• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

bunun durumu aşmaktan başka bi alakası yok bn şimdi utanıyorum ama bikaç sefer gitsem cesaret etsem belki hiç utanmıcam çekinmicem çok yanlış düşünüyosunuz bu tembelliğe yada ardamarının çatlamasına bağlı bişey deil sonuçta hiç mi doktorlara açmadınız oranızı buranızı buda sonuçta böyle bi mesele

ya kızlar bacak kol bıyık falan olabılır tabı ama koltuk altı ve bikini bölgesini başkasına yaptırmak ben cesaret edemem yanı hem utanırım hemde günaha girmekten korkarım

Dr a açmakla ağda için açmak asla bir olamaz bence,birisi zaruriyet birisi keyfi,yani ağda için açmak sırf tembellikten,ama dieri adı üstünde yaa Dr yani,ağdanızı evde kendiniz yapabilirsiniz bi şekilde ama evde kendi kendinizi tedavi ya da ameliyat edemezsiniz

bugun bikini bölgesini aldım. ama her yanım mosmor oldu. bende ağdacıya gidemem.utanırım....jilet, ağda ,idare ediyorum.. neyseki öyle kıl sorunum çok yok.inşallah bu morluklar çabuk geçer...denize gireceğim de

Son düzenleyen: Moderatör:
bunun durumu aşmaktan başka bi alakası yok bn şimdi utanıyorum ama bikaç sefer gitsem cesaret etsem belki hiç utanmıcam çekinmicem çok yanlış düşünüyosunuz bu tembelliğe yada ardamarının çatlamasına bağlı bişey deil sonuçta hiç mi doktorlara açmadınız oranızı buranızı buda sonuçta böyle bi mesele

Konu sadece tembellik veya utanmak degil ki...Tabiki cesaretini toplayip gidebilirsin...birinci ikinci seansinda belki utanirsin ama ücüncü dördüncü vs. gidislerinde tabiki utanmayacaksin..Insan her ortama günün birinde ister istemez alisiyor..fitratimizda olan bisey diye düsünüyorum..! Bayanlar arasindada mahrem bölgeler vardir..birbirimize göstermemeliyiz..bikini bölgesini öyle acik secik göstermek caiz degildir, yani haramdir!

Doktora giderken tabiki ilk önce bir bayan hekim tercih etmeliler fakat hicmi hic uygun bayan hekim bulunamazsa mecbur erkek hekime saglik kontrolünü yaptirirsiniz. Neticede konu saglik...caniniz bir emanettir..ona iyi bakmak ile yükümlüsünüz!

Keyfi bir is icin bikini bölgesi acilmamali bayanlar arasi..!

....düsüncemi sizinle paylasmak istedim..!
a.s.

Son düzenleme:
kızlar gunah bole seylerle olmaz bu bır temızlık, bu benım sahsı fıkrım tabı.. ben lazer yaptırıyorum hic acımıyor hatta gıdıklanıyor 2 seansım neredeyse bıttı gıbı bısey ınanılmaz rahatlık herkeze tasıye ederım

kendım cesaret edemiyorum cesaret edemem ne acizligimden nede keyfimden nişanlıyım ve kendımı şimdiden hazırlamak istiyorum evet çok büyük kolaylık kuaförde aldırdım aldıracagımda ama aldırmak istemeyenede saygı duyuyorum kendim yapabilsem zaten ne o kadar parayı dökerim bu iş için nede başkasına açarım ama be-ce-re-mı-yo-rum

