merhaba kızlarbu bikini bölgesiyle başım dertte benim de denemediğim şey kalmadı.jilet kullandığım için tüylerim çok sert maalesef şimdi evliyim ve çok zorluk çekiyorum.emlayla uyuşturup çam sakızı ağdasını denedim olmadı,şu pudralı sirden kullandım o da olmadı üstelik elime yüzüme heryere bulaştırdım bikini bölgesini epilatörle alıyorum almasına da genital bölgeyi napıcaz yok mu bunun bir çaresi kafayı yemek üzereyim
Ben bikini bölgeme ilk defa ağda yapıcam ve çok korkuyorum1 senedir filan jiletle yapıyordum ve kalınlaştılar çok kötü oluyo ağda yapmaya karar verdim am ne kullanıcağımı bilmiyorum
pudralı sir ağdamı ?? ılık ağda bantlarımı?? kullanıyım veya başka bir şey yani ne önerirsiniz ? lütfen cevap bekliyorum.. teşekkürlerr
arkadaşım sakın jilet sürmeyin,jilet yapınca fırça gibi kaşındırıyor benim fikrim ilk başta 1-2 kere kendiniz yapın tüyleriniz ince çıkıncada kuaföre gidersiniz.
Not: Bende hep jilet yapıyodum artık sinir olmaya başladım çokkk eski konuları okudum cesaret topladımcesaret çok iyiymiş yaa )))))))
bende cesaret için sayfalarda topiklerde gezinenlerden biriyimbugünkü cesaretimi yarına sakladım
benim sormak istediğim kalıp sir ağda ısıtıcı aldım ayarlı .ve sir ağdanın donmaması ve tenimizide yakmaması için kaç derecede sabit olarak tutmalıyızzz bilen varsaaaa söylesinnn lütfeeeennnnn :18::18::18:
ilk kez yapıcam bide çekiçle kırma fikri güzeldibenimde aklıma bıçağın sivri ucunu kalıbın ustune tutup sap kısmından çekiçle vurucaktım
yaww cnm yapıştır çekoldu da bitti maşallah
ağdayı cezvede ısıtınca cezve batmıyo mu ya annem öldürür beni:d
kızlar elle nasıl çekiyorsunuz ? daha önce hiç elle çekilen ağda denemedim. ince bir tabaka halinde mi sürmek gerekiyor ? püf noktaları nedir bir yazabilirseniz çok iyi olur
ilk yaptıpımda aacemilik sanırım 3-4 kez oldu oleyy öğrendım sonunda çok rahatmış bu yaa derken sonrakinde yine beceremedim bu seferde acaba bu halde ağdacıma gidebilirmiyimki denemeye başladım..
püf noktası olarak ; ince surmeyeceksın kucuk uygulayacaksın bide ağdayı çok ısıtma ,puding kıvamında olsun macun gibi yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?