Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

kız pınar sitede bide karınca yumurtası yağı var o nasıl bişiy acepp

izabelle canım bide ağda bezi yaz sen o listeye acaba ben mi yapıyorum bilmiyorum çook bez kullanıyorum:)testillo mu ne o var 100 m 24 tl
tamam canım rulo şeklinde olan değilmi bişey daha kusura bakma çok oldum ama bu yağı göremedim ben CADIARZUCADIARZU

evet testilo al çok keliteli o birde 455 adet kesilmiş var onu al bence kesmeye uğraşma 100 metreden 455 adet çıkıyor zaten ben öyle yaptım Celnur senin gördüğün set hangisi
hımm tamam canım gördüm evet bu gdaha pratik kesmeyle uğraşmicaksın tamam bunu da ekledim listeye:lepi::lepi:

kizlar ya siz bunlari evde kendiniz icin mi aliosunuzfisfisfis

:):)sende buna benzer bişiy demedin mi kuşum tabi bu olmazda bunun gibi olsa tek konserve tek kartuş güzel olurdu..ama geçti artık konserveyi aldım kartuşuda alcam bidaha alamam valla:)battıımm battımm

kız pınar ben sna bişiy sordum diimiii....karınca yumurtası yağıda var diyrum o nasıldır acaba depilissimanınkni alcamda herkes iyi diyor gerçi tala marka diyorlar ama sitedeki vivolun

hmm anladim ben zaten agda icin kuafore gitmiorum, bole masrafli da olmuo benim agda olayim zaten ya:) sizi gorunce bunlarin guzellik merkezi falan mi var dedimkaydirigubbakcemile3

sen ne çok şey istiyosun öle:)

biide çatlak kremi varr:))ay ne çok sordum konu dışı ama benm kalçalarımda var kilo alıp vermekten oldu böle kremler işe yaramı kii

celnurr canım şu yapıda bulup fotosunu koyarmısın ben bulamadım yahuu onuda bir göreyimm hep esgeçiyon haa sorularımı sennyasakkelimeyasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…