• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ilk alışta çok acıo evet ama buna bi dayan kanasada dayan çek al ikinci zaman alışında daha az acıyacak 3.yü artık düşünemiyorum ne kadar rahat olur ben 2 defa aldım daha yeni inanki o altları nasıl alıcam die düşünürken almışım bitmiş bile 3 ye hazırlanıom şimdi 3 hafta falan geçti anca çıkıo...ama ilk almada acıo çünkü orası alışık değil zamanla alışıo dediğim gibi üst taraflar hiç acımıo hele

duştan snra devam edicm gne altlara dğru almaya bakalm:Sher gün azar azar alırm artk:S ama eldivn gerçktn kökündn kopartıyo seyrek cıkıyo sonra bide ilk alışm bakalm altlara dğru alırm bugn:(

yaa kuafredegidemiyormki kndim alsm dha iyi olcak taa bi cesaret edeblsm acıya dayanablsm:(

ozaman kendin alırken aklına en kızdıkların gelsin öyle daha az acı hissediyorsun.Ve ara vermeden seri bir şekilde çek. Bir süre sonra uyuşmaya başlar.

ya duştan snra biraz almayı denedmde cok az alabldm tutuyorm ama cekemiyorm acıcak diye:DD:

cesaretli olacaksın :61: nasıl olsa öyle yada böyle ben bunu çekicem diyeceksin sıkacaksın dişini çekeceksin,sonrasında sen rahat edeceksin.bence sen alışana kadar böyle azar azar al duştan sonra
Kolay gelsin:82:

kızlar bikini bölgesinde en rahatı depilissimanın bikini bölgesi için özel titanyum tablet ağdası acı hissini en aza indiriyor kızrıklık sivilcede yapmıyorr sir ağda olduğu için zamanla azalıyorda tavsiye ederim

ben o bölgeyi ne ile alırsam alayım (sir ağda,eldiven,ılık ağda) fazla sivilce oluyor sivilce değil aslında küçük yara gbi bişey kıl dönmesi falan bacaklarımda koltuk altında falan hiç bir problem yok ama orası öyle oluyo :63:
önerebileciğiz ağda ve ağda sonrası bakım ürünü var mı

Son düzenleme:
ben o bölgeyi ne ile alırsam alayım (sir ağda,eldiven,ılık ağda) fazla sivilce oluyor sivilce değil aslında küçük yara gbi bişey kıl dönmesi falan bacaklarımda koltuk altında falan hiç bir problem yok ama orası öyle oluyo :63:
önerebileciğiz ağda ve ağda sonrası bakım ürünü var mı

canım sir ağda olarak depilissima titanyum tablet ağdasını kullan hassas ciltler ve özel bölgeler için üretilmiş bir ağda acı kızarıklık tahrişi en aza indirirsin ağdadan sonra ağda yağı ve depilissima ağda sonrası losyonunu sür eğer batık kıl dönmesi çok ise stopingrow batık spreyi diye bir sprey var çok iyi arkadaşım kullandı çok memnun kaldı.

ne yazıkki tüyler azalmaz..ancak doğum kotrol hapları kullananlar için bu durum oldukça farklıdır..bende farklı bir sebepten dolayı yasmin kullandım ve bacaklarımın dizden aşağıssında ve yukarıdaki belli bölgelerde kalıcı olarak tüy yok..çünkü yıllardır ilaç kullanmış olmanın verdiği kalıcı bir etkiden dolayı..

bazı yalanlar vardır..epilatörün ve sir ağdanın tüyleri çok azalttığı oldum olası hep yalan bulmuşumdur ki..sir ağda tüyleri azaltmaz sadece inceltir....epilatörün bir jilet etkisi yaptığıda büyük bir gerçektir..çünkü tüylerin %40 ını kırar...özellikle vucutları beyaz tenli siyah saçlı insanlarda bu tüy meselesi daha belirgindir ve yoğundur..

