• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

gördüm zuzu arkadaşa ne kullandığını sordum bakalım yazcak mı ben alalı 2 gün oldu şuan yok öle bişiy

arkadaş belki ağdadan hemen sonra banyo yapmıştır su değmiştir ondan olmuştur tam net bişiy dememiişki ağdadan sonra 6 saat su değmemeli

kızzz pınarr nerdesin yafff ağda profudur kendiside o daha ayrıntılı bilgi veriri benm bilgim bu kdar

aklıma gelmişken şunuda söyleyim daha önce ağda yaptığımda(sir ağda deil ama )hemen banyoya girerdim ağdadan sonra bende olurdu sivilceler kırmızılıklar

zuzu bana bağarıyor baksana ühü ühüü ühüüü:çok üzgünüm: bi arkdaşta yaralr olmuşta

hay yaşa sen pınar tabi ya genital hassatır iyi davranın oraya nazik olunması kaliteli ürünler kullanılması lazım dimi amakaydirigubbakcemile2

celnuurr naniknanik
pınar sil cnm linki yasak sanırım..ceza filan alırsın..

normalde yasak ama herkes veriyor pınarcım linki verip reklam yapmak yasak şöle iyi site böle iyi site diye önermek yasak biz bilgi amaçlı paylaşıyoruz

kurallar kısmını okudumda şimdi

Aynı içeriğe sahip başka sitelerin reklamlarını yapmak kesinlikle yasaktır, cezası malum

yani kadınlar kulübüne benzer bi sitenin reklamın yapmak yasak demiş

yok neye kızıyorum biliyormusun celnurcum bu formda öyle şeyler okudumki şaşa kaldım ağda yapmaya korkuyorum diyorlar yok soğan suyu azaltıyormuş sür yok odun külü azaltıyormuş sür yok şu kremi sürersen canın acımıyormuş sür şaka gibi sürdüğün yer neresi genital bölge bir bayan için en önemli bölge orda mikrop kapsa kullandığın sürdüğün ilaçların kimyasalları içeri kaçsa mikroplarda kaçabilir rahim hastalıklarına kadar gider biraz daha mantıklı olalım lütfen

bende canım ya seninle tanışıp konuşmadan önce nu yazıları okudum ama orası hassas bölge cesaret edemedim onları sürmeye senle tanıştım sonrası malum zaten ve sir ağda serüvenim başladı indirim bitmedende şu azaltıcı losyondan alcam:1hug:

hıı eskiden fırça yioduk..değişmiş demekki:))

yok caymadım da siparişi de wermedim henüz....güwenilir bi sitemiki kk için.kapıda ödeme mi seçtiniz

ben kapıda ödemeyi seçtim ama çoğu arkadaş kredi kartıyla almış eğer kartla alcaksan şöle yap ablam hep böle yapar bankayı arar bi alışveriş yapcam der limiti 100 tl yapın der onlarda yapar böle daha iyi hala güvenemiiyorum dersen tabi

kızlar süpersiniz,topic online destek hattı gibisiniz:)) anında cwp:))
alkisalkisalkis

Back