Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Kuaför arkadaşım olduğu halde ben utanırım yaa gidemem açamam öyle yakın arkadaşım olsa bile
Şu bikini bölgemdeki kıllardan nasıl kurtulurum acısız diye çok araştırdım ve çoğu insan bana operasyon eldivenleri ile al dedi...Bütün cesaretimi toplayıp operasyon eldiveni ile aldım bir süre sonra ztn uyuşuyor ama heryerini alamadım işte...Ve soğuk ağda bantı ile denedim yapıştırıyorsun ve bir cesaretle çekiyorsun ztn ilkinde uyuşuyor hemen...Sonrası kolay ztn...

Umarım sizde başarılı olursunuz arkadaşlar...
Ağda ile tam alamamışsanız hemen operasyon eldivenini deneyin...o yapışkanlık ile operasyon eldiveni ile daha rahat kullanabilirsiniz...

Şeniz Kolay Gelsin güzeller....Güzel ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak kolay olduğunu zannetmiyorum ztn...

cesaret arkadaşlar biraz cesaret. bende sizin gibiydim çok utanırdım ama 2 yıl önce jiletten bıktığım ve kendim yapamdığım için nihayet cesaretimi toplayıp ağda salonuna gittim ve şlimdi çok memnunum.

ama lütfen bazı hijyenik kurallara dikkat edilen yerleri tercih edin
YOKSA ÇOK CİDDİ HASTALIKLAR KAPABİLİRSİNİZ

1- MUTLAKA YENİ AÇILAN BİR ELDİVEN KULLANILMALI
2-YATAĞA SERİLEN TEK KULLANIMLIK ÖRTÜ DEĞİŞMELİ
3- DENEYİMLİ KİŞİLERE YAPTIRIN

başkasına açamayan arkadaşlarım...jiletle falan başa çıkamazsınız ömür boyu bir an önce sir ağdaya başlamalısınız ki azalsın bir an önce...ben de çok korkuyordum ama bir gün cesaretimi topladım ve normal ağdayla her tarafını aldım bir sonrakinde korkum geçti zaten sir ağda kullandım ve bikaç kulanmada bile tüyler zayıflıyor ve acı daha az oluyor...Sadece bi kereliğine cesaret etseniz zaten sonrası geliyor kızlar ya o kadar da çok acı birşey değil...nelere katlanıyoruz buna mı katlanamicaz hem sonunda tertemiz olcek heyerimseniben

Walla ben emlayı yıllar önce keşfetmiştim zaten, ama kendi çilemi kendim çekiyodum.. Sonra bi güüün yeter dedim. Giitm kuaföre. Yıllardır gittiğim biyer,kız arkadaşım gibi artık ama çoook uatndım. Sonra kız sağolsun bana öyle şeyler anlattı ki, utanacak bişe olmadığına karar verdim. Zaten bi peçete veriyo kapatıyosunuz her yerini, alacağı bölgeyi azar azar açarak alıyo. Utandığımı ve korktuğumuda bildiği için beni koyu bi sohbete soktu.. Sonra baktım ellerini siliyo, bana yağ falan veriyo.. Nooldu dedim, bitti dedi.. nası yani,her yerini aldın mı dedim.. oooo uyu sen uyu dedi..
Sonra eve gittim, aynaya baktım, hakkaten almış heryerini.. 10 dakika sürmüyo walla..
şimdi sürüyorum kremimi,kapatıyorum folyoyla,gidiyorum kuaföre,tuvalette temizliyorum kremi,cırt cırt iki dakkada bitiyo..
Yinede hala biraz utanıyorum ama inanın çektiğimiz çileye değmiyo yani..

yok canım ya ben bi kere almaya kalktım ağdayla bayılıyodum kendimden geçtim resmen o yüzden de cesaret edemiyorum ama şu emlayı deniycem yakın zamanda...

sir ağda daha çok canımı yakıyor ve karartıyor benim cildimi ben normal ada ilealıyorum almadan önce canım daha az acısın diye soğuk su ile yıkıyorum

ağdayla küçük küçük alanlara uygula ama alttan çekeceğin kısmı yapıştırma elinle tut yoksa uğraştırır:)

emla diye krem varmış burdan öğrendim onu da kullanırsam daha acısız ve çabuk hallederim artık alıştık ne de olsa:)

evet emla bende çok etkili oldu önceden almaya cesaret edene kadar bayapı bir uzardı.ama şimdi çıkmaya başlar başlamaz alıyorum.kabusum bitti.

grafiker 17 bu konuyu neden buraya yazma gereği duydunki...

cranky, aslında haklısın ama bu ilanı tüm illere duyurmam gerekiyor...Kuruluşumuz için tüm illerdeki bu işi yapacak takım arkadaşlarına ihtiyacımız var...Belki birilerinin dikkatini çeker ve bize katılmak isteyenler olur diye yazdım

KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR....

Ben de bu konu hakkında neler yaptığımı yazayım..Dahaönce jiletle alıyordum ve bir gün acaip cesaretlenip makine ile almaya başladım ama gel görün okadar acı hiç hayatımda çekmemiştim..Daha sonra arkadaşlarımın ısrarı yüzünden operasyon eldiveni ile aldım iyi güzelde oldu daha sonra soğuk ağda bantı ile almaya başladım...Acı çekmiyorum en azından makine gibi jeyyar
şimdide bikini bölgemdeki o istenmeyen karartı artık aza indi....

Emlayı duydum ama burdaki eczaneye sorduğumda sipariş üzerine getiriyoruz dedi. En kısa zamanda sipariş ettirip bende onu kullanmaya başlayacam...Herkese slm...Yeterki cesaret edin...Sonucu güzel olacaktır..

evet emla bende çok etkili oldu önceden almaya cesaret edene kadar bayapı bir uzardı.ama şimdi çıkmaya başlar başlamaz alıyorum.kabusum bitti.

valla ben bugun emla krem surdum bekledım 2 saat kadar az bıraz uyustu gıbı ama kıl boyunu uzatmıstım agdayla almak ıcın. sanırım sen makıne ıle alıncak boy yapıyorsun ve emla suruyorsun öle daha mı etkılı. valla bugun dedım agda magda canıma yazık sankı agda ıle alınca 1 yıl cıkmıyor her ay her ay cekemem dedım. cok acıdı kızlar yaa yoksa canım tatlı deıldır benım senağlama

jiletle aldığım için bu bölgedeki tüyler çoğaldı ve siyahlaştı.çok fazla rahatsız oluyorum şimdi.ama makineyle aldığımda acısına dayanamıyorum ve deri kalkıyor ağdayıda beceremiyorum soğuk ağda bantlarından aldım oda hiç pratik değil çok uğraştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…