lazer imkanı olmayanlar için eldiveni öneririm ben özellikle genetal bölge için birebir hem ağdanın sıcaklığı ile koyulaşma yaşatmazsınız, hemde tüyleri kırmazsınız..ama en etkili çözüm de bence klasik yöntemlerin dışında lazer...imkanı olan varsa belli bölgelerde lazeri denemeli bence...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ağdaya gidiyodum ve ağda sonrası en az 1 hafta kızarıklığım tahrişim küçücük küçücük sivilcelerim yani pütürlü cildim gitmiyodu. Bu yüzden burda okuduklarımdan hareketle eldiven kullanıyım dedim. Nasıl olacağını görmek için de kasıklarıma yakın bi bölgeden biraz yaptım. Acı olayı çok iyi yani çok rahat ama aldığımda benek benek aldığım yerlerde kzıarıklıklar olup geçti yani ağdaya göre çok iyi ama 2 gündür bi şey farkettim ve mahvoldum resmen. Eldivenle aldığım yerden çıkan tüylerin hepsinin dibi kırmızı. Böyle nokta nokta o bölge tamamen kırmızı :(:(
Ne yapıcam bana yardım edin. Ya ağda sonrası tahrişimi hemen alacak bir şey ya da eldivenle sonrası olanalrı çözecek bir öneriniz var mı? Pürüzsüz olsun ve kızarmasın istiyorum çok mu şey istiyorum :(

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ağdaya gidiyodum ve ağda sonrası en az 1 hafta kızarıklığım tahrişim küçücük küçücük sivilcelerim yani pütürlü cildim gitmiyodu. Bu yüzden burda okuduklarımdan hareketle eldiven kullanıyım dedim. Nasıl olacağını görmek için de kasıklarıma yakın bi bölgeden biraz yaptım. Acı olayı çok iyi yani çok rahat ama aldığımda benek benek aldığım yerlerde kzıarıklıklar olup geçti yani ağdaya göre çok iyi ama 2 gündür bi şey farkettim ve mahvoldum resmen. Eldivenle aldığım yerden çıkan tüylerin hepsinin dibi kırmızı. Böyle nokta nokta o bölge tamamen kırmızı :(:(
Ne yapıcam bana yardım edin. Ya ağda sonrası tahrişimi hemen alacak bir şey ya da eldivenle sonrası olanalrı çözecek bir öneriniz var mı? Pürüzsüz olsun ve kızarmasın istiyorum çok mu şey istiyorum :(

Sana önerim SAKIZ...

Daha önce 'Bikini Bölgesini evde nasıl alıyorsunuz' başlıklı konuya da defalarca yazdım,sakız da aynen

eldiven gibi özel bölge için kullanabileceğiniz ideal bi yöntem,

Yine yazayım,ablam on yıldır kullanıyo ve şu an tek tük çıkıyomuş,üstten gösterdi bana hiçbişey

kalmamış,ben de yaklaşık 4 yıldır sakızla alıyorum,ve inanılmaz azaltıyo,inceltiyo ve

masrafsız,ekonomik kuaföre gitme zahmeti yok,sivilce kızarıklık kaşıntı yapmıyo,ve en önemlisi bence

hiç kimseye o bölgenizi açmak zorunda kalmıyosunuz,:40:

Özel bölge için eldiven ve sakız gerçekten her yönden ideal,acımıyor da,

Eldiven de denedim,o da güzel aynı sakız gibi,annem diğer ablam falan kullanıyolar,

Ben sakıza alıştım onunla iki saatte hallediyorum,kısaları sakız daha iyi alıyo ayrıca belirteyim,

Bir de lazer,epilasyon falan hiç denemeyin derim çünkü insanın fıtratında var bu kıllar,ben kollarımı da

alıyorum ağdayla ve hiç kıl olmadığında soğukta üşüyünce çok kötü oluyo,o kıllar kapatıyo derinizi

ve koruyor vucudunuzu,yani tamamen kıldan kurtulmanın da sağlık için iyi olmadığını düşünüyorum...

