- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
3.cü sahislar sevgilin hakkinda konusmaya basladigi anda sustur tek tek.
Izin vermemelisin boyle seylere.
Milleti susturduktan sonra kendi fikrin ortaya cikar zaten. Hemen evlenme...milletin lafindan da etkilenmen iyi seylere delalet degil ama hepsi ayni seyleri soyleyince aklinda karismis olabilir.
Saglik sorunlari da eklenince gerilmissin. Gecmis olsun
Ahha ya akrepler iyidir hostur ama ofkesi ve kindarligi cekilmez , yani ben hayatimda boyle ofke ve boyle kindarlik gormedimAhah neden hele bir de :)
neden evleniyorsun peki?
Ahha ya akrepler iyidir hostur ama ofkesi ve kindarligi cekilmez , yani ben hayatimda boyle ofke ve boyle kindarlik gormedim
Simdi bi akrep gordugumde ufaktan tuyuyorum ortamdan
Birde nasil anlatsam bilmiyorum ama kendilerini cok cin sanip karsidakini aptal yerine koyuyorlar , dalavereyi cok seviyorlar , en nefret ettigim seylerdir maalesef tum akrep erkeklerinde gordum bu ozellikleri , evlilikte hic cekilmiyorlar emin ol , kendilerini kurtarmak adina yalan da soyluyorlar , her turlu oyunu da yapiyorlar
ofke nobetleri sinirlenince agzindan cikani kulaginin duymamasi
nisanlim ise akrep burcu.
Cok guzel soru, uzun zamandir bunu dusunuyorum cidden. Gecen bir konusmada nisanlimin annesine " cocugunuzun tek bir yakin arkadasi yok, yalniz cocuk" dedim. Icten ice cidden boyle dusunuyorum, acaba kendimi annesi gibi mi goruyorum, korumaya mi calisiyorum bilmiyorum. Sorunlarimin nedenini bulursam sanirim cozum de uretebilirim gibi geliyor.
Sağlık problemlerine bir şey diyemedim.
hizmet kalitesine diyecek çok bir şey zaten Yok sanırım :)
Merak etme. Baştan savma raporlara rağmen en azından hala işin ehli doktorlar var. Umarım onlardan birine denk gelmişsindir :) geçmiş olsun
Ülkeye alışma kısmına gelince, zor.
İmkanın varsa mutlu olduğun yerde yaşa.
Ben evlilik öncesi stres vs bilmem... içine sinmeyen şeylere kılıf uydurmak gibi geliyor bana.
Ben yaşamadım en azından. Çekincelerim, soru işaretlerim, acabalarım olmadı.
Olsaydı 7 yıllık sevgilim demez, ayrılırdım. Bu konuda netim.
Şimdiden sana batan şeyler varsa ileride gözünde çok çok buyuyecek.
Kimi çiftlerin zıtlıklarla dengeli olduğunu düşünür.
Bence benzerliklerle dengeli.
Farklılıklar elbet oluyor, kimse kimsenin aynısı olamaz, ama ortak noktalar, hayata bakış açısının aynı olması, aynı dili konuşmak önemli.
Kendi adıma muhabbet edemeyeceğim bir adamla evlenemezdim.
6 yıllık evliyim, 7 yıl da öncesinde var. Bunca yıl geçmiş hala konuşacaklarımız, paylaşacaklarımız var.
Zaman zaman sabahladığımız oluyor, çocuklardan başka fırsat kalmadığından uykusuz kalma pahasına :)
Kendini alışkanlığa kaptırma, iyi ölç tart.
İçine sinmeyen bir şey varsa zamanla hiç sinmez.
Hakkında hayırlısı :)
Ahha ya akrepler iyidir hostur ama ofkesi ve kindarligi cekilmez , yani ben hayatimda boyle ofke ve boyle kindarlik gormedim
Simdi bi akrep gordugumde ufaktan tuyuyorum ortamdan
Birde nasil anlatsam bilmiyorum ama kendilerini cok cin sanip karsidakini aptal yerine koyuyorlar , dalavereyi cok seviyorlar , en nefret ettigim seylerdir maalesef tum akrep erkeklerinde gordum bu ozellikleri , evlilikte hic cekilmiyorlar emin ol , kendilerini kurtarmak adina yalan da soyluyorlar , her turlu oyunu da yapiyorlar
Şu yazıyı okuduktan sonra dedim ki akrep burcu, öyleymiş :)
Bu arada satürn burcunuzda transit halinde, sizi darlıyor olabilir.
