• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

valla en güzeli yaptığım ağdam. canım ağdam benim.iyikide annem zorla alıştırmış beni bu ağdaya. hem ağlar hem çekerdim o ağdayı ordan. ah ne acılardı. 23 yaşındayım ve şimdiden seyrekleşti. anneme teşekkür borçluyum evde rahat rahat yapabiliyorum artık....

peki arkadaşlar bu permatik sonrası güçlenen tüyleri nasıl temizleyebilirim??senağlama

peki arkadaşlar bu permatik sonrası güçlenen tüyleri nasıl temizleyebilirim??senağlama

jiletten sonra ağda biraz daha acıyo tabi.çok uzunsa kısaltıp,ya da çok kısaysa biraz uzamasını bekleyip ağda yapmak lazım.üst taraf çok acımıyo sayılır ama aşağısı aboooooooooooooooooooowwwwwww:1no2: senağlama

Bu kartuşlar paket bölgesi için değil arkadaşlar, çok tahriş olur. Ayrıca oraya sir ağdanın kazan olanını kullanın yani kağıtsızı kağıt herzaman tahriş eder. Yapmayı bilmeyeni ise rezil eder :teytey: kartuşu hassas olanlar özellikle kağıt kullanmayın orda...

canım kağıt kullanmayın demişsin ne ile yapacağız peki?

ergenliğe girdiğimden beri cerrahi eldiven kullanıyorum.. çokta memnunum..
başka birşeyi denemeyide asla düşünmem ama
7,5 aylık hamile olduğum için bu aralar biraz zorlanıyorum..
bu konuda önerisi olan varmı.??

cerrahi eldivewn diyosunuz arkadaslar ama nedir bunun sırrı..
daha mı acısıs pratik oluo yani..
sadece elinise gecirip hiçbişi ilave olmadan cekiyomuunus yani acıklarsanız cok sevinirim.. merak ettim de :utangac:

Canım emla diye bi krem var.Duymuşsundur forumdada konusu var.İstersen onu dene.Kimisinde etkili oluyor kimisinde olmuyor.Hakkındaki başlığı incele bi istersen.Ben de emla krem aldım..Adetim geçsin denicem hem de zaten adetin bittiği hafta alınca daha az acı oluyormuş..Ek bilgi :)

bulmaya çalışırım konuyu...teşekkürler...

zelka ,tahmin edebiliyorum...

ben de bu yaşıma kadar üşengeçlikten hep jilet kullandım. en sonunda durumun vehametine dayanamayıp ağdaya geçtim çok da memnunum sonuçta temizlik başka bişeysırnaşık şey
evde kendim yapmaya kalksam hem beceremem hem de canımı daha çok yakarım. sırf ağdacılık yapan bir yere gidiyom. kız hem tertemiz hem eli hafif hem de psikolog gibi sizi ağdaya hazırlıyoyerimseniben süper yani

ben ağdayla alıyorum yapıştır çek yöntemi süper rsırnaşık şey en iyisi ağdaya alışın yoksa jiletle yapa yapa karın bölgesine doğru çıkıomuş kıllar ve popoya doğru dağılıyomuş 30 yıl jiletle yapmış birini tannıorum 30 yıl sonra sire geçmiş çok rahatladım dio

tavsiyeler süper yani en çok emla krem tavsiyesi süper ilk fırsatta deneyeceğim ve buraya sonucu yazacağım teşekkürler kızlara.s.

arkadaşlar ben şuan hamileyim ve benim için gerçekten zor bir durum bu alırken çok zorlanıyorum.bazen ağda bazen jilet kullanıyorum ama görmekte zorlanıyorum

arkadaşlar ben şuan hamileyim ve benim için gerçekten zor bir durum bu alırken çok zorlanıyorum.bazen ağda bazen jilet kullanıyorum ama görmekte zorlanıyorum

Esin jilet ile temizlenmene yardimci olabilir bence...hamilelik dönemini en azindan bu sekilde atlatabilirsin..agdadan pek anlamaz erkek milleti sanirim! Bence esinden bu konuda yardim alman belkide en uygun yol..!

