Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

merhaba kızlarbu bikini bölgesiyle başım dertte benim de denemediğim şey kalmadı.jilet kullandığım için tüylerim çok sert maalesefşimdi evliyim ve çok zorluk çekiyorum.emlayla uyuşturup çam sakızı ağdasını denedim olmadı,şu pudralı sirden kullandım o da olmadı üstelik elime yüzüme heryere bulaştırdımbikini bölgesini epilatörle alıyorum almasına da genital bölgeyi napıcaz yok mu bunun bir çaresi kafayı yemek üzereyim

kalığ ağda bikini bölgesi için ideal ben çok memnunum. bezsiz kullanıldığı için daha kolay uygulaması bana göre. ama ben ısıtıcısını bulamadım malesef. cezvede ocakta ısıtıp sertleşene kadar yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor zaman malesef... nette de baktım en az 60 lira ısıtıcısı. bana göre pahalı...

İlk defa duydum nasıl temin edebiliriz? bir adı ve markası var mı?

arkadaşın bahsettiği kalıp pudralı ağda sanırım vi-vet 'in.ben de vi-vet'in pudralı sirini aldım pembe bişey konserve kutusu gibi bir kutudaydı.kullanmaz olaydım.her yerim yapış yapış oldu çıkratana kadar canım çıktı.üstüne üstlük şimdi kabuk kabuk oldu o bölge.bir daha mı aman aman.ben memnun kalmadım belki kullanımımdandır.:26:herkeste aynı şey olacak diye birşey yok tabiiki belki memnun olan vardır

Cezveden alıp sürerken donmuyor mu, donunca nasıl sürüp ağda beziyle alınıyor, bunu tam olarak anlayamadım :26:

Bunu ilk defa duydum, pudralı pembe kalıp ağda.
Konuyu okuyunca cesaretlendim.
İnşaallah işe yarar :)
Bilgi için teşekkürler

evet doğru çünkü sir ağda üstteki kirli deriyide yeniliyor ne batık kalıyor ne bişey

benim sir ağdada batık yaptı ne yapsam kurtulamıyorum cildiyeye gittim lazer onun çözümü dedi araştırıyorum.Ama ciltten cilde farkeder tabiki.

Ben bikini bölgeme ilk defa ağda yapıcam ve çok korkuyorum 1 senedir filan jiletle yapıyordum ve kalınlaştılar çok kötü oluyo ağda yapmaya karar verdim am ne kullanıcağımı bilmiyorum
pudralı sir ağdamı ?? ılık ağda bantlarımı?? kullanıyım veya başka bir şey yani ne önerirsiniz ? lütfen cevap bekliyorum.. teşekkürlerr

Ben ağda bantlarıyla geçmiştim tüy dökücüden ağdaya.başlangıç için epey rahat bi yöntem.sonra vi-vetin granül ağdasını aldım ama ısıtıcısı olmadan çok zor,çok çabuk soğuyup donuyo cezvede,tekrar tekrar ısıtmak gerekiyo.bi de bence acayip beceri istiyo ,kaç kere yapıştırdım da çıkarana kadar akla karayı seçtim,zamk gibi yapışıyo cilde çıkmak bilmiyo bi türlü.
en son sesunun el ağdasını kullandım,acısı en az yöntem bu oldu şimdiye kadar kullandıklarımın içinde.
ağdadan bi yarım saat önce ağrı kesici içmek de faydalı oluyo bu arada.

Ağdanın markası ne olursa olsun herzaman az-çok acı verir bence hele ki bikini bölgesi..

Bence bu durum kullanılan ağda ile değil ağda yapılan zamanla alakalı..

regl dönemine yakın sinir uçları herzaman çok hassastır ve o dönem bırakın özel bölgeye ağdayı kaş alırken bile canınız inanılmaz yanar..

ama regl bittikten hemen sonra 1-2 gün içerisinde acı çok çok azalır..

sizin de böyle bir durum olmasın??

Pudralı pembe ağda aldım. Hiç de koparmadı tüylerimi.
Anında donuyor bi de.
Memnun kalmadım ben.

ben hep regl sonrasına denk getiririm epilasyonu.regl öncesi acının arttığını duymuştum daha önce çünkü.el ağdası da acıtıyo da diğerlerinin yarısı bile değil.bünyeden bünyeye değişebilir tabi.

sadece vivette yok birkaç marka daha var. sert mum gibi, eriyince kıvamlı oluyor. özel ısıtıcısında ısıtmak lazım, kaynar suyun sıcaklığı eritmek için yeterli değil... ayrıca bende hiç yapış yapış durumu olmadı, sizin bahsettiğiniz sıvı sir ağda herhalde...

hatta resim de koyayım neyden bahsettiğim daha net anlaşılır:

üstte cezve gibi olan şey de ısıtıcısı.

merhaba hangi marka kullandınız birde nerden aldınız? lazer yaptırıyorum fakat hamilelikte cıkarsa ondan kullanabilirim diye merak ettim

selam. allah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
hamilelik sırasında tüyleriniz çıktımı. ve lazer yapılan noktaya sir yapılıyor mu

Bende bugün bir kuaförle görüştüm sir agdaya başlamak istiyorum onlarda pudralı dediler ben daha gitmedim ama bikini bölgemde hiç sir kullanmadım çok canım yanarmıki :18::18:

yanıcak canım napıcaksın güzellik için tabii ki ilk başta yanıcak :)orana daha önce jilet yaptıysan acır tabii birazcık kanıyor sonra uyuşuyo acı hissetmiyosun yani.

Yapılan tüm yorumları baştan sona okudum ve açıkçası cesaretlendim, ilk kez ağda yapacakların acıyı göze alması gerek bence.Zamanla acı olmaz diye düşünüyorum ama her cilt farklı sonuçta bilemiyorum.Bir de çabuk donuyorsa eğer kaynamış suyu küçük bi kaba koyup üzerine de cezveyi koyarsanız bir süre idare eder diye düşünüyorum.En azından 5 kere gidiliyorsa 2-3e düşebilir. Ben de almayı düşünüyorum. Ben de jilet kullanıyorum ve artık buna bir son vermem gerektiğini anladım kuaföre gitmeye de utanıyorum, bu yüzden kendi işimi kendim halletmeliyim -tabi annemle beraber- Çok önceden bi cesaret ağda yaptım ama canım çok yandı sonra jilete devam ettim şimdi kalıcı olsun istiyorum bakalım inşallah işe yarar.

Son düzenleme:

arkadaşım sakın jilet sürmeyin,jilet yapınca fırça gibi kaşındırıyor benim fikrim ilk başta 1-2 kere kendiniz yapın tüyleriniz ince çıkıncada kuaföre gidersiniz.

Not: Bende hep jilet yapıyodum artık sinir olmaya başladım çokkk eski konuları okudum cesaret topladım cesaret çok iyiymiş yaa )))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…