Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşımın fransa'daki bi tanıdığının yaşadığı olayı aktarmak istiyorumm:)
kadın jinekoloğa gidiyo muayene için, içerde tabi bir sürü stajyer...
nese kadın açıyo, doktor gülmeye başlıyo, stajyerler de...
doktor diye, "bu ne böyle, yolmuşsun, tertemiz, bizde kimse almaz bu kılları, almayın, genital bölgedeki kılları almak zararlı, uzadıkça makasla kesin"
korkunç bi durum yahu, utancımdan yerin dibine girerdim ben olsam
olurmu canım öyle şey temizlik imandandır helede gusul alacağımız zaman bir zerre miktarı uzunlukta dahi olmamaları gerekmektedir peygamberimizin hadisleriyle sabittir![]()
kzlar kk da okumuştum emla diye bi krem var müthiş bişey onu sürüyorsunuz 40-45 dk bekliyorsunuz ve o malum bölge uyuşuyor hiç bir şey hissetmedim herkese tavsiye ederim yan etkiside yokmuş fiyatı 27.15 ytl eczanelerde satılıyo hadi kolay gelsin
Kislar Emla çok Güzel Bişey Bende Kullaniyorum Ama Makineyle Aliyorum Malum Bölgem çok Kaniyo Makinenin Alan Kismi Kanli Oluyo Neden Acaba Ya Sizinde öle Oluyo Mu....bide Ya Makineyle Aliyorum Ya çok Fazla Batik Oluyo Batik Için Bi önerisi Olan Varmi Artik Igneyle çikarmaktan Biktim Usandim Ya....
emla kullandığın için kanıyor bence kullanma bende kullandım zamanında hep kanardı
Selam arkadaslar ben Epila kisisel lazer cihazi kullaniyorum bu yuzden sizler gibi pek canim yanmiyor. Neyse, bu bolume yazma istegim arpa boyunu tarif etmek icin. Bu genelde 1 cm falan. Yani 1 cm'yi gecmemeli. Zerre kadar 1 cm'den kisa demek bu durumda :) Haydi kizlar kolay gelsin.
yazılanları okudum buda benim ergenliğimden beri çektiğim bi sorun.Annem ilk zmanlar ağda için ısrar etti o zamanlar hassas zamanlar malum açıp oramı buramı gösteremezdim kolumun altını bile zorla alıyordu.Sonra baktım ordaki kılların bi zararı yok niye bu zahmete giriyimki dedim.tabi cahillik.Sonra büyüdükçe bişeyleride öğrenmeye başladıkça bu kılların gitmesi gerek diyodum ama nasıl.Anneme lafını bile açtırmazdım. bırakın bikini bölgemi bacaklarımı ağdayla almaya kalkıştım e çünkü deniz faslı falan yaşına gelmiş ayıp ouyodu almamak.Ama beceremedim çamsakızı denen şey her yerime bulaştı canım çok yandığı için çekemedim.İlk zamanlar herkez gibi jilete başladım en acısız temiz yool oydu ama sonra başedemedim.sonra tüy dökücü kremlere başladım onlardanda bi sonuç alamadım onlarda jilet gibi erkenden çıkarıyolardı. sonra kendime bi epilasyon aleti aldım işte ozman rahatladı başlarda acıdı ama şimdi rahatım.
Şu anki tek sorunmsa biki bölgem oraya makine süremiyorum çok acıyo ağdayıda beceremiyorum ne siri ne normalini.Bugüne kadar jilet kullandım ve bi hayli gürleşti haliyle diğer taraflarada sıçradı kıllar.Özellikle denizde çok rahatsız oluyorum bu yıl daha iyi anladım.Azer çok iyi fikir ama şu an ona gidicek durumum yok vede utanıyorum.Ağdayla bi yerden başlamam lazım dedikleinize bakılırsa uyuşturucu krem varmış onu ilk defa duydum onu bi deniycem ama dediğim gibi jilet yüzünden çok sertleştiler yinede uyuştururmu kullanan arkadaşlar bana biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz acaba.anladımki kadınlık temizlik demek ve ben kendimi böyle pis hissediyorum.