biz gidemeyenler napacak pekiii kuzummmm.doğuştan şanssısız .yanlışşş mekann yanlışş insannnnnlarrr.bu şarkı geldi aklıma nedenseBu ulkeden git ve Amerikada tam da kafana gore biriyle evlen philly..
Aklin yolu birBu ulkeden git ve Amerikada tam da kafana gore biriyle evlen philly..
Sağlık problemlerinizden ve ülke değişikliğinden dolayı ufak çaplı depresyonda olabilirsiniz gayet normal ama nişanlınız hakkında içinize sinmeyen bir çok şey var soru üstüne soru. Sevgi kendini alışkanlığa bırakmış gibi hissettim ben. Mutlu olursunuz olamazsınız diye bi şey diyemem, deli divane aşık olmama gerek yok beğeneyim seveyim biraz da mantıgıma uysun diyorsanız olur ama ben aşk istiyorum pembe bulutlar üstünde gezeyim ucayım kacayım diyorsanız bu iş yaş.
Nisanlin hic akrep tipi cizmiyor , philly seni severim , bana gore gordugum , sahsen olmasa da buradaki paylasimlarindan tanidigim kadariyla muthis kadin olarak adlandirdigim kadinlardansin
Eger deneyimli bir kadin tavsiyesi istersen , evlenme , pat diye soyledim ama cidden evlenme , mutsuz olursun , ic sesine guven ve uzatmadan bitir iliskini
Ve en kisa surede git bu ulkeden :)
Dedigin gibi onemli olan sevgi ve saygi. Ne de olsa bu bir yol arkadasligi, kimse yaninda iyi hissetmedigi birini istemez.Bu siteden ve hayattan anladigim kimine gore tahammul edilmeyecek sey kimine sinek viziltisi geliyor.
Olayin ozu kendini tanimak ve oyle karar vermek galiba.
Gecmis olsun sagliginiza kavusmaniz dilegiyle.
Kimi insan mantik evliligini cok guzel yuruturken kimisine asksiz evlenmek zulum oluyor.
Siyaset din ve bazi karakter ozelliklerine onem verip vermemek de degisiyor.
Asil olan sevgi saygi galiba cunku insan yol arkdasi ister.
philly çok geçmiş olsun .Akıllı bir kadınsın en doğru kararı vereceğinden eminim ben
Bu ulkeden git ve Amerikada tam da kafana gore biriyle evlen philly..
Insan merhametten evlenir en azindan bizim gibiler evlenirCok yorgunum Milana, oyle boyle degil. Insanlara lutfen beni zirt pirt aramayin diye cikisiyorum cunku teelfionda lak lak etmeyi sevmiyorum. Sanirim yari yolda birakmaktan korkyuorum, insan merhametten evlenir mi Milanacidden ne istedigimi ve hissetigimi bilmiyorum , sanki ayrilsam sirt ustu birakmis, birini yari yolda birakmis gibi hissedyorum. Ne yazik ki ailemin bize asiladigi merhamet duydugusu bizlere zarar veriyor. Arkama bakmadan cekip gitmeyi bazen cok istiyorum inan.
Ayrica guzel sozlerin icin de cok tesekkur ederim.♥
Bu arada ilk esim akrepti , bak bi daha soyluyorum birak onu burda kac , arkana bakmadan kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?