• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

yapıcam artık buna bi çözüm lazım.. cesaretimi toplamam lazım... yoksa 2-3 günde bi jiletle uğraşıp duruyorum.. tahriş de ediyo zten. ama ben çok utanıım yaaaa :43::43:

canm utanmana gerek yok ordaki bayan sürekli aynı şeyi yapıyor birde 2-3 günde bir alıyorsan çok geniş alana yayılmıştır

bu ay bu işi halletcem sizden de cesaret aldım :40::40: iyi bakın kendinize kızlar çıkıyorum şimdilik...

kızlar bende alırken çok zorlanıyorum makina eldiven ve ağda üçünüde kullanıyorum ama bende kıl dönmesi oluyor sora tek tek birde onu temizliyorum sizdede oluyormu

canm bepanten sür bacakta oluyorsa poza taşı ile ov kalmıyor
ha arada bir jilet vur diyende var ben jileti denemedim

evet canım ya bacaktada oluyor vajinal bölgemin üst kısmındada oluyor valla canım çıkıyor temizlemekten helede vajina çok zor oluyor

ağda yaptırmak eldivenden daha iyi eldivende kıra biliyorsun ve azalma olmuyor ama sir ağda yaptımda kıllarım azalmadı diyen kimseyi göremezsin bunu yıllara yaydığında cidden azalma oluyor gözle görülür

pudra döküp de alabiliyorlar ağdayla ama acımasın diye değil ağdaya kolay gelsin diye ter vs olduğunda silinsede gelmez diye ğudra döküyor ağdacı
bence ağdacıya gidin öğrenirsiniz sonra kendiniz yapmak isterseniz kendiniz yaparsınız bende ilk zaman çok utandım ama zaten sürekli sizin yüzünüze bakıp sohbet ediyorsunuz ahbap oluyorsunuz o yüzden alışıyorsunuz

canım kıl dönmesi bendede oluyor ben temizliyorum iğneyle ama ağdacım kıl kesemi ne varmış böyle iri kıllı pahalı biraz dedi ondan al o çıkartır az çok dedi birde burada okurken gördüm oriflamenin kıl dölmesi batıklara karşı kremi varmış ağdadan jiletten sonra sürüyormuşsun kullanımı öyleymiş ve kıl dönmesi batıkları az da olsa yok ediyormuş ben oriflame yapıytığpım halde böyle bir şey duymamıştım gelecek ay sipariş vericem kendime deneyeceğim bakalım ben memnun kalırsam paylaşırım herkesle

Kızlar, bikini bölgesini ağdayla almanızı hijyen açısından tavsiye etmem; zira ağda, yapısı itibarıyla bakterilerin kılköklerine çabucak nüfuz etmesi için müsait bir ortam oluşturuyor, sarkma riski de cabası. Kendi kendinize yapabileceğiniz epilasyon şekilleri olarak epilasyon makinasını veya tıraş etmeyi öneririm.

şekil hiç denemedim ama merak etmiyorda değilim :54: ben en son bi jilet girişiminde bulundum heryerim sivilce gibi oldu ve çok acıyor kıl dönmesi gibiler =(((

ne sürsem iyi gelir =(

Back