• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

arkadaşlar jilet kullandım sürekli ama artık kurtulmak lazım çünkü gerçekten uğraşılacak dert değil...bi cesaretle ağdayı yapıştırcaksınız derinizi gerdiktikten sonra çeeeekkkeeceksin :))

Valla hala jilet kullanırdım herhalde nişanlanmamış olsaydım :)) Evlencez valla herzaman herzaman nasıl uğraşcam...kes kes ertesi günü yine çıksın bide üstüne üstelik sert çıksın..ıyyyy :))

kizlar,soguk agda bantlari ile hicbir yere yapistirip yapismadan :) , gayet cabuk ve acisiz bir sekilde tuylerinizi alabilirsiniz..ben onceleri jilet kullaniyordum..sonra normal agdaya gectim,beceremedim..daha sonra da isitmali sir agdalarla denedim..heryere bulasti ve sanirim vucut isisi ve terleme sonucu olusan sicaklik sonucu agdayi yapistirdim cildime,cok zor cikti..acisi korkunctu..:çok üzgünüm:

en son bu soguk agda batlarini kullandim arkadaslar..uzerinde iki elinizle ovusturup isitin diyor ama ben fon makinasinda biraz isittiktan sonra uyguluyorum..[agda yapacaginiz yeri onceden(ozellikle sicak havalarda cok ise yariyor)buz ile sogutun ve agda yerinin kuru olmasi cok onemli tabii..] sonra uygun sekilde cekiyorum ve hemen bioder krem suruyorum..yapiskan olan bazi yerler de cikiyor boylece..hem de tuyler giderek inceliyor..ama bioder konusu dusundurucu..yani cok ise yaradigi soylenemez..bioder vs.tur kremleriniz yoksa da mutlaka bebe yagi falan kullanin..suyla temas ettirmeyin..hepsi bu..kolay gelsin..kilsiz gunler:)

Walla bugün kremimi falan sürdüm,hazırlandım ağda yapıcam diye. Tam ağdayı ısıtmaya götürüyodum ki bi baktım ağda bezi yoookkk! Bende atladım gittim kuaföre.. Bliyorum ki ben yapsaydım 1 saaten fazla zamanımı alıcaktı, yarım saatte hem komple bacaklarımı hemde genital bölgeyi aldırdım. walla tertemiz oldu, evde çektiğime değmez..

arkadaşlar ben hamam otu motu bu sitede okudum akşam denedim canım öyle yandıki anlatamam en güzeli evde oturup wwett sir ağda bantları ile gerekeni yapmak 1 ay temiz temiz gezmek bence..........

ben epilasyon aletinin küçük başlıklısı ile alıyorum hiç acı da duymuyorum. çok güzel oluyor.

cmm makinayla alınca çıkmaya başlarken çok kötü olmuyor mu batık falan makina acayıp batık yapıyor sen napyıorsun

valla zaten makineyle alınca 3 hafta sonra çıkıyor. batıkta çok nadir oluyor. 1-2 tane falan.onları çıkarmakta belki psikopat diyebilirsin ama çok hoşuma gidiyo :smiley-cool:a.s.
:enbuyukkk:

valla bende yaklasın 1 senedir komple ağdayla aldırıyorum kuaförde ve heryerim en fazla 30 dak sürüyor vücut belli bir zamandan sonra alısıyor ve acımıyorda sunda 1 ay oldu ağda yaptıralı o kadar azaldıki evde kendim yapsam hepsi 15 dak sürer azalıyo acımıyor en iyisi kuaför bence...

valla bende yaklasın 1 senedir komple ağdayla aldırıyorum kuaförde ve heryerim en fazla 30 dak sürüyor vücut belli bir zamandan sonra alısıyor ve acımıyorda sunda 1 ay oldu ağda yaptıralı o kadar azaldıki evde kendim yapsam hepsi 15 dak sürer azalıyo acımıyor en iyisi kuaför bence...

ya bende heryerimi ağda ile aldırmak istiyorum kuaförde ama u-ta-nı-yoooo-rum :utangac: utanıyorum işte. evlencem bikaç aya kara kara düşünüorum kafamçokkarıştı

özo_35 sorma bende başta çok utanıyodum kuaförüm zorla açtısırnaşık şey
yeter artık pis kız seni dedilaelaelaelaelae ama Allah razı olsun ondan iyikide alıştırdı beni,ağda gibisi yok vallasengözlerimebaksanab ayy bide evlenicekmişsin bence mutlaka başlamalısınyerimseniben

ben valla ilk gittiğimde cok utanmıstım ama onun bana dediğği tek şey günde kaç kişiye yapıyorum bunda utanılcak bişey yok dedi senin utanmam bana komik geliyo dedi basladıgımdan beri hep yasemine yaptırıyom valla allah razı olsun ondan onun sayesinde bende rahatım yani

özo_35 sorma bende başta çok utanıyodum kuaförüm zorla açtısırnaşık şey
yeter artık pis kız seni dedilaelaelaelaelae ama Allah razı olsun ondan iyikide alıştırdı beni,ağda gibisi yok vallasengözlerimebaksanab ayy bide evlenicekmişsin bence mutlaka başlamalısınyerimseniben

umarım bende yaptırabilirim valla zanax alıp gitçem heeeeee:utangac:
laelaelaelaelae

arkadaşlar bu bölgeyi ve koljtuk altını ağdayla almak ilerde o bölgenin derisinin sarkmasına neden oluyormuş bu konuda ne düşünüyorsunuz

tüy dökücüden başka alamıyorum...bi de duşta traş...malesef..sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ben normal ağda yapıyorum kendim.Ağda bezlerini minik minik kesiyorum 3 cm-3cm kare şeklinde..hiç acımıyo azar azar yapınca...

arkadaşlar bu bölgeyi ve koljtuk altını ağdayla almak ilerde o bölgenin derisinin sarkmasına neden oluyormuş bu konuda ne düşünüyorsunuz

sarkarsa sarksın ayol!!! pamuk gibi tertemiz kukuyu bulmuşlar da sarkmamışını istemesinler lütfennnnn:oklava:

kızlar bu bölgeyi almak için kullandığım ağda var sizde alın inanın pişman olmayacaksınız ,diğer ağdalar gibi kullanılırken uazayıp sünmüyor.hiç ağda yapmamış kişiye bile tavsiye ederim evde kendisi rahatlıkla bu ürünle yapabilir ,değerli olduğu için sadece özel bölgede kullanın derim.piyasada bulanmazsınız sanırım ,ben bu ürünün satıcısıyım fiyatı 15 lira bana özelden msj atın.

Back