a.s.

bizim de gelin hamile:CüvCüv:(abimin eşi:))bir aydan az kaldı doğuma şuanda göbeğinden dolayı kendi alamıyomuş abime aldırcakmış:1shok: görümce olarak:oklava: ben alıyım istersen soğuk ağda bantlarıyla dedim(başka türlüsünü beceremem çünkü)bişey demedi,inşallah abim halleder:tomato: :teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende hamıleyım..
bu halımle gercekten cok zor oluyor.. kac defa kuaföre gıtmeye yeltendım fırsat olmadı hep engel cıktı.. :sm_confused:
ben artık ısın utanma kısmını gectım ne yapayım mecburum artık ortuyle bırsey le olur.. :tomato:
bacak ve koltuk altı ıcın gıdıyordum ama bıkını ıcın ılk defa gıdıcem..
yınede kuaför malz satan bı yer var yakında ordan sır agda ve makınasını alet edevatını alıcam bı kere daha kendım alıyım da barı sonuncusunu kuaföre aldırırım..
çok az kaldı surda doguma.. :tomato:
aynayla maynayla bırseyler yapıcaz artık napalım ya.. :bbo:

Son düzenleme:
Bu kartuşlar paket bölgesi için değil arkadaşlar, çok tahriş olur. Ayrıca oraya sir ağdanın kazan olanını kullanın yani kağıtsızı kağıt herzaman tahriş eder. Yapmayı bilmeyeni ise rezil eder :teytey: kartuşu hassas olanlar özellikle kağıt kullanmayın orda...

dediğin gibi arkadaşım ben rezil oldum o kağıtlıyla,ne güzel normal ağda yapıyordum sir ağda daha iyi diye kartuşlusundan aldım,almaz olaydım,koltukaltlarımı bile rezil etti,çok canım yandı:kızgın:

bende hamıleyım..
bu halımle gercekten cok zor oluyor.. kac defa kuaföre gıtmeye yeltendım fırsat olmadı hep engel cıktı.. :sm_confused:
ben artık ısın utanma kısmını gectım ne yapayım mecburum artık ortuyle bırsey le olur.. :tomato:
bacak ve koltuk altı ıcın gıdıyordum ama bıkını ıcın ılk defa gıdıcem..
yınede kuaför malz satan bı yer var yakında ordan sır agda ve makınasını alet edevatını alıcam bı kere daha kendım alıyım da barı sonuncusunu kuaföre aldırırım..
çok az kaldı surda doguma.. :tomato:
aynayla maynayla bırseyler yapıcaz artık napalım ya.. :bbo:

Gülüm, kuaförde yaptiracaksan temizligini mutlaka temiz bir yer sec kendine...Hamileymissin birde..Dikkatli olmakta yarar var diye düsünüyorum..! Daha öcede dedigim gibi, hic olmazsa esin jilet ile gecici bir temizlik yapsin sana...zaten doguma az kalmis demissin..! Gülüm, ALLAH kurtarsin..! :nazar:

a.s.

bizim de gelin hamile:CüvCüv:(abimin eşi:))bir aydan az kaldı doğuma şuanda göbeğinden dolayı kendi alamıyomuş abime aldırcakmış:1shok: görümce olarak:oklava: ben alıyım istersen soğuk ağda bantlarıyla dedim(başka türlüsünü beceremem çünkü)bişey demedi,inşallah abim halleder:tomato:
buarada ben hep makineyle alıyodum bikaç aydır soğuk ağda bezlerine alıştım hem çok kolay oluyo hem de sanki daha da seyreldi,normal ağda bezinden alıyorum makasla 2ye 3e bölüyorum cırt cırt alıyorum iki dakkada çok da rahat oluyo valla ooh mis gibi :teytey:

canım hani bacak için olanlardan alıp mı kesiosun makasla ben de var yapış yapış rengi yeşil e makasa yapışmıo mu Detaylı anlatır mısın:1hug: haa bid e marka rica etsem hem acımıo mu

Back