kuaforde heryerınızı acmanıza gerek yokkı sonucta ıc camasırınızı cıkarmadanda yapıyorlar
ama bunu kımse bılmedıgı ıcın utana sıkıla acmıs galıba
ama bosuna acmıssınız
onlar ısını bılıyor
sızı yonlerndırıyor
ıc camasırınızın sıyırarakta gayet net yapıyorlar
ama genede
en ıyısı lazer epılasyon
selam arkadaşlar.laser yaptıranlar istanbulda nerede yaptırdılar bilgi verebilirlermi
Canım kimse ayıla bayıla gidip bi yabancıya genitalini açmıyor. Ben de yıllarca kendim yaptım ağdamı ama artık belim, boynum tutuluyordu her ağdadan sonra. Hele bi keresinde kışın yapmıştım ertesi gün doktorluk oldum. Bikaç ağdacı denememden sonra en sonunda çözümü lazerde buldum. Çok şükür şimdi pırıl pırıl..:1closedeyes:
BENDE İSTANBULDA LAZER MERKEZİ ARIYORUM LÜTFEN BİRİLERİ BANA YARDIMCI OLSUN ÖZELDEN a.s
Valla bence biraz utanma olmalı hiç onaylamadığım bişey bunun için kuaföre gitmek.tembellik olarak görüyorum.
ya gerçekten genital bölgeye ağda yapmak bir kadının hayatında yaşayabileceği sayılı acılardan biri:1no2:
ağlayarak ağda yapanlardan tutun her tarafı kanayanlar mosmor olanlar...gerçekten berbat bişi..ben hiç gitmedim ama ağdacıda bu iş çok daha acısız ve kansız oluyosa neden olmasın?islam da kolaylık ve hoşgörü dinidir elbet.temizlik ve kısmen de sağlık için bu haram hoşgörülebilir.
en iyisi orta yolu bulalım.bir cilt doktoruna lazer yaptıralım kızlar.hem doktora açmış oluruz hem de tüylerden kurtuluruz.nası fikir :lepi: sengözlerimebaksanab
kusura bakmayin ama su haram nasil hosgörülebilir sormasi ayip!!!sok oldum o sözünüze yani!!!:1shok::1shok:..allahin yapmayin diye emrettigi seyi biz insanlar o kücücük beynimizle hos mu görücez??yani baska bi deyisle takmicaz,bize ne dicez!!alah askiniza yazdiklariniza biraz dikkat edin!!"haram hosgörme"diye bir sey yoktur!!olamazda!!!Kötü Kazenklava:
kırk yılın başı makine değil de sir ağda ile alayım diye giriştim,yapmaz olaydım sir ağdayı her tafa bulaştırdım hem de yapışan sir ağdayı çıkartamadım,zeytinyağları ,kremler....offffff:çok üzgünüm: siz nasıl yapıyorsunuz?
bu dediginiz laf suan direk gidenleri utanmazlıkla suçlamak ki bu sizi alakadar etmez siz gitmeyin efenim isteyen gider de aldırırda kendilerinin problemi[/QUO
İnsanlar fikir beyan ederken resmen hadlerini aa.sşıyorlar canım.
Valla bence biraz utanma olmalı hiç onaylamadığım bişey bunun için kuaföre gitmek.tembellik olarak görüyorum.
tatlicadiarzuKIZLAR UTANGAÇLIĞIMI YENİP BUGÜN KUAFÖRE AĞDAYA GİTCEM KOMPLE HERYER 20 YTL YE ALIYORLARMIŞ NASIL YAPILYOLAR ANLATABİLİRMİSİNİZ NE KADAR SÜREDE ÇIKIYOR ALDIRINCA KIZLAR İLK DEFA GİTCEM HEM UTANIYORUM ASLINDA İÇİMDEN Bİ HİS GİTME DİYO Bİ HİSDE GİT DİYO SONUÇTA KARŞINDAKİDE BAYAN DİYO OFFFFFFFF ÇOK KARARSIZ KALDIM YAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?