ağdacıya gitmek herkesin kendi tercihi...karşıdaki insan sapık olmadığı sürece bir sorun yoktur diye düşünüyorum..ayrıca eve gelen ağdacılarda var..ve onlar okadar alışmış kii aynı lazer epilasyon yapanlar gibi onlar da ağda ile alıyor hiçbir fark yok...her görüşe saygım var ayrıca birilerini yargılamak için yazmıyorum bunu....
şunu da anlatayım her ağdacı güvenilir değil sonuçta oralar da bir ticaret merkezi..annem cildiyeci ve en son şahit olduğu bir olayı anlatayım..
adananın en gözde-lüks semtlerinden birinde bir ağdacıya giden genç kızın tüm bölgesini hayat kadınlarında olan hastalıktan bulaştığını ancak astanede dr muanesinde öğreniyor..ayrıca ağda yapan yer bunu hiçbir şekilde kabul etmiyor ve kızı suçluyor..
sonuç: genç kız--''ben bunu evlendiğim insana nasıl anlatacağım ve ben nasıl evleneceğim diye ağlıyor:...'''
en iyisi evde en güvenilir yollardan kendimiz yapmak açıkcası herşeyden önelisi en sağlıklısı....

cesareti olan gitsin diyorum bu bnce keyfi iş deildir sonuçta beceremedikleri için gidiyolar herkez becerse evinde ,kim ağdacılara para harcar ki :sm_confused::sm_confused:

arkadaslar herkesin kendi tercihidir ancak bunu makina ile evde kendiniz de halledebilirsiniz diye tahmin ediyorum cok igreniyorsunuzdur beceremiyorsunuzdur o zaman da yabanci birinden degil de bi yakininizdan annenizden yardim alabilirsiniz. herseyden once kuaforlerin ne kadar saglikli olup olmadigi mechul. baskasina surdugu cubukla size agda surenler var. kaldi ki o cubuk ayni olmasa da ayni agdanin icine giriyor. kisisel tercihleri gunahini sevabini biraktim sagliginiza dikkat edin derim.

kızlar ben hayatımda bi kere agdacıa gittim.. göbekte ve sırtımda hafif tüylenmeler vardı.. burada iide bi kuafördeydi üstelik.. ve sırtım önüm komple mikrop kaptıgı için sivilcelendi ama kocaman kocaman uzun bi süre ilaç kullanmak zorunda kaldım ve vücuduma yayılmıştı.... ve hiç bir yerim görünmicek sekilde kapladı..daha öncede birileri hangi baslık hatırlamıyorum yazmıs mikrop kaptıgını.. arkadaslarımdada var mikrop kapan dikkat edin derim.. heleki bikini bölgesi hiç sakaya gelmez...

rahatça sirini yap. yaptıktan sonra bölgen yapış yapış kalıyor degılmı :)
bebek yagı var bilirsin onu bölgene bolca sür sürüp yıkama bırak kalsın:)
cok etkılı bunu yer yerıne yapabılrsın agdanın ve sirin kalıntılarını yapışıklıkları cıkaran tek seylerden bırıdır

ağdacıya gitmek herkesin kendi tercihi...karşıdaki insan sapık olmadığı sürece bir sorun yoktur diye düşünüyorum..ayrıca eve gelen ağdacılarda var..ve onlar okadar alışmış kii aynı lazer epilasyon yapanlar gibi onlar da ağda ile alıyor hiçbir fark yok...her görüşe saygım var ayrıca birilerini yargılamak için yazmıyorum bunu....
şunu da anlatayım her ağdacı güvenilir değil sonuçta oralar da bir ticaret merkezi..annem cildiyeci ve en son şahit olduğu bir olayı anlatayım..
adananın en gözde-lüks semtlerinden birinde bir ağdacıya giden genç kızın tüm bölgesini hayat kadınlarında olan hastalıktan bulaştığını ancak astanede dr muanesinde öğreniyor..ayrıca ağda yapan yer bunu hiçbir şekilde kabul etmiyor ve kızı suçluyor..
sonuç: genç kız--''ben bunu evlendiğim insana nasıl anlatacağım ve ben nasıl evleneceğim diye ağlıyor:...'''
en iyisi evde en güvenilir yollardan kendimiz yapmak açıkcası herşeyden önelisi en sağlıklısı....

Gülüm, yazdiklarini okuyunca hayretler icinde kaldim ve cok üzüldüm tabiki o bayan arkadas icin..! ALLAH düsman basina vermesin ve o kizada acil SIFALAR versin..!

