Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ,ben büyük bir bıçağın sivri ucunu kalıp ağdanın biraz içerden kösesine batırdım , bıçağın sapınada çekiçle vura vura kırdım parçaladım..sonrada ısıtıcı olan kabın içine attım..cezvede olur..ama başında dur ısıtırken...dediğim gibi puding kıvamı yeterli olacaktır..ağdayı kırıp direkt olarak cezvenin içine atıyoruz değil mi ?
minik minik 1.5 - 2 cm uzunluğunda ve biraz kalın sürersen çekmeside kolay olur..kızlar peki bu ağdayı o bölgenin en aşağılarına uygulayabiliyor musunuz? Özellikle çekmesi çok zor oluyor ve yapışıyor orda kaldıramıyorum siz nasıl yapıyosunuz
Kızlar bu ağdayı nerede bulabilirim fiyatı ne kadar hangi marka almalıyım birde nasıl kullanılıyor biri bana anlatsın lütfen :26:
Doğumuma az bir zaman kaldı şimdiden alıştırayım..
Eki Görüntüle 391208
ağda bu canım ama markası farklıydı ama marka farkının etkiliyceğini sanmıyorum
bende bu agdanın yeşil renkli olanından kullanmıstım ama kalıp halınde ısıtıp o sekilde kullandım nasıl kırabildin ve nasıl ısıttın acaba?
bende bu agdanın yeşil renkli olanından kullanmıstım ama kalıp halınde ısıtıp o sekilde kullandım nasıl kırabildin ve nasıl ısıttın acaba?
aldığınızın markası nedir acaba?
yeşil daha iyiymiş pembeye göre çünkü..
evet canım ,ben büyük bir bıçağın sivri ucunu kalıp ağdanın biraz içerden kösesine batırdım , bıçağın sapınada çekiçle vura vura kırdım parçaladım..sonrada ısıtıcı olan kabın içine attım..cezvede olur..ama başında dur ısıtırken...dediğim gibi puding kıvamı yeterli olacaktır..
minik minik 1.5 - 2 cm uzunluğunda ve biraz kalın sürersen çekmeside kolay olur..
ben zaten şuan kalıp olanı sevmedim yaa.. diğer konserveden alcam ben..bunda çeke çeke hiç sarkmayan yer bile rahat sarkar yani yada henüz beceremedim tam anlamıyla uygulama kısmını zorlanıyorum kısaca
netten kalıp ağda diye yazardan çıkar karşına.. benımkının markası pronver canım..(ben netten set almıştım hem bıkını hemde bacak için makinasını bu kullandığım ağdada yanında hediyeydi..bahar gunesi diye bir arat istersen) bu kalıp ağdanın yuvarlak silindir şeklinde 10 satılanları var onlardan al istersen.. büyük kalıbı kırmak çok zoor.. ben bıçak ve çekiç yardımıyla zor parçaladım..
kullanma aşaması; cezvenden bitanesine heba edeceksın artık.. orta boy olandan pazardan al 5tlye satılıyor ucuzlardan..
bu parçalanmıs kalıp ağdanın bi kısmını kullanacagın mıktarsa cezveye atıyosun kısık ateste..puding kıvamına gelmesini bekliyorsun.. sonrada sptulayla uyguluyorsun bölgeye..
minik minik 2 cm uzunluğunda ve biraz kalın sürersen çekmesi senın için daha kolay olur..
Eki Görüntüle 391208
ağda bu canım ama markası farklıydı ama marka farkının etkiliyceğini sanmıyorum
ben de hiç sevemedim ve sarkma konusunda endişeliyim ya üst kısımlar neyse yine iyi gidiyo da azıcık eğimli bölgeye geldi mi o ağda yapışıyo oraya epicure kullanıyorum ben yeşil olanından acaba pudrasız olduğu için mi böyle oluyo hiç pratik yapamadım anlamadım nerde sorun:44::44:
Bu ağdada sarkma olmuyor. Sürdükten sonra çok katılaşıyor, cilde de iyice yapışıyor, çekerken fazla acı çekmiyorsun ve hiç tüy bırakmıyor. Diğer ağdalar iyi donmadığı için tüyleri tam almıyor ve çekerken de esnediği için insanın canını ağzına getiriyor.
Epicure mu bahsettiğin hiç tuy bırakmayan ağda canım? Ben yapınca azımsanamayacak miktarda kalanlar oluyo arkada ve sanki kesik kesik epilatörle alınmış gibi duruyo
Yok, Vi-Vax diye bir marka. Bunda bez kullanmıyorsun. Öyle yapış yapış da olmuyor. O yapış yapış olan ağdalar hem çok zahmetli hem de insanın canını fena halde acıtıyorlar. Başka markaların da var. Bu tip ağdalar 4 köşe alüminyum folyolar içinde satılıyor, acaip sert oluyor, kıramıyorsun. Küçük bir tencerede eritip kullanıyorum. Şu ağda: Vivax kalıp ağda-pembe-pudralı
Ne diyosuun ben de tam bahsettiğini beceremeyip konserveyi düşünmeye başlamıştım. Sorun bende mii?:44:
Valla bilemiyorum canım da, sen daha önce kavanoz ağda kullandın mı? O ağda bezle kullanılıyor, cildin yapış yapış ağda oluyor. Senin kullandığın ağda pudralı mı? Ben yukarda verdiğim linkteki pudralı ağdayı aldım, pudralı kalıp ağdaların naturel ağdalar kadar çekim gücü fazla değilmiş, onu öğrendim şimdi. Umarım sorun yaşamam. Daha önce kullandığımda sorun yaşamamıştım. Pudralı mıydı onu da bilmiyorum.
Hayir canim pudrali degildi yesilinden kullandim ben uygulamadan once bol bol pudra doktum hassas bolge oldugu icin artik bilemiyorum eldivene gecicem yine olmadi asagilari hic alamiyorum cunku
Canım bikini bölgesi ağda için en sorunlu bölge. Ben de öyle birden değil de küçük bir yere sürerek yapıyorum. 2 saat falan uğraşıyorum sadece orası için. Ama ağda hiç değilse en az bir ay idare ediyor. Aslında utanmasam orası için en iyi çözüm lazer. 4 seansta kıllar kalın olduğu için biter. Yazın lazerde fiyat indirimi de yapıyorlar.