Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Merhaba..Ben sirden çok memnunum.Kuaförde nasıl yaptıklarına dikkat etmiştim..Sürdüğümüz sirin en alt tarafına bakıyorum.yumaşakken çekiyorum.Yapışan yerede sir sıcakken tabi çok sıcak değil,kalan sirin üzerine bi daha sir sürün ve çekin.Alttaki sirde diğerine yapışık çıkıyor.Bu kadar kolay...Kolay gelsin..:1yes2:

oooooooouuuu ben bir kere türkiyede kuaföre gittim ,hem cok rahatsiz oldum hemde korkudan elim ayagim titredi...Kadin hazirmisin diyip bir cekiyor bagirmamak icin ellerimi isirdim...
Ben özel kadin icin olan jiletlerden kullaniyorum,ok birkerede bir ay rahat etmiyorsun ama bosver cektigim aciya degmez 3-4 günde bir yapiyorum ve cok iyide temizliyor...Ne sivilce yapiyor nede gözle görülür birsey kaliyor...

Ayriyetten bir arkadasimda bu dakallar icin elektrikli tras makinasini kullaniyor.

arkadaşlar, bu işin bayanlar için yıllara yayılan uzun bir maraton olduğunu düşünürsek, en iyi ve kesin çözüm laser li epilasyondur. 4-5 seansta bir daha çıkmayacak şekilde hallediyorlar. Hem hayatınız boyunca farklı kişilere göstermekten daha iyi. Ya da evde kendinizin yıllar boyunca uğraşmasından.
Maddi olarak baktığınızda da epilasyon seans olarak pahalı gözükse de toplama vurduğunuzda çok daha ekonomik oluyor. Ama bence en önemli yanı rahat etmek.

bende evde ağdaya yapmaya calisan ama heryeri batiran bir agda zedeydim. kuaforde aldirmak aklimin ucundan gecmiyordu utancimdan. ama bir gun bu boyle gitmicek dedım ve bı salon buldum. once agdayi yapan kiz resmen bana bi terapi yapti. kıza cok ısındım:)) sonra arkadas olduk:)) ondan baska kımseye aldırmam diyorum. ama bebek gibi olunca da değer diyorum beee:))

kısaca "veet krem"

o bölgeye zarar vermiyor bende hem çabuk bitiyor işim hemde acı yok acıııı:1yes2:

tek dezavantajı 15 gün sonra yine almak gerekiyor..Ağdayla bir ay rahat gidiyorda ağda kanatıyor yaw:1no2:

o yüzden "veet krem" :1yes2:

sürekli gittiğim güzellik merkezindeki kız kaşlarımı alırken ona sordum pat diye.valla nasıl cesaret ettim anlayamadım:1shok: sanırım ona bu tarz sorular çok soruluyor ki gayet rahat ve cici bi şekilde anlattı ki ben bile(o kadar utangacım ki anlatamam bu konuda) tamam deyip karar verdim.yok acıyo mu çok,ben ilk kez yaptırcam da diye bi ton şey söyledim.ama korkum ve utangaçlığım biraz azaldı.
bu hafta içi çarşamba gününe de randevu aldım:bbo:

ben ,bildiğiniz epilatörle alıyorum, ve bütün arkadaşlar nasıl dayanıyorsun diyor:))) 10-11 senedir böyle alıyorum ve ne batık ,ne sivilce hiç bir şey olmuyor. ilk anda biraz acıyor sonrasında uyuşuyor ve hiç de acımıyor, belki de alıştığım için böyle geliyor bana. 1 - 1,5 ay bile almasam ,çıkanlar çok seyrek çıkıyor. koltuk altı da aynı şekilde, çok temiz ve seyrek çıkıyor.

Sir ilede çok azalıyor..Küçük bir emayenin içine siri koydum.Altınada ondan daha büyük bir kabın içine su koydum.Su kaynadıkça suyun sıcaklığı ile emayedeki sir eridi.Spatula ile parça parça sürdüm.Hiç bir yerede bulaşmadı.Önemli olan sirin kurumaması.Öyle olursada hemen üzerine bir kat sir sürün ama kalın olsun.Çekin ve işlem tamam.10 dakikamı aldı yapması.Kuaföre gitmek istemeyen bayanlara önerim:birincide olmadıysa ikincide mutlaka yaparlar.Şimdi bir milyoncularda satılan cezvelerden alıp siri onun içine koyup eritmeyi deneyeceğim.İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

ben hepsini denedim arkadaslar,eldivenle aliyordum ama yinede kaliyordu,sonra agdaya gittim bana pek hijyenik gelmedi ,sonra istanbulda sirle aldirdim kuafore birkackez ama yine icime sinmedi evde kendim sirle almaya calistim bildiginiz eziyetler,cildim cok hassas hemen morariyor,sir azaltiyor diyorlar ama ben estetik bulmuyorum yapistir cek felan zamanla sarkar uzar neme lazim,en sonunda philipsin buzlu olanlarindan aldim,hem masaj yapiyor,hem sogutuyor,hem seramik baslik alerji yapmiyor ustelik yikanabiliyor,1 senedir cok rahatim en kisa killari hatta sari tuyleri bile aliyor inanamadim hemde kokunden.90 gun memnuniyet garantisi var begenmezsen geri aliyorlar,ben begendiysem[bende mukemmeliyetci hastaligi var}simdi ayni modelin sarjlilari cikmis benim aldigimda yoktu,hem ekonomik,hem hijyenik....ayda birkez kuafore gitsen 40ytl x12 ay makinanin 2 kati ............

