Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

selam arkadaşlar.laser yaptıranlar istanbulda nerede yaptırdılar bilgi verebilirlermi

Gülüm, benim niyetim genital bölgesini baskasina agda yaptiran bayanlari yargilamak filan degil...sakin yalnis anlasilmasin..! Herkes gibi sadece fikrimi paylasmakti..her yapilan seyi herkes benimseyip tasvip etmek zorunda degildir...! Fikir paylasimi icin...! Daha zaten bu konu hakkinda konusmayacagim...:dilcikar:

Hepimize kolay gelsin...a.s.

Valla bence biraz utanma olmalı hiç onaylamadığım bişey bunun için kuaföre gitmek.tembellik olarak görüyorum.

ya gerçekten genital bölgeye ağda yapmak bir kadının hayatında yaşayabileceği sayılı acılardan biri:1no2:
ağlayarak ağda yapanlardan tutun her tarafı kanayanlar mosmor olanlar...gerçekten berbat bişi..ben hiç gitmedim ama ağdacıda bu iş çok daha acısız ve kansız oluyosa neden olmasın?islam da kolaylık ve hoşgörü dinidir elbet.temizlik ve kısmen de sağlık için bu haram hoşgörülebilir.
en iyisi orta yolu bulalım.bir cilt doktoruna lazer yaptıralım kızlar.hem doktora açmış oluruz hem de tüylerden kurtuluruz.nası fikir :lepi: sengözlerimebaksanab

Valla bence biraz utanma olmalı hiç onaylamadığım bişey bunun için kuaföre gitmek.tembellik olarak görüyorum.

bu dediginiz laf suan direk gidenleri utanmazlıkla suçlamak ki bu sizi alakadar etmez siz gitmeyin efenim isteyen gider de aldırırda kendilerinin problemi

kusura bakmayin ama su haram nasil hosgörülebilir sormasi ayip!!!sok oldum o sözünüze yani!!!:1shok::1shok:..allahin yapmayin diye emrettigi seyi biz insanlar o kücücük beynimizle hos mu görücez??yani baska bi deyisle takmicaz,bize ne dicez!!alah askiniza yazdiklariniza biraz dikkat edin!!"haram hosgörme"diye bir sey yoktur!!olamazda!!!Kötü Kazenklava:

bence siz beni baştan sona yanlış anlamışsınız.üslubunuzdan doğan rahatsızlığımı da ayrıca belirtmek isterim.benim bu konudaki hassasiyetimin ne olduğunu bilmeden lütfen böyle temelsiz sataşmalara girmeyin.
dediğim şey gayet basit.İslamda sağlığa her daim öncelik verilir.Ve "zaruretler mahzurlu olanı mübah kılar" diye bir fıkıh kuralı vardır.eğer dediğim gibi bu işlem artık kişinin sağlığı için zararlı hale gelmişse Allah bu aşamada haramı hoşgörüp kendi katında mübah kılabilir.bunun değerlendirmesi de ne bana ne size düşer.sizin bile hoşgörmediğinizi hoşgören affeden Allah tır,biz kullar değil.
bu tür istisnalara dinizmide çok fazla örnek vardır.bunları anlatıp konuyu uzatmıcam ama en basitinden bahsettiğimiz doktora muayene konusunda bile şunu biliyoruz ki Resulullah Efendimiz zamanında savaşlarda yaralanan erkekleri kadınlar tedavi etmiştir ve bu konuda Efendimizin bir mahremiyet söz konusu etmemiştir.
bu konuların sınırları fıkıh kitaplarında bile net çizilememişken,siz burdan KÖRÜ KÖRÜNE ahkam kesme hakkına sahip değilsiniz diye düşünüyorum.
en nihayetinde herkesin dinini ve kuralarını kendi algıladığı gibi yaşaması için verilmiş iradeleri vardır.insanları bu gibi konularda hor görmeyin,aşağılamayınız,söz söylemesi gerken kişiler bizler değiliz.yasakkelime
saygılarımla.
bu arada bu konunun buraya gelmiş olması da ayrıca üzücüdür...

Hayatım bütün mazalarda var rolonlu kutuda sürülüyor sirli ağda hiç bulaşmıyor koltuk altına nasıl sürüyorsan oda öle iyice kaynatıyorsun markasını veremiyorum sanırım reklamları var tv de yıllardır onu yapıyorum yarı yarıya azaldı artık 2 ayda bir neredeyse süper bişiy çok rahat :lepi::enbuyukkk:

kızlar bende ankarada lazer yaptırabileceğim temiz bir yer arıyorum, varsa bildiğiniz bir yer bana da yardımcı olurmusunuz sengözlerimebaksanab

ergenliğe girdiğimden beri cerrahi eldiven kullanıyorum.. çokta memnunum..
başka birşeyi denemeyide asla düşünmem ama
7,5 aylık hamile olduğum için bu aralar biraz zorlanıyorum..
bu konuda önerisi olan varmı.??

tatlicadiarzuKIZLAR UTANGAÇLIĞIMI YENİP BUGÜN KUAFÖRE AĞDAYA GİTCEM KOMPLE HERYER 20 YTL YE ALIYORLARMIŞ NASIL YAPILYOLAR ANLATABİLİRMİSİNİZ NE KADAR SÜREDE ÇIKIYOR ALDIRINCA KIZLAR İLK DEFA GİTCEM HEM UTANIYORUM ASLINDA İÇİMDEN Bİ HİS GİTME DİYO Bİ HİSDE GİT DİYO SONUÇTA KARŞINDAKİDE BAYAN DİYO OFFFFFFFF ÇOK KARARSIZ KALDIM YAAAAAA

eleştirininde bir dozu ve bir HADDİ olmalı bence.İkisinide aşmışsın gördüğüm kadarıyla.
Sen gitme seni kimse zorla göndermiyor.Gidenlere utanmaz demek yerine"ben gidemiyorum çünkü utanıyorum"demek daha mantıklı bir davranış olurdu.

nasıl kimi güzel şarkı söyleyemez kimi güzel resim yapamazsa kimi de bu işi kolay şekilde yapamaz (aslında ben de dahil)

bunun için başkasından yardım almak hiç de ayıp bir şey değil, üstelik ağdacılar da bayan zaten. evde yapmayıp kalkıp kuaföre gitmeye de tembellik diyorsanız... lülülülülülü

ben kendim yaparım gitmem, keşke cesaret edip gitsem ... ama gidenler için böyle konuşmaya hiç hakkınız yok!

BENCE BAŞKALARI HAKKINDA BÖYLE YARGILARDA BULUNANLARDA BİRAZ UTANMA OLMALI!

arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayalım bırakın herkes istediği yerde alsın yada aldırsın konu zaten EVDE nasıl alıyorsunuz lütfen bırakalım şu utanıp utanmama konusunu a.s.

arkadaşlar ben ağda kullanıyordum ama sonra işin kolayına kaçıp permatik kullanmaya başladım...ama permatik hem tende koyulaşmaya neden oldu ,hemde kıl köklerinin kalınlaşmasına ...

ama şimdi permatikten kurtulmak istiyorum fakat diğer yöntemlerle canımın acımasından korkuyorum...

hangi yöntemi uygulamam doğru olur sizce???

valla gitmeni şidetle tavsiye ediyorum...ben geçen hafta gittim çok memnun kaldım inan agrı acı yarının yarısı. utanma olayıda ilk olarak biraz çekiniyosun ama karsıdakı seni rahatlatıyo merak etme konuşurken ne acıyı duyuyorsun ne bişey kolay gelsın şeker.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…