Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ben hiç jilet kullanmadım yaaa yapamıyorum hatta bacağımı bile alamıyorum beceriksiz m,iyim ne ?:roflol:
oldum olası ağda ... bi de sire geçtim 2 yıl falan oldu.. cidden azalma oldu.. şimdi de limon tuz karınca yağı ne bulsam sürüyom eheueheue:dance::teytey:sırnaşık şey

bişey sorabilir miyim karınca yumurtası yağını cok duydum tüyü cok azaLtıyo diye doğru mu ? azaLtıyo mu gerçekten bide yan etkisi oLdu mu ?

Bu kişisel bir tercih sen açmaya utanırsın belki ama evde benim gibi kendi yapamayan arkadaşlarında sayısı az değildir.
VATAN MİLLET SAKARYA GİRMEYELİM OLAYA....
Yaptıran arkadaşlar ( ki bu bende dahil) bu şekilde eleştirmenden önce açıp yaptırmak nası bi mecburiyet öncelikle onu anlaman lazım
Parası olan yaptırır kardeşim bende dahil...

Canım ben de koltuk altı ve genital yaptırıyorum. 2.seanstan sonraki 45. günüm ve halen tertemiz. İnşallah benimde çabuk bitecek gibi görünüyor bakalım. yaşasın tüysüzlük..:icecream:

bugün kuzenimle konuştum hatta açtırıp baktım yani.o tüm bacak ve tüm genital bölge için peşin 2000 ytl vermişti ve bitene kadar diye anlaşmıştı.3. seansı bitti ve genital bölgede bir tane tüy kalmamış,alt bacakta tek tük kalmış,üst bacak da daha yaptırması gerek.parayı peşin alınca ve bitme garantili anlaşınca merkezler çok etkili dozda veriyorlar yani hemen bitsin de kurtulalım diye.valla çok etkilendim ya,3 seans ve bikini bölgesinde 0 tüy..

yaaanii ne alak pardonda ben kuaförde yaptırıyorum pekte anlaşılmayacak bi tarafı yok kendim yapamıyorum öylemi gezeyim yanii.. herkesin maddi durumu varsa verir kardeşim kılada tüyede kime ne yani....

beyaz melek herkesin elinden gelemeyebilir kendine ağda yapmak sen bence doğum yaparkende çağır ebeyi evde ısıt suyu kendi doğumunu kendin yap saçmalamışsın bence insana gelenekçi olmak herzaman yarar sağlamaz. ayrıca temizlşiğine önem veren insanlar kendileri yapamıyorlarsa ister lazer epilasyona 1000 ytl verir ister gider bir sir salonununa profosyonel ellerde yaptırır ağdasını bence seninki çok ilkel anlaşılan sen hala eski kafadan arkadaşlardansın biraz yetiştir kendini yada karışma milletin orasına burasına sanane sen açmazsan açma

Canım ben de koltuk altı ve genital yaptırıyorum. 2.seanstan sonraki 45. günüm ve halen tertemiz. İnşallah benimde çabuk bitecek gibi görünüyor bakalım. yaşasın tüysüzlük..:icecream:

Peki gittiğin merkez hangi makinayla çalışıyor.Paylaşırsan sevinirim..

o bolgeyi baska bi kadina gostermek gunah hatta haram degil mi ??

arkadaşlar konuşmayayım diyorum ama öyle mesajları görünce yine dayanamıyorum.forumda her sayfada aaaa!!! o günah değil mi? tarzında mesajlar atanlar var,sanki diyanet işleri başkanlığı kadınlar klübü sorumlusu bu arkadaşlar.günahsa sen ağdanı kendin yaparsın kardeşim,sanane milletin ne yaptığından.konuyla alakasız şeyler yazmayalım lütfen rica ediyorum

arkadasim bilgi almak amaciyla soruyorum ne var bunda ne bu sinir bende tam bilmiyorum ama gunah oldugunu dusunmuyorum yaz gec niye boyle mesajlar atiyosun lutfen asil ben rica ediyorum biraz daha sakin bilgi paylasim merkezi olsun burasi ...

arkadaşlar ağdadan önce acı çekmeye dayanamayanlar ve sırf bu yüzden kendi yapamayanlardandım bende. emla aradım hiiç bi yerde bulamadım bende ona yakın bişey keşfettim

xylocaine sprey zararsız tamamen ilk bi kaç sn yanma oluyo hemen geçiyo ve acıyı %85 azaltıyo lokal anastezik bi sprey (diş doktorları kullanıyo geneldehihoyyyt) ayrıca yazdırabiliyosunuz ve 2 ytl gibi bişey ödüyosunuz sağlık ocaklarıda yazıyokaydirigubbakcemile2.
ağdadan sonra ekonomik durumu olmayanlar karınca yumurta yağı yada kremini deneeyin gerçekten azaltıyo:))

denemek lazim aslinda cok tesekkur ederim paylasimin icin bende ilk jiletle basladim sonra agda hatta ilk baslarda kuafore aldirdim cok utandim zor oldu biraz :enbuyukkk::enbuyukkk: ama mecbur ilk geciste kendim asla yapamazdim sanirim ama sonra biraktim kendim alistim bayaa ama altlar cok aciyo ustler kolay ama bu sprey alt taraflarda kullanilirsa sorun olur mu acaba ustlerde sorun olmaz buyuk bi ihtimalle ama ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…