Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki arkadaşlar bu permatik sonrası güçlenen tüyleri nasıl temizleyebilirim??senağlama
Bu kartuşlar paket bölgesi için değil arkadaşlar, çok tahriş olur. Ayrıca oraya sir ağdanın kazan olanını kullanın yani kağıtsızı kağıt herzaman tahriş eder. Yapmayı bilmeyeni ise rezil eder :teytey: kartuşu hassas olanlar özellikle kağıt kullanmayın orda...
ergenliğe girdiğimden beri cerrahi eldiven kullanıyorum.. çokta memnunum..
başka birşeyi denemeyide asla düşünmem ama
7,5 aylık hamile olduğum için bu aralar biraz zorlanıyorum..
bu konuda önerisi olan varmı.??
Canım emla diye bi krem var.Duymuşsundur forumdada konusu var.İstersen onu dene.Kimisinde etkili oluyor kimisinde olmuyor.Hakkındaki başlığı incele bi istersen.Ben de emla krem aldım..Adetim geçsin denicem hem de zaten adetin bittiği hafta alınca daha az acı oluyormuş..Ek bilgi :)
arkadaşlar ben şuan hamileyim ve benim için gerçekten zor bir durum bu alırken çok zorlanıyorum.bazen ağda bazen jilet kullanıyorum ama görmekte zorlanıyorum
Bu kartuşlar paket bölgesi için değil arkadaşlar, çok tahriş olur. Ayrıca oraya sir ağdanın kazan olanını kullanın yani kağıtsızı kağıt herzaman tahriş eder. Yapmayı bilmeyeni ise rezil eder :teytey: kartuşu hassas olanlar özellikle kağıt kullanmayın orda...
bende hamıleyım..
bu halımle gercekten cok zor oluyor.. kac defa kuaföre gıtmeye yeltendım fırsat olmadı hep engel cıktı.. :sm_confused:
ben artık ısın utanma kısmını gectım ne yapayım mecburum artık ortuyle bırsey le olur.. :tomato:
bacak ve koltuk altı ıcın gıdıyordum ama bıkını ıcın ılk defa gıdıcem..
yınede kuaför malz satan bı yer var yakında ordan sır agda ve makınasını alet edevatını alıcam bı kere daha kendım alıyım da barı sonuncusunu kuaföre aldırırım..
çok az kaldı surda doguma.. :tomato:
aynayla maynayla bırseyler yapıcaz artık napalım ya.. :bbo:
bizim de gelin hamile:CüvCüvabimin eşi:))bir aydan az kaldı doğuma şuanda göbeğinden dolayı kendi alamıyomuş abime aldırcakmış:1shok: görümce olarak
klava: ben alıyım istersen soğuk ağda bantlarıyla dedim(başka türlüsünü beceremem çünkü)bişey demedi,inşallah abim halleder:tomato:
buarada ben hep makineyle alıyodum bikaç aydır soğuk ağda bezlerine alıştım hem çok kolay oluyo hem de sanki daha da seyreldi,normal ağda bezinden alıyorum makasla 2ye 3e bölüyorum cırt cırt alıyorum iki dakkada çok da rahat oluyo valla ooh mis gibi :teytey: