doktor eldiveni tüylerin alımını kolaylaştırıyor bazen ben de öyle alıyorum eldiveni elinize takıyorsunuz ve tüyleri tuutp çekiyorsunuz bu kadar ama yine de aşağı tarafları almak için öneremeyeceğim bence çok acıtıyo
ya ben lazer epilasyon düşünüyorum orası için ama tam bi araştırma yapmadım bu knouda bilgisi olan var mı
ben epilasyon aleti alıyorum her yerimi ve çok şükür hiç kıl dönmesi olmuyor..ayda yılda 1 kere olmuştur..ama benim utanarak soracağım şey şu:malum bölgenin yan kısımları bacakla bitişi kısımları varya oralarım koyu renk ..acaba esmer olduğum için mi.o rengin açık ren k olmasını sağlayabilirmiyim:?hani dirseklerin koyu renk olmasına falan çözüm var ya acaba o bölgeyede öle bi yöntem deneyebilirmiyiz?
valla ben bir kere denedim ağdayı ozamandan beri yapmaya cesaret bulamıyorum neden se en güzeli kolayı jilet bence tamam çabuk ve kalınşatırıyor ama napıyım basit ve can yakmıyor neden se haa bide kesmesseniz bir yerinizi en güzeli jilet bence
öğle kuaföre gidipte kesinlikle oramı açamam kimseye :)
Selam arkadaslar! Artik ruyalariniz gerceklesiyor. Bosuna jilet, agda ve guzellik merkezlerindeki lazer seyanslarina para harcamayin. Artik EPILA var. Ben ve arkadaslarim 6 aydir kullaniyoruz ve neticesinden inanilmaz mutluyuz. Bir kac sitede 600 YTL'ye bu cihaz satiliyor. Ama ben 400 YTL'ye kargo ucreti odemeden su siteden aldim. Artik ne diim? Herkese hayirli olsun EPILA :)
Link Silinmiştir.
bu ameliyat eldivenini niye kullanıyosunuz nasıl kullanıyosunuz anlamadım.Zaten bu konuda bilgisizim.Evde bir kere denedim beceremedim yapış yapış oldum çoğunuda kökten alamadım kopardım. Ne anladım ben bundan ağda yapsamda yapmasamda aynı offff çok beceriksizim.
doğrusu ben de özel bölgemi kuaför,güzellik solonu gibi yerlerde açıp hadi alın diyemem..çok utanırım...:1closedeyes:
Yaaaaaaa Bu Eldiveni Nasil Kullaniyorsunuz Sirrini Banada Anlata Bilirmisiniz. Ben Kullanmaya Kalktim Hafta Sonu Canim O Kadar Acidiki Anlatamam.krem Falan Sürüyormusunuz.yardimci Olun....kurtulmak Istiyorum Killardan...
Ben ağda kullanıyorum.Sirli ağdalardan çok fazla acıyordu.(çünkü yeni başladım ağdaya)Şimdi emla krem aldım.Sürüyorum 1,5 saat bekliyorum.Sonra ağda ile almaya başlıyorum.Sarkmalara önlem olması için elinize biraz ağda alıyosunuz cırt cırt koparıyorsunuz.Tamamını bezle çekmediğiniz için dayanılmaz bir acıda olmuyor.Hiçbiryerede bulaşmıyor.:dance:
Emla kremle fazla acıda hissetmediğimden dolayı 20 dakikada bitti benim:teytey: :teytey: :teytey:
herkese tavsiye ederim emla kremi
eczanede satılıyor.5 tane 5 gramlık tüp var kutunun içinde fiyatı 23 ytl
ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.:sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?