Ben de sir ağda ile kendim alıyorum. Hiç bir yere bulaşmıyor. sürdükten 5-6 saniye sonra kuruyor. tek çekişte de alıyor. Ben çok memnunum. Canım da çok yanmıyor.Tüyler de daha yumuşak çıkıyor. İlk kullanımda can yakabilir ama bir kaç kullanımdan sonra alışıyor vücut. Bıraktığı kalıntıyı da özel yağı ile değil de bebek yağı ile çıkarıyorum.

sirli ılık ağda alıyorum ipeğinkilerden ama bazı yerler gerçekten çok acıyo hiç dayancak gibi değil işte bu derdi çekmemek için karınca ymurtası yağı aldım bakalım 1 hafta içinde denicem bakalım nasıl olcak çok zor ya oradaki tüylerle uğraşmak benim de içim hiç rahat olmuo tamamen pürüzsüz olmak zorunda

ben ,bildiğiniz epilatörle alıyorum, ve bütün arkadaşlar nasıl dayanıyorsun diyor:))) 10-11 senedir böyle alıyorum ve ne batık ,ne sivilce hiç bir şey olmuyor. ilk anda biraz acıyor sonrasında uyuşuyor ve hiç de acımıyor, belki de alıştığım için böyle geliyor bana. 1 - 1,5 ay bile almasam ,çıkanlar çok seyrek çıkıyor. koltuk altı da aynı şekilde, çok temiz ve seyrek çıkıyor.

valla bende epilasyon aletiyle alıyordum heryerimi ama koltuk altı dışında diğer bölgelerde kıl dönmesi yaptı ve çok çirkin bir görüntü ortaya çıkıyor.
epilasyon aleti sende kıl dönmesi yapmadımı?

offfff bıktım ben bu kıl tüy işlerinden valla.ama lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum.bende öyle ona buna açıp işlem yaptıramayanlardanım.en etkin çözüm bencede lazer.kolay gelsin kızlar....

merhaba arkadaslar bende lazer epilasyon yapiyorum fazla etkisi olmadiysada yinede azalma oldu ancak bende killar sert ve simsiyah birde beyaz tenli oldugum icin hemen belli oluyordu, ancak simdi bazi bölgelerde hemen hemen hic cikmiyor ve tüyler inceldi. Insallah tamamen kaybolacaklar, suanda sirf jiletle almam izinli gerisi yasak ama benim bir sorum olcakti, önceden bende agda ile aliyordum ancak cok feci sekilde aci hissediyordum??siz aci cekmiyormusunuz, yoksa benmi cok hafif seyden kocaman aci yapiyorumbenneyaptımki

malum bölge ilk alımalarda çok acır hele jiletle alınıyorsa daha önceden kökler sağlam ve sert olduğundan baya acır morarı kanar ama düzenli alındığında yani her ay yaptırıyorsanız 3.ayda gittiğinizde hiç acı hissetmezsiniz kıl kökü zayıfladığından ve deriye jiletteki gibi sıkı tutunamadığından acıyı daha az duyarsınız ve eskiye göre daha kısa sürer.

epilasyon Aletini Bende Kullaniyorum Ve Bacaklarimdaki Kil Dönmelerine Bir Anlam Verememiştim Burada öğrendim...:sm_confused:

ya ben epileydiyle alıyorum 10 gün sonra çıkmaya başlıyor uyuz oluyorumm.ayrıca emla kullanıyorum acıyı hiç hissetmiyorum.

selam bayanlar,bu konu benim alanıma girdiği icin yazmak istedim,insanın kendine yapması gercekten cok zor hem canınız acır hemde etrafı batırabilirsiniz,heleki sir agda kendi yagı olmadığı zamanda hic bir şekilde ne elininden nede düştüğü yerden cıkıyor.en en güzeli temiz ve işini güzel yapan bir guzelik salonunda yaptırmaktır zaten toplasan 15 dk yi gecmiyor ve aleni bi şekilde acmanız gerekmiyor ,siteyi erkeklerde okur mantığı ile acık acık yazamıyorum,bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgi icin bizim sitemizi gezebilir veya telefon acıp öğrenebilirsiniz

Back