• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

merhaba kızlar:3:bu bikini bölgesiyle başım dertte benim de:( denemediğim şey kalmadı.jilet kullandığım için tüylerim çok sert maalesef:(şimdi evliyim ve çok zorluk çekiyorum.emlayla uyuşturup çam sakızı ağdasını denedim olmadı,şu pudralı sirden kullandım o da olmadı üstelik elime yüzüme heryere bulaştırdım:52:bikini bölgesini epilatörle alıyorum almasına da genital bölgeyi napıcaz:52: yok mu bunun bir çaresi kafayı yemek üzereyim:30:

Bak Arkadaşım sen direk bime git,7,95 tlye sirli bant al epi yazıyo üstünde onun içinde setler var sonra bantaları minik minik kes ve bikini bölgendeki kılları tut minik minik çek.çok canın yanarsa ertesi gün yap sen benimkini bi görseydin (utanıyorum :)) çok kötüydü ama bende bantlar sayesinde yaptım biraz kanadı sonra uyuştu sen bi dene,öyle sıvı ağda alıp uğraşma bence,yapış yapış,elini yüzüne bulaştırırsın.en güzeli bant bence sonra kuaföre gidersin.hem bandın içindeki kutudan yağlı bezde çıkıyor.ben memnunum...kolay gelsin...

Ben bikini bölgeme ilk defa ağda yapıcam ve çok korkuyorum :( 1 senedir filan jiletle yapıyordum ve kalınlaştılar çok kötü oluyo ağda yapmaya karar verdim am ne kullanıcağımı bilmiyorum
:( pudralı sir ağdamı ?? ılık ağda bantlarımı?? kullanıyım veya başka bir şey yani ne önerirsiniz ? :( lütfen cevap bekliyorum.. teşekkürlerr

bence bantı dene ilk başlangıçta tüyler sert olduğu için şimdi ağda sürersen çekerkene acır canın yanar bence,bantla kendin ayarlarsın kılların kökünden tutup çek.

arkadaşım sakın jilet sürmeyin,jilet yapınca fırça gibi kaşındırıyor benim fikrim ilk başta 1-2 kere kendiniz yapın tüyleriniz ince çıkıncada kuaföre gidersiniz.

Not: Bende hep jilet yapıyodum artık sinir olmaya başladım çokkk eski konuları okudum cesaret topladım :D cesaret çok iyiymiş yaa ;))))))))

Bence de doğru söylüyorsun,jileti başta kullanmamak gerek aslında ama canımız tatlı ya kıyamıyoruz işte oysa ilk kez ağdayla başlasaydık belki şimdiye bunları düşünme derdimiz olmayacaktı aah ah.

yaa benm cesaretim var da kuaförden utanıyorum
kendi yaptığım ne kadarsa işte :31:
bu arada takip edenler varsa kozmikbakıma göre yarın epilasyon yapabiliyoruz kızlar
ben takip ediyorum ve gerçek anlamda faydasını görüyorum

bende cesaret için sayfalarda topiklerde gezinenlerden biriyim :52: bugünkü cesaretimi yarına sakladım :34::9::9:

benim sormak istediğim kalıp sir ağda ısıtıcı aldım ayarlı .ve sir ağdanın donmaması ve tenimizide yakmaması için kaç derecede sabit olarak tutmalıyızzz bilen varsaaaa söylesinnn lütfeeeennnnn :18::18::18:

ilk kez yapıcam bide çekiçle kırma fikri güzeldi :42: benimde aklıma bıçağın sivri ucunu kalıbın ustune tutup sap kısmından çekiçle vurucaktım :34:

bende cesaret için sayfalarda topiklerde gezinenlerden biriyim :52: bugünkü cesaretimi yarına sakladım :34::9::9:

benim sormak istediğim kalıp sir ağda ısıtıcı aldım ayarlı .ve sir ağdanın donmaması ve tenimizide yakmaması için kaç derecede sabit olarak tutmalıyızzz bilen varsaaaa söylesinnn lütfeeeennnnn :18::18::18:

ilk kez yapıcam bide çekiçle kırma fikri güzeldi :42: benimde aklıma bıçağın sivri ucunu kalıbın ustune tutup sap kısmından çekiçle vurucaktım :34:

yaww cnm yapıştır çek:1::1::1::1::1::1: oldu da bitti maşallah:27::27::27:

ağda işinen nefret ediyorum off ya :( annemde hayatında hç ağda yapmamıştır nerdeyse hatunda kıl tüy yok bende babam gibiyim ıyk :D

ağda makinesinde ağdayı tamamen eritme çok zaman harcarsın biraz aç erimeye başlayınca kapatın böylece kıvama gelir yoksa erit dondur zaman kaybı. adete yakın zamanlarda daha çok acıyor maalesef :d birde şimdi yaz geldi daha da zor. Erkek olmak istiyorum bu kıl tüy yüzünden:1::1::54:

kızlar bikini bölgenize ağdadan başka bişi yapmayın ben çam sakızıyla küçük küçük ala ala alıştırdım ama cam sakızı uzun olmazsa almıyo bende bundan alıyım makine tutuyorum çam sakızı almayınca makine yara yapıyor ama eğer alamıyosanız benm gibi küçük küçük alın gün gün ben 1 haftada alıyodum alıştım şimdi yarım saatte zaten eskisi gibi çıkmıyoda.