Tavsiyem, kiz gitsin agdasini yaptirdigi güzellik salonunu MUTLAKA "Saglik Bakanligina" veya ilgilenen baska bir kuruma sikayet etsin...Onlar muhtemelen sikayet üzerine denetleme yaparlar...Elinde saglik raporu varsa doktordan onuda gidip kanit olarak göstersin..öyle pis ortamda yapilirmi hic bakim..! Bassinlar o mekana mühürü..insan sagligi ile oynamak neymis görürler..! Dünyayi dar etmek gerek öylelerine..!! Kötü Kazen:oklava:

:enbuyukkk:

Ağdacıda yaptırıp yaptırmamak kişinin tercihine kalmış.Günah oluşuna gelince,bu da bizi ilgilendirmez.Ben de doğru olmadığını düşünüyorum.Ama çevremde giden insanlar da var ve memnun olduklarından bahsediyorlar.Ne olursa olsun evde kendim halletmeye çalışıcam...:1rolleyes:

Tabiki sende haklisin..ben zaten gitmeyin demiyorum ki, sadece kendi fikrimi paylastim..! Kendi dogrularimi sundum yani..Fakat sunuda unutmayalim, bazi gercekler vardir, onlarda degismez..!!

Herkes diledigi gibi yasamakta özgür..ve her daim´de özgür kalmali..!!

a.s.

ben evde kendım yapıyorum sesu sıcak agda kulanıyorum senelerdır bır sorun cıkmadı kolayca da yıkanabılıyor bır yerıne bulastıgında kullamasıda zor degıl

Evet, insan kuaföre yaptirtmiyorum demeye cekinir oldu artik...Ar damarimiz bu kadarmi catladi?? Ben bilmiyorum...Tasvip edilecek bir yanida yok zaten bu uygulamanin..Neticede günah olani birseyi mesrulastirmaya calismayalim...Kendimizi kandirmayalim..! Rahatlik ve tembellikte bir yere kadar..!!

Tabi bu yine benim sahsi düsüncem..kimse kizmasin sakin..!

a.s.[/QUOT

Ağdacıya gidenler ar damarı çatlamış mı oluyor ??? Bu ne kadar saçma sapan bi üslup. :mymeka:

Ağdacıya gidenler ar damarı çatlamış mı oluyor ??? Bu ne kadar saçma sapan bi üslup. :mymeka:

Hayır şekerim,özel bölgesini ağdacıda aldıranlar için konuştu arkadaş,sonuçta kimi insan bayan jinekoloğa bile açamazken bazılarının ağda için genital bölgesini hiç çekinmeden sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar teşhir etmesi kolay deil yani,arkadaş da bunu demek istedi ben de kendisine canı gönülden katılıyorum,sonuçta bunu asla kabullenemeyenler de var bizim gibi şakkıdı

arkadaşlar sitede yazılmıştı ya emla diye bir krem var, onunla bir kez alın, sonra inceliyor ben 3-4 aydır kullanıyorum, çok azaldı.

Hayır şekerim,özel bölgesini ağdacıda aldıranlar için konuştu arkadaş,sonuçta kimi insan bayan jinekoloğa bile açamazken bazılarının ağda için genital bölgesini hiç çekinmeden sıkılmadan en ince ayrıntısına kadar teşhir etmesi kolay deil yani,arkadaş da bunu demek istedi ben de kendisine canı gönülden katılıyorum,sonuçta bunu asla kabullenemeyenler de var bizim gibi şakkıdı

Canım kimse ayıla bayıla gidip bi yabancıya genitalini açmıyor. Ben de yıllarca kendim yaptım ağdamı ama artık belim, boynum tutuluyordu her ağdadan sonra. Hele bi keresinde kışın yapmıştım ertesi gün doktorluk oldum. Bikaç ağdacı denememden sonra en sonunda çözümü lazerde buldum. Çok şükür şimdi pırıl pırıl..:1closedeyes:

ben agdayla yapamıyorum acıyo.makinennin tras baslıgyla yapıym.cok war ama naskasına acamam yaa..agda yapmayı basarcagımı umuyorum.. :)

Back