsun ne verecek sevgi, ne sabır ne de tahammül kalıyor .

Kimileri erken farkediyor kimileri aynı evin içine girdiğinde.. sen sanslisin sorguladigina göre... kendini iyi tanıyorsun ne istedigini biliyorsun ic sesinin dinle.

Bence bu ilişki bitmeli daha fazla hirpalama kendini... o merhamet dediğin şey ilerde seni çok kıracak gibi... karşındaki adamın merhametsizligini göreceksin gibi hatta sonra bir bakmissin o merhametli philly merhametsiz acımasız bir kadın olmuş ....

Yaşanılan her ne varsa kırıyor yipratiyor insanı, büyüdugunu hissediyorsun .

Artilar eksiler onları değerlendir iç sesini dinle. Kendine sor sen nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun ve az çok nasıl bir hayat yaşayacaksın nisanlinla? ve şurada yazılan bir sürü yorum cidden önemli.

Nişanlınızla evlenemeyeceğiniz çok açık. Özgürlüğüm bitecek gibi hissediyorum demişsiniz, evet bitecek. Evlendiğiniz için değil; sohbet edemediğiniz için, eğlenemediğiniz için, ailesi ile hiç ortak noktanız olmadığı için, kriz geçirmeden tartışarak içinizi dökemeyeceğiniz için özgürlüğünüz bitecek.

İlişkinizde mutsuzsunuz ama geçen yıllar ve verilen sözleriniz var. Bunun ağırlığı sizi eziyor bence. Ayrılın, dönün yurtdışına. Nerede kiminle mutluysanız orada olun.

siz bu adamı sevmiyorsunuz, evlenmeyin. şuan merhametten dolayı evlenirseniz ilerde hem siz hem erkek arkadaşınız mutsuz olacak.

Ay ayyy Aslan burcuyum .Akrebin on metre öteden buuuuzzz gibi ruzgari gelir bana .
Kindar ve laf sokucu olurlar .
Belki uyumumuz yok .

Öncelikle geçmiş olsun. Türkiye'ye uyum konusunda seni en iyi anlayabileceklerden biriyim. "Abd'den sonra Türkiye hiç çekilmiyor" derim hep kızınca. :)

Bana öyle geliyor ki evlilik konusunda hayatının hatasını yapmak üzeresin.
Adamın hareketleri batar olmuş. Oturup doğru düzgün 2 çift sohbet bile edemiyorken ne evliliği? Merhametten evlenilir mi Allah aşkına? Şimdi adama kızsan da etsen de ayrı evlere gidiyorsunuz. Evlenince aynı eve gideceksiniz. Muhabbetsizlik ve aynı hareketler evde de sürecek. Bugün neyse, yarın da öyle olacak işte. Hem de evlenince daha katmerlisi... Evlilik sihirli değnek değil ki yani, bugün sohbet edememekten bile şikayet ettiğin adamla ömür boyu ne yapacaksın? Bir de öfke sorunu varmış. Arkana bakmadan kaç. Yoksa bu günlerini mumla ararsın.

Bir de merak ettim. Evlenirseniz Türkiye'de mi yaşayacaksınız, yoksa Abd'de mi?

adamı tüm o huylarını bilerek sevip evlenme noktasına gelmişsiniz.şimdi o huylarından dolayı eleştiriyorsunuz. bence bu doğruı bi yaklaşım değil. adama üzüldüm şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…