canım ben cengelkoydeyım umranıye carsıdakı sok market varya onun ya onun yanında tabelası var gorurusun ust kata kalıor kuafor guzel yerde ucuzda
CANIMM İSMİ NE BAŞ HARFİNİ SON HARFİNİ FLN SYLEE REKLAM OLMASN SMDİİ :d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben cengelkoydeyım umranıye carsıdakı sok market varya onun ya onun yanında tabelası var gorurusun ust kata kalıor kuafor guzel yerde ucuzda
CANIMM İSMİ NE BAŞ HARFİNİ SON HARFİNİ FLN SYLEE REKLAM OLMASN SMDİİ :d:d
:d ballaah ısmını unutum:d antık kuntık sıımler koyuyorlar unutuorum kartvızıtınıde almadım :d
şok marketn yanındamı hemenn canımm??
/bu arada bikini bolgesine ilk kez agda yapacaklara bence cam sakizi ile yapin sesu yu kullanamadim. ve minik minik koparin agdadan buyuk yaparsaniz cok acir o yuzden devamini zor getirirsiniz. ve ayda bir agdayla alirsaniz o kadar azalacakki inanamayacksiniz.
çamsakızyla denicem canmm sğll inşallah güzl olr ya ilk defa denicm korkuyorm:S:S
çamsakızyla denicem canmm sğll inşallah güzl olr ya ilk defa denicm korkuyorm:S:S
agdayi sicak kabin icinde iyice erit. daha sonra mermer gibi bir zemine kasikla koy. yaklasik 5 dk bekle. erken alirsan kaldiramazsin elin yapis yapis olur isin icinden cikamazsin. sonra elinde uzatip uzatip katla. rengi iyice acilsin. minik kopar agdadan. kalanini bacagina yapistir. agda yaptigin ortam serin olsun erimesin. bikini bolgesinin en ust kismindan basla. alt kisimlara gelene kadar uyussun. temizlendikce azimlenceksin ve yapacagina inaniyorum. yaninda kuru bir camasir ve islak mendil bulundurki kalkmak zorunda kalma. elin yapis yapis olcak buyuk ihtimalle. birseyler soracak olursan elimden geldigince anlatmaya calisirim.
ayy buna çok güldüm :)kizlar malum bölgeyi nasil agdayla falan aliyosunuz anlamiyorum ki ben...soncta killar dis dudaklarda da cikiyor...oraya agda yapip cektikce dis dudaklar sallanmaz mi yaa hassas bölge sonucta....bide kanar falan yirtarim biseyleri diye korkuyorum hep jilet vurdum inanilmaz sertlesti killar
canım mermer gibi bi zemine kaşıkla koy derken nereye koycamm kutusunun içinden elimle alsam direk olmazmı ?? bide üst kısımları eldivenle aldm altları alamıyorm cok acıyo diye:S:S ağdayla alıcmdaa bişy olrr gerdiremem fln diye korkuyormm:S:S
ayy buna çok güldüm :)
hiç bir şey olmuyor ben kendim alıyorum popoya kadar tabi alırken iyiki esnek yapıdayım diyorum :)
eğer almayı düşünüyorsan kuaförde aldır kendin alma derim.
ya eldivenkle duştan snra üst tarafları aldm ama altalara dğru acıyoo baya napıcm:S
ay korkuyorm ağda yapmaya yaa eldivelnle denedm onlada al al btmiyo acıtıyo oda: