Bikkinlik, sikismislik, Turkiye'ye uyum ve evlilik korkusu

Öncelikle geçmiş olsun.
Evliliğe toz pembe bakmayanlardanım.
Evlenmeden önce gözünüze hafif batan her şey evlenince x10 oluyor.

O imzada ne var bilmiyorum ama evlenince herkesin (öz. Erkek ailesinin) her şeye müdahale etmeye çalışmasıyla özgürlük hissi yok olup gidiyor.

Gerçekten sevgi yoksa evlilik çekilecek çile değil.
Ben belki fazla karamsarımdır bana bakmayın en iyisi :)

Bir kaç soru yazayım cevapları düşünün belki fikir verir.

Seviyor musunuz?
O kişiyle ortak bir gelecek istiyor musunuz? Hayallerinizde o kişi nerede duruyor?
O kişi size muhtaç olsa gözünüz kapalı bir çok konuda fedakarlık yapar mısınız?
Sohbetinden hoşlanmadığınız, beraber gülüp eğlenemediğiniz bir insanla bir evde hayat geçer mi?
Onun kaprisini çekebilir misiniz?
Ve aynı soruları müstakbel eş kişisi açısından değerlendirin. O kişi bunları yapar mı?

Ne guzel bir ogut degil mi, ic sesi dinlemek. Oysa ne kadar da gozardi ediyoruz. Soylediklerinde cok haklisin, sonucta bir aile kurulacak belki cocuklar olacak. Onlarin iletisimi guzel bir ailede buyumesi gerekiyor.Sanirim korkumda sevgiliuyken cekip hemen gidebilme sansimin, evlendigimda daha da zorlasmasi ve cok kafadan cok ses cikacak olma ihtimali.

Ay vind bugun gordum yorumlarda astrololjiye merakin oldugunu. Yorumun iyi oldu. Cidden buhranlardayim:) Yalniz akrepler o kadar belirgin karakter ozellikleri mi gosteriyorlar?

annesi gibi değilde kankisini yarı yolda bırakmayan biri gibisin.
kaç yıllık ilişki?
kaç yılın minneti bu?

O da mumkun, cok uzun zamandir nooption:) minnet degil ama degisik bir duygu halindeyim, kendime bile itiraf edemiyorum sanirim ne hissettigimi.

Yay bakayim hemen:)))

siz niye cümbür cemaat benim oğlumu gömüyonuz ki şimdi
Buna epey guldum:))))
Aaa yay misin , mila da yay , ay ne guzel ozwllikler bunlar boyle pek mutlu oldum

Yaylar basmis burayi:))))

Merhametten maraz doğar.

Heleki ikili ilişkilerde.

Tecrübeyle sabit.

(Çok geçmiş olsun.)

Sanirim doguyor:)))

Caktirma benim oglum da akrep
Cok ugrasiyorum bu ozelliklerde olmasin diye

Ugras ugras erkeklerin kotusu diye cikmis adlari:)

Sadece merhamet ediyorsun .evlendiğinde bu adam sana merhamet etmeyecek ama ..ailesi de tüy dikecek üstelik..

Yillarca yanliz yasamis insanlar birden kalabalik bi ortama girince malesef 3ncu gununden sonra boyle sinir krizlerine giriyor kendimden biliyorum.
Kimse kotu niyetinden yapmiyor da, iste sormus olmak icin soruyorlar dusunmeden. Aslinda bizlerin tahammulu az...

Inanin dusunuyorum bunu uzun zamandir, kendimi hep : cok duzenli , kisisel temizligine ev duzenine dikkat eder, baskasinin arkasindan dedikodu yapmaz ve gezmeyi sever vs gibi seyler soylerken buluyorum kendimi... Dedigim gibi bir surec yasiyorum belki cok cok fazla etmenli belki de gecici bir surec bilemiyorum. Size de mutluluklar bu arada.

Yok karamsar degilsin aslinda, epey insan var cevremde evlilikten sikilmis yorulmus.
Sorularin da cok gercekci ve guzel. Listeme aldim, en kisa zamanda hem kendime, hem kendisine soracagim:)

Sadece merhamet ediyorsun .evlendiğinde bu adam sana merhamet etmeyecek ama ..ailesi de tüy dikecek üstelik..

Evlenmeden de epey canimi sikti daughter, ben kirilinca sevgim azaliyor. Tahammul ediyorum bir sure ama sanirim kirginlik benim sevgimi olduruyor. Bir barcak suya benzetiyorum ben iliskilerde sevgiyi. Iliskinin basinda hersey guzel ve yenikyen, aynen bardaktaki su gibi , insanin kalbi de sevgiyle dolu oluyor. Sonra zamanla her kirginlikta, o bardaktan bir damla su dokuluyor ve zamani gelince ne bardagimizda suyumuz, ne de kalbimizde sevgimiz kaliyor.

Sanirim bu hal cidden var, odama cekilip " beni rahat birakin diye bagirmak" istiyorum da dinleyen yok:)

Neyse ki saç dökülmesinin sebebini buldum; stres :)

Ahaha dogru diyorsun ama oncesinde de vardi:) akademik stres ustune bunlar, sanirim katmerli stres oldu:)

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyleyim , bir anda gidebilme hissini öyle seviyorum ki bu ihtimal beni her zaman mutlu ediyor. Tek iliskilerde de değil, her zaman.
Bence cevabı sen de biliyorsun. Bile bile lades demenin hiçbir mantiği yok. Ayrıca ona da yazık, zaten bugün evlenseniz de çok mutlu bir evlilik olmayacağı aşikar.
Ama belki de Ona yol verirseniz belki o da kendisini olduğu gibi kabul eden, uyumlu olduğu birisini bulacak. Zaten ABD'de yaşayan, okumuş etmiş adam. Yani sırf bu özelliğiyle bile ona aşık olacak(!), Peşinden koşacak, ay üf demeden her dediğini yapacak bir sürü evlilik meraklısı kız var bu ülkede. O yüzden onun adına merhamet Edip belki de iyilik yaptım zannedip güzel bir evlilikten onu mahrum ediyorsundur :))
Böyle düşün bence için rahatlar.
Yaa ben de maalesef yengeçim. Ama kendimi en yakın hissettiğim burc yay.
Yengeç evden çıkmaz, benim gittiğim her yer evim. Yengeç ilişkilerini biten diş macunu gibi daha da sıka sıka devam eder ben 'hersey için tesekkurler' diyip giderim,o tüm parasıyla evine tencere alır ben pencere kenarında uçak bileti
O kadar yay gibi hissediyorum ki kendimi
Veee
geçen gün ay burcumun yay olduğunu öğrendim vallahi basım göğe erdi :)
Tüm yaylar , burcunuzun kıymetini bilin valla

Benim yükselenim yay , malum 30dan sonra yükselen gecerliymis. Sen en iyisi beni al :)))

Bu gunlerde ne turkiyede ne bu aptal ulkede yasiyasim var. Tanimadik bi yere gidicem :/

Yeminle o oyle dusunmuyor, sanirim artik akrepler boyle diye genelleyecegim o'na gore biz dunyanin en iyi anlasaan ciftiyiz, hatta babama " biz philly ile cok iyi anlasiyoruz" demis:))) yaninda cicek gibi solsam farkinda olmayacak sanirim, cunku muthis kendine guveniyor, isine meslegine kariyerine , hayatinda hersey planli. Dedim evlenmeyelim diye ciddiye bile almadi:)

Ya evet sanırım yayların en kötü özelliğini yazmayı unutmuşum :))
Savurgan olurlar. Para tutamazlar. Kaşır böyle o para. Sonuç ya uçak bileti ya daha çok ihtiyacı Olduğunu düşündükleri bir yere yardım.
Biz karı-koca yayız. Batmamış olmamız mucize :)

Çok güzel anlatmışsın philly..Bu kadar farkindayken kendini ezip geçmek niye ? Çok üzgünüm senin için..

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bizde adettendir önce öleceğimize inandırılıp sonra "Ehuehuehu negzel de iyileştirdim." diye yeni sağlık almak.

Nişanlınıza gelince. Anlattıklarınızı okuyunca gözümde salonun duvarı canlandi inanın. O bile daha çok konuşur gibi geldi.Birkaç paragraflık bir yazıda tek bir iyi özelliğinden bahsetmek içinizden gelmeyen biriyle evlenmeyin derim.

Konunu burç muhabbeti ile sabote ediyoruz ama sen yazdıkça üzülüyorum desem?
Adamın duyarlılık seviyesi Yok.
İkiniz farklı ilişkiler sürüyor gibisiniz.
Senden bahsettiğine emin misin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…