ben hiç jilet kullanmadım yaaa yapamıyorum hatta bacağımı bile alamıyorum beceriksiz m,iyim ne ?:roflol:
oldum olası ağda ... bi de sire geçtim 2 yıl falan oldu.. cidden azalma oldu.. şimdi de limon tuz karınca yağı ne bulsam sürüyom eheueheue:dance::teytey:sırnaşık şey
arkadaşlar herkes kuaföre gidip orasını açamaz afedersiniz...ki ben hiç anlayamıyorum nasıl yaptırıyorlar......ben kesinlikle yaptıramam....
ayrıca bu lazer epilasyon içinde herkesin maddi durumu yeterli olmayabilir...1000 ytl büyük para günümüz şartlarında...millet yiyecek ekmek bulamazken siz 1000 ytl kıla tüye vermekten bahsediyorsunuz.....
ben normal çamsakızı ağda yapıyorum valla...sir ağdayı denemedim..ama deniycem....
AĞDA YAPARKEN GENİTAL BÖLGESİNİ YIRTTI
kızlar bu haberi mutlaka okuyun :1shok:
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=228318
---
Allah kimseye göstermesin
Derisini koparanıda okumuştum :1shok: Allahım sen evlerden ırak tut yarabbim
AĞDA YAPARKEN GENİTAL BÖLGESİNİ YIRTTI
kızlar bu haberi mutlaka okuyun :1shok:
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=228318
---
Allah kimseye göstermesin
kızlar genital bölge+bikini bölgesi lazer epilasyon için en uygun bölge.% 100 sonuç veriyor,ben sadece bu bölgeyi ve koltukaltımı yaptırıcam.ağdayla çekilen eziyete değmez inanın.merkeze gittim,tüm vücudumda sadece bu bölgelere % 100 sonuç verir dediler.ben de sadece bu bölgelere yaptırmaya karar verdim.5 taş çatlasın 6 seansta hepsi bitecekmiş.koltukaltına seans başına 60 ytl diğer bölge için de 150 ytl vericem.nerdeyse toplamda 1000 ytl ye kurtulmak üzereyimm :sm_cool:
arkadaşlar herkes kuaföre gidip orasını açamaz afedersiniz...ki ben hiç anlayamıyorum nasıl yaptırıyorlar......ben kesinlikle yaptıramam....
ayrıca bu lazer epilasyon içinde herkesin maddi durumu yeterli olmayabilir...1000 ytl büyük para günümüz şartlarında...millet yiyecek ekmek bulamazken siz 1000 ytl kıla tüye vermekten bahsediyorsunuz.....
ben normal çamsakızı ağda yapıyorum valla...sir ağdayı denemedim..ama deniycem....
Canım ben de koltuk altı ve genital yaptırıyorum. 2.seanstan sonraki 45. günüm ve halen tertemiz. İnşallah benimde çabuk bitecek gibi görünüyor bakalım. yaşasın tüysüzlük..:icecream:
okurken guldum birazcik..e doktora gidiyorsunuz muayene olurken gorunmuyor mu? hele dogum yparken hastanede gormeyen kalmiyor:1yes2:stajyerleri kast ediyorum..ayrica gidipte erkege yaptirmiyorsunuz ki..ayrica her seferinde baska yere gitmezseniz olur biter:)surekli ayni yere ve ayni kisiye yaptirdiginizda sorun olmaz sanirim..
arkadaşlar ağdadan önce acı çekmeye dayanamayanlar ve sırf bu yüzden kendi yapamayanlardandım bende. emla aradım hiiç bi yerde bulamadım bende ona yakın bişey keşfettim
xylocaine sprey zararsız tamamen ilk bi kaç sn yanma oluyo hemen geçiyo ve acıyı %85 azaltıyo lokal anastezik bi sprey (diş doktorları kullanıyo geneldehihoyyyt) ayrıca yazdırabiliyosunuz ve 2 ytl gibi bişey ödüyosunuz sağlık ocaklarıda yazıyokaydirigubbakcemile2.
ağdadan sonra ekonomik durumu olmayanlar karınca yumurta yağı yada kremini deneeyin gerçekten azaltıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?