Bence iç sesinizi dinleyin. Önce kendi mutluluğunuz önemli daima.
Çok geçmiş olsun, ameliyatınızı sıkıntısız atlatırsınız dilerim.
Cok yorgunum Milana, oyle boyle degil. Insanlara lutfen beni zirt pirt aramayin diye cikisiyorum cunku teelfionda lak lak etmeyi sevmiyorum. Sanirim yari yolda birakmaktan korkuyorum, insan merhametten evlenir mi Milanacidden ne istedigimi ve hissetigimi bilmiyorum , sanki ayrilsam sirt ustu birakmis, birini yari yolda birakmis gibi hissedyorum. Ne yazik ki ailemin bize asiladigi merhamet duydugusu bizlere zarar veriyor. Arkama bakmadan cekip gitmeyi bazen cok istiyorum inan.
Ayrica guzel sozlerin icin de cok tesekkur ederim.♥
philly yay bul sen :))
Hem birlikte, hem ayrı yaşamayı bilirler, boğmazlar, hoşsohbetler, yardımsever ve merhametli olurlar.
Çabuk unuturlar, affederler.
Biraz ukala olurlar ama olur o kadar.
Yay iyidir :)
Kendim diye söylemiyorum
Cok yorgunum Milana, oyle boyle degil. Insanlara lutfen beni zirt pirt aramayin diye cikisiyorum cunku teelfionda lak lak etmeyi sevmiyorum. Sanirim yari yolda birakmaktan korkuyorum, insan merhametten evlenir mi Milanacidden ne istedigimi ve hissetigimi bilmiyorum , sanki ayrilsam sirt ustu birakmis, birini yari yolda birakmis gibi hissedyorum. Ne yazik ki ailemin bize asiladigi merhamet duydugusu bizlere zarar veriyor. Arkama bakmadan cekip gitmeyi bazen cok istiyorum inan.
Ayrica guzel sozlerin icin de cok tesekkur ederim.♥
Caktirma benim oglum da akrepsiz niye cümbür cemaat benim oğlumu gömüyonuz ki şimdi
Insan merhametten evlenir en azindan bizim gibiler evlenir
Bende ayni tasvir ettigin gibi bir iliski sonucunda evlendim , bizde farkli olarak muthis bir ten uyumu ve tutku vardi ama kendi dugunume giderken bile aklimda acaba ne zaman bosanacagim diye geciriyordum
O dedigin gibi bana cok duakundu , heryerde fotograflarim , hic tanimadigim insanlar bile taniyordu beni herkese anlatiyordu cunku , eger ayrilir gidersem mahvolacagi duygusunu oyle bir asilamisti ki ayni senin gibi merhamet ve yari yolda kimseyi birakmama duygusuyla evlendim
Ve cok pismanim , tek guzel tarafi oglumun olmasi ama bugunku aklim olsa evlenmezdim yada o zaman yakin dostlarimin lafini dinlesem yine evlenmezdim :) cunku herkes soyluyordu bana yapma etme diye , dinlemedim kimseyi
Philly , aslında neden evlenmemen gerektiğini yazmışsın . Kendinle çatışma, yasadigin yere yalnız dön..
Turuncu sanirim eksikligini hissettigim ana sey bu. Ben kalabalik ve oldukca sosyal bir ailede buyudum. Gecenin bir yarisi hadi bir kahve, bir sut icelim diye oturup sohbet ederdik ailemle( anne babamla ve kardeslerimle). Iletisim kuran, buna dikkat eden bir aileyiz,. Babam ve annem cok merhametli insanlar. sevgiye dayali bir iliskileri var, maddi manevi ayrilari gayrilari yok. Ama nisanlimin ailesi " senin paran benim param" muhabbeti ceviren bir aile, sohbet paylasim yok. Butun iletisim bir para dongusu, soru cevap, gunelik basit konusmalar seklinde. Bu aile yapisini gordukce daha beter korkuyorum sanirim.
siz niye cümbür cemaat benim oğlumu gömüyonuz ki şimdi
Aaa yay misin , mila da yay , ay ne guzel ozwllikler bunlar boyle pek mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?