Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Ona bakmadım daha bir karar vereyim de sitesinde vardır ya,

Bizim deli görümceyle bi görüşeyim de
...sırnaşık şey

Siz ne diyosunuz beğenmediniz mi?

güzel bişiy saçımda düz diyorsun olur gibime geliyor..ama ben almazdım

Kızlar hadi gözünüz aydın,

Saç şekillendiriciyi almıyorum,:sinifsinif:

Alamıyorum daha doğrusu,

Satış sadece Amerika ve Kanada için geçerliymiş,

Türkiyedeki fiyatı da 169 TL olduğu için,

İPTALLLLLLLLLLLL....
:sinifsinif:

arkadaşlar konu dışına taştık biraz yine konuya dönmek için bunları ekliyorum bikini bölgemi ben evde bu ürünlerle alıyorum

evet pınar konu dışına çıktık ya bilgilenmek istiyenler olabilir ama link vermemeye çalış tatlımsadece bakımlıolmak yaz anlar zaten herkes

Ya canım Türkiyede distribütörü olduğu için ordan satış yapmıyolar,yoksa alırdım,

Neyse belki para biriktirip alırım,

Diyorum ya bana saç düzleştirici değil dalgalı yapacak bişey lazım,saçım zaten dümdüz,

Neyse sağolun yorumlarınız için,

Fazla konu dışına çıktık hakkaten...
boshayallersmile

Günaydın canım,iyiyim napayım,sen de iyisindir inş,

Evet set çok güzelmiş,fiyatı da çok iyi,

Ama bana şimdilik sadece konserve ısıtıcı lazım,bi de mini başlıklı kartuş naturel ağda,

Kartuş makinam da kağıdım yağım falan var hepsi,

Yeni alacaklar için hakkaten çok iyi olmuş...

kampanyayı ben dün öğrendim pınar ben böle istemiyorum dedim 800 grlık makiina istemiştim o büyük kimse istemiyor dedi.bikini için ben tabletle yapamamki alıştım şimdi konserveye

taksim'de istiklal caddesinde tünele doğru giderken golden rose'un dükkanı var baya büyük bir yer orada çeşit çeşit sir ağdalar var oaradan bulabilirsin ya da eminönünde zaza han vardır kuaför malzemeleri satar orada her çeşidi mevcuttur daha başka bir sürü şey bulabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar
ben bikini bölgemi eldiven ve epilatör ile alıyorum :)
aldıktan sonra cildim çok tahriş oluyor kıl köklerim kırmızı kırmızı oluyor
sir ağdaya başlasam yine böyle bi sorun yaşar mıyım sizce?

günaydın tatlım.. daha önce bende epilatör ile alıyordum ve kırmızı noktacıklar sinirimi çok bozuyordu. Sonra bir gün gittim bi kuaföre ağda ile aldırdım bikini bölgemi ilk gün biraz kızarıklık oluyor ama sonrasında ne kıl diplerinde kırmızı noktalar ne de kıl dönmesi.. ayrıca inanılmaz derecede de tüyler hem azaldı hem de inceldi..

günaydın canım:))
ben de başlamak istiyorum sir ağdaya
konserve mi kartuş mu kullansam karar veremedim kartuş daha pratik gibi geldi gözüme
peki senin kırmızı noktaların geçiyor muydu sonradan
benimkiler kalıcı galiba
1 ay falan almasam bile özellikle bacaklarımdakiler olduğu gibi duruyorlar

bende eldivenle alıyordum daha önceden 1 ay önce sir ağdaya başladım kızarıklık yok kılda dönmüyor konserve ağda bikinide iyidir kartuş bacakalar içindir.

konserve alıyım o zaman
teşekkür ederim :) inş becerebilirim ya
şimdi sipariş versem ne zaman elime ulaşır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…