Tabi tercih sizin...:97:

evet sakızı bende denedim ama şu da var ki sakız eldiven yada epilasyon aletiyle ben iki büklüm oluyorum boynum kırılıyo resmen. hele yazın tam bi işkence çunku terlıyosun hıc alınmıyo. bende epilasyonla alıyorum acıyan yerlerı agzımda sakızla beklıyorum onunla alıyorum zaten dudak kısmı aldıkça azalıyo. ağda en guzeli gibi geliyo bana . ama yapamıyorum...

ben şu 2 aya kadar işkence çekiyomuşum resmen bir komşum 10 senelik ağdacısıyla tanıştırdı beni ve 2 aydır ne rahatlık nerahatlık anlatamam.ben ıyk uyk diyene kadar anaaaa bir baktım bitmiş ne birsivilce ne tüy her yeri 10 dk tutmuyo bile alması.birde çok acır diye tahmin ediyodum bacaklar daha acıdı ona nazaran.çok memnunum.eskiden bende iki büklüm oluyodum bikeresinde ağdaylamıydı eldivenlemi 1.5 saatte aldım resmen yaaa gülüyorum şimdi halime

bikini bölgesi için epilasyon aleti kullanıp memnun olanlar marka model önerebilirse minnettar kalırım..

ben şu 2 aya kadar işkence çekiyomuşum resmen bir komşum 10 senelik ağdacısıyla tanıştırdı beni ve 2 aydır ne rahatlık nerahatlık anlatamam.ben ıyk uyk diyene kadar anaaaa bir baktım bitmiş ne birsivilce ne tüy her yeri 10 dk tutmuyo bile alması.birde çok acır diye tahmin ediyodum bacaklar daha acıdı ona nazaran.çok memnunum.eskiden bende iki büklüm oluyodum bikeresinde ağdaylamıydı eldivenlemi 1.5 saatte aldım resmen yaaa gülüyorum şimdi halime

cnm nerde yaşıosun bu ağdacın nerde senin :) bnde bıktım bu kıl tüy olaylarından ve güvenilir bi yer arıyorum ::2:

Aklı olan ve tabiiki maddi imkanı el veren lazer yaptırsın, ağdayla uğraştığım günleri düşününce fenalık geliyor valla :)) Alsam kızarıklık oluşurdu pürüssüzlüğün tadını çıkaramazdım, zaten hadi kzıarıklık geçti derken bir kaç gün sonra yavaştan fırtlamaya başlardı tüyler. Aman aman,şimdi bitti o dertler,ilk defa bu yaz ayını çok rahat geçireeğim. Yaşasın :)

ısrarla ağda yapanlara da tavsiyem,tanaçan depilissima ağdalarıdır. Vi-vet de fena değl aslında ama en önemlisi de ağdayı çekiş şekliniz. Bikini gibi hassas bölgelerde küçük bölgeye sürün ve kaliteli bir ağda beziyle çekin.Çekerken de derinizi gergin tutmayı unutmayın,çok ama çok mühim.

Aklı olan ve tabiiki maddi imkanı el veren lazer yaptırsın, ağdayla uğraştığım günleri düşününce fenalık geliyor valla :)) Alsam kızarıklık oluşurdu pürüssüzlüğün tadını çıkaramazdım, zaten hadi kzıarıklık geçti derken bir kaç gün sonra yavaştan fırtlamaya başlardı tüyler. Aman aman,şimdi bitti o dertler,ilk defa bu yaz ayını çok rahat geçireeğim. Yaşasın :)

ısrarla ağda yapanlara da tavsiyem,tanaçan depilissima ağdalarıdır. Vi-vet de fena değl aslında ama en önemlisi de ağdayı çekiş şekliniz. Bikini gibi hassas bölgelerde küçük bölgeye sürün ve kaliteli bir ağda beziyle çekin.Çekerken de derinizi gergin tutmayı unutmayın,çok ama çok mühim.

bir sorum olucak canım,, genital bölgenin tamamı alınabiliyor mu acaba? çoook sıkıldım bu ağda işinden artık:59:

bikini bölgesi için bazı kadın doğum uzmanları lazerin sakıncalı olduğunu söylüyorlar.

bioder sir ağdaya denemek istiyorum,bakalım,umarım ii olur :)

Back