Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım rulo şeklinde olan değilmi bişey daha kusura bakma çok oldum ama bu yağı göremedim ben CADIARZUCADIARZUizabelle canım bide ağda bezi yaz sen o listeye acaba ben mi yapıyorum bilmiyorum çook bez kullanıyorum:)testillo mu ne o var 100 m 24 tl
hımm tamam canım gördüm evet bu gdaha pratik kesmeyle uğraşmicaksın tamam bunu da ekledim listeye:lepi::lepi:evet testilo al çok keliteli o birde 455 adet kesilmiş var onu al bence kesmeye uğraşma 100 metreden 455 adet çıkıyor zaten ben öyle yaptım Celnur senin gördüğün set hangisi
Evet asha canım ağdacıların kullandıkalrı ürünler her ay ağdacıya gidip 40-50 lira verirsem yılda 500-600 tl yapıyor bu siteden bire kere 150-200 liralık sipariş veriyorum 1- 1,5 sene bişeye ihtiyacım kalmıyor birde evde kendim yapıyorum mis gibi
kizlar ya siz bunlari evde kendiniz icin mi aliosunuzfisfisfis
evet aslında ayrı ayrı olacağını 2si bir arada olsa çok iyi olurdu 4 adet kartuş ısıtıcı değilde 1 adet konserve ısıtıcı 1 adet kartuş ısıtıcı olsa 2 side tek fişte ısınıyor baya güzel olurdu yanındada 1 litre yağ 1 top bez eldiven spatula birde 2 adet deneme amaçlı depilissima sölüsyon nasıl oldu set :)
pardon cnm yaaa yağı yazıcaktım:roflol:yapıda derken canım anlamadım
tamam canım çok mersiiia.s.ağda malzemelerinde ccanım bu
![]()