Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

sarkarsa sarksın mı, vallahi anneannem söylemişti, yılların kadınıdır. çok kötü bi hal alıyormuş. benden söylemesi. bence yapıştırıp çekmeyin

sarkiyomuymus bunu da yeni duydum. bende ole bisey olmadi. dikkatli bi incelemek lazim sarkti mi acaba yaaa

gencecik bir kızla ,evli ve yıllarca ağda yapan bir kadının orası bir olur mu hiç:)
bi incele sen bencede

arkadaşlar bu bölgenin temizliğinin en iyi yöntemi SİR AĞDA ben sesunun portakallı olanınıkullanıyorum ve süper ..tavsiye ederimm ve şu sarkma olayına değineceğim..bu sarkma olayı derinin hassasiyetine bağlı herkeste aynı sonuçları vermiyor..benim yıllardır kullanan ablalarım var hepsi mutlu ünkü sarkma olmuyor..ağdadan sonra bebek yağıyla yada kremle masaj yaparsanız yada sürmeniz yeterli olur o iyi gelir..ve ve ve oranız tüy istemiyorsanız ağdadan sonra hergün yatmadan önce oranıza BİODER sürün tüylenmeniz %80 azalacaktıra.s.

kızlar malum bölgeyi bende ağda ile alanlardanım. Canım yansada sonrasında rahat ediyorum. Yalnız bazı arkadaşlar ağda yapımında o bölgede sarkma olduğunu yazmışlar bu nasıl sarkma? Ağzı dudağı biryana sarkması mı? Peki ağda ile alanlar bu sarkmaları nasıl engelleyebilir? Fikri olanlar yazın.tatlicadiarzutatlicadiarzutatlicadiarzu

kızlar bende kuaföre gitmeyi düşünenelerdenim ama daha hiç gitmedim utanmakt var tabi işin içinde ama başa çıkamıyorum artık berna hangi kuaföre giyon bide nası yapıyolar kuaförde şu ağda işini anlatsanız yaaa

ben yillardir tüy dökücü krem kullaniyordum.agda cok acitiyo diye kullanmadim
sonunda eldiven kullanmaya karar verdim .süper oluyo bence tabi ilkinde cok acidi ama pes etmedim.bundan sonra da devam edicem insallah.

şu evde kullanılabilen lazer aletleriyle kendimiz o bölge için yapsak nasıl olur?hem jiletle almış oluruz hem de lazerle yok etmiş oluruz..lazer en çok kalın tüylere etkili yani o bölge için çok uygun

evde kullanılabilen lazer aletleri fasafiso,ben almadım kullanmadım ama kullananlar öyle diyor. Keşke işe yarasaydı,ilk alan ben olurdum heralde:)Eldiven en iyisi,tabi biraz vakti olan için

aslında ben sırf uzatmak istemediğim için jiletle alıyorum..eldiven veya ağda için bir müddet uzaması gerekiyor ve bundan hoşlanmıyorum..amajiletle 4 günde bir tamamen temizsiniz.

İslami hassasiyeti olan arkadaşlar bu kuaforde aldırma işini bi kez daha düşünnün bence diz kapağı ve göbek arasını göstermek uygun değil eşinden başkasına birda zaruret olursa doktora tabi...siz bilirsiniz yinede

en ıyısı jılet rahat rahat canımı ne acıtıcam hemde tertemız 4,5 gunde bır. kuaforede aldıramam elaleme.....:dilcikar:

ya kızlar bende cok dertliyim bu konuda utanırım ama jiletle alıp cogaltmaktansa güzellik salonunu deneyeyim bari acaba ondan sonra düzenli avonun ty azaltıcı kremini kullansam işe yararmı bilgisi olan varmı denemek lazım ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…