ilk denemem ağdayı çok ısıttığımdan biraz koyulaşmasını bekle falan sonra katılaşında tekrar açıyordum yine derken benim böyle 3.5 saatımı aldı :53::9::9: oyuzden bencede çok ısıtmamak gerek..

bendeki beze değilde elle çekmeliydi pek alışamadım ben buna yaa.. bez olsa daha az acırdı diye düşünüyorum.. valla bu elle çekmeli olanda sarkmayan yerde rahat sarkar zamanla.. :23::23::20:

bu yüzden beze yapıştırılandan alcam ben.. :34:

Ben de yeni aldm ama aldigim kendinden cezveli ve yedegi de var spatulasi da.agdacim da bunu kullaniyordu ztn bu arada kartus yada roll on agda farkli birsey ve onu suda eritmeye calisan arkadaslar,onun makinesi var 25lira gibi bisey.aksi halde zaten eliniz yanar ya da tam erimez ve bi ise yaramaz.bir de onu temizlerken kozmetikcilerde bulabileceginiz agda yagi,masaj yagi yada agda mendili alabilirsiniz.o da 3lira falandir kokusu harika olur.o da yoksa yikamaya calismayin kremle temizleyin.sonra yikayin.eldivenle agda yapmak cok zor olur bu arada.yapis yapis olur ve kopar maalesef. Cani cok yanan arkadaslar ya da terleme sorunu olanlar pudra dokebilirsnz ama abartmamak sartiyla.bir de aloevera jel var agda sonrasinda surulen.kullaninca onun hakkinda da yazarim birseyler ;)

kızlar elle nasıl çekiyorsunuz ? daha önce hiç elle çekilen ağda denemedim. ince bir tabaka halinde mi sürmek gerekiyor ? püf noktaları nedir bir yazabilirseniz çok iyi olur :1:

Kızlar ağdayı 10 dakika ısıtmanız yeterli
Cezve ya da ufak bi kaba ağda şişesinin yarısı kadar su koyup 10 dakika ısıtın.
Ne fazla sıcak ne de fazla soğuk olacak.

Son düzenleme:
Her denememde yüzüme görüme bulaştırdım, ben de ağda yapabilmek istiyorum yaa :84:
Eldivenle 1 saat eziyet çekiyorum neredeyse tek tek, ve çok canım yanıyor.

bu kalıp ağdayı sürdükten sonra iyice kurumasını bekleyin ve sonra herhangi biryerden tırnağınızla kaldırın ve çekin.kullanımı çok kolay,ama işte ağdayı iyice sürmeniz lazım eğer kıl kökünden uzaktaysa o zaman çektiğinizde çok canınız yanar.aşırı sıcakken sürmeyin yanarsınız hem de o bölgedeki hücrelere zarar verirsiniz. ayrıca bikini bölgesi için kartuş ağdaların özel bölge başlığı olanlarından alın.hem yüz bıyık için de kullanılıyor ama yüzde kullanılmasına karşıyım çünkü sarkıtabilir gibi geliyor:53: :51:

kızlar elle nasıl çekiyorsunuz ? daha önce hiç elle çekilen ağda denemedim. ince bir tabaka halinde mi sürmek gerekiyor ? püf noktaları nedir bir yazabilirseniz çok iyi olur :1:

ilk yaptıpımda aacemilik sanırım 3-4 kez oldu oleyy öğrendım sonunda çok rahatmış bu yaa derken sonrakinde yine beceremedim bu seferde acaba bu halde ağdacıma gidebilirmiyimki denemeye başladım.. :9::9::9:

püf noktası olarak ; ince surmeyeceksın kucuk uygulayacaksın bide ağdayı çok ısıtma ,puding kıvamında olsun macun gibi yada :34:

ilk yaptıpımda aacemilik sanırım 3-4 kez oldu oleyy öğrendım sonunda çok rahatmış bu yaa derken sonrakinde yine beceremedim bu seferde acaba bu halde ağdacıma gidebilirmiyimki denemeye başladım.. :9::9::9:

püf noktası olarak ; ince surmeyeceksın kucuk uygulayacaksın bide ağdayı çok ısıtma ,puding kıvamında olsun macun gibi yada :34:

ağdayı kırıp direkt olarak cezvenin içine atıyoruz değil